Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


ISABEL MARANT POUR H&M

Posted in Style
by Emma Elwin on 15 November, 2013

foto: Mathias Nordgren // T-shirt & skinnbyxor, Isabel Marant pour H&M. Skor, Givenchy. Här om dagen så spelade jag och Cafés Johan Hurtig musik på Elle och H&Ms shoppingkväll. Blev helt kär i kollektionen så några saker fick hänga med hem. Handlade ni något?

DSC_9833 copy

foto: Mathias Nordgren // T-shirt & skinnbyxor, Isabel Marant pour H&M. Skor, Givenchy.

Här om dagen så spelade jag och Cafés Johan Hurtig musik på Elle och H&Ms shoppingkväll. Blev helt kär i kollektionen så några saker fick hänga med hem. Handlade ni något?


6 Comments

Christine: Kolla in Tradera! Ett hett tips till dem som missade släppet eller inte fick tag på godbitarna man drömt om. Där finns många av plaggen. (Endel har lagt ut dem till överpris, men många ligger faktiskt ute till inköpspris)
November 17, 2013

Sari: Snygging! http://rodeo.blogg.se
November 16, 2013

Anna Eliasson: Hej Emma! Skulle inte du kunna författa ett inlägg innehållande dina sminkrutiner? Är nyfiken på dels hur du sminkar dig till vardags/för att få en mer naturlig look, men skulle även vara tacksam för tips på hur du gör för att få till sminkningen som på den här bilden. Vill i övrigt tacka för en helt suverän blogg: Dina bilder är så vackra, och du har Sveriges snyggaste stil om du frågar mig!
November 15, 2013

The Tinja: Hade en smärtfri onlineupplevelse och klickade hem alldeles för många plagg.. Det blev skinnbyxorna, paljettbyxorna, svarta kavajen, grå jackan, vita spetstoppen, grå stövlarna och korta volangkjolen.
November 15, 2013

Melissa: haha great photo! www.melissadv.blogspot.com
November 15, 2013

Fia: Jo till slut lyckades jag faktiskt! När vi "vanligt fölk" skulle handla online blev det ju lite stökigt minst sagt. Tror jag satt i 1,5 timme och uppdaterade eftersom jag blev satt i en någon form av cyberkö. När jag sen checkade ut ur varukorgen insåg jag att det jag köpt var sån´t som egentligen redan finns i min garderob - mycket basplagg m a o :) Det blev sweatshirten, långärmad vit tröja samt den grå långärmade. Ut åkte skärpen, glitterbraxorna och sidenblusen i sista sekund. Känner mig nöjd so far!
November 15, 2013

Related reading

Style — 19 August, 2019

Brand to Watch: A Perfect Nomad

Discover A Perfect Nomad – a conscious resort wear brand that promotes ethical luxury and strives to make a positive impact.

Style — 16 August, 2019

Get the Latest News on Bukvy’s Organic "Vegan Leather" Bag Launch

Bukvy introduces an organic Cork Skin material and will crowdfund the new collection. We've got the details.

Style — 9 August, 2019

10 Sustainable Facts About Sneaker Brand Allbirds

We list the reasons why San Francisco-based sneaker brand Allbirds is an eco-friendly shoe choice.

Style — 7 August, 2019

Brand to Watch: RUS

Rarely (?!) has knitwear been this inspiring. Soon-to-launch brand RUS is taking the fall season must-have above and beyond.