Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


K. JACQUES

Posted in Style
by Emma Elwin on 26 November, 2013

Tack för alla sandal-tipsen! Har nu fått hem ett par i ljusbeige från ATP som jag ska visa er snart. Här är ett annat fransk sandalmärke som heter K.Jacques som jag är väldigt nyfiken på. Någons som har erfarenhet av deras sandaler?

delta

Tack för alla sandal-tipsen! Har nu fått hem ett par i ljusbeige från ATP som jag ska visa er snart. Här är ett annat fransk sandalmärke som heter K.Jacques som jag är väldigt nyfiken på.

kjacquesNågons som har erfarenhet av deras sandaler?


2 Comments

Clara: Jag har några K.Jacques och jag måste säga att jag är impad över kvaliteten. De äldsta har jag haft i fem-sex år och de har överlevt NYCs kokande asfalt och följer fortfarande med på varenda semester. Ett plus är att de inte behöver gås in speciellt mycket, de är bekväma direkt. Ett annat märke du kanske vill titta på är Ancient Greek. Jag köpte ett par ljusbruna/guldiga och de är så fina på! Inte lika robusta som K.Jacques men snygga som kvällssandaler. :)
November 28, 2013

Sandra: Kika på Rondini också, underbara sandaler. K.Jaques är bra men Rondini har bättre känsla, kanske för att de bara finns att köpa i deras egna butik i St Tropez. Väldigt bra kvalitet. http://rondini.fr/
November 26, 2013

Related reading

Style — 4 September, 2020

Paid Collaboration: Reducing Waste While Making Something Unique

GANT continues its journey towards sustainability with a capsule collection of patchwork shirts made of leftover fabrics. Here’s how we style it.

Style — 1 September, 2020

Paid Collaboration: A Library of Filippa K Garments to Learn From and Enter The Future of Fashion With

At Filippa K Studio, pre-loved garments and claims from other Filippa K stores get new life, in different ways. We enter their world to learn more.

Style — 19 August, 2020

Paid Collaboration: Old Shoes Turned Into New – Moving Towards Closing The Loop With Vagabond Shoemakers

Vagabond Shoemakers introduces the Indicator Re-born, a shoe made of post-consumer recycled Vagabond outsoles.

Style — 18 August, 2020

Scan Your Garment And Find Out All Of Its History

This month, Swedish womenswear brand Residus introduces products that are 100% traceable through blockchain technology. This is too interesting not to learn more about.