Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


CAROLINE BELHUMEUR

Posted in Style
by Emma Elwin on 11 November, 2013

Nu ligger intevjun som jag gjorde med Club Monacos chefdesigner Caroline Belhumeur uppe på ELLE.se. Är det viktigt för dig att skapa tidlösa plagg? – Jag det är det, jag tror inte man vill behöva uppdatera garderoben hela tiden. Jag tycker om att spara plagg som har en bra passform och kvalité. Jag strävar absolut efter att […]

Untitled-1

Nu ligger intevjun som jag gjorde med Club Monacos chefdesigner Caroline Belhumeur uppe på ELLE.se.

Är det viktigt för dig att skapa tidlösa plagg?

– Jag det är det, jag tror inte man vill behöva uppdatera garderoben hela tiden. Jag tycker om att spara plagg som har en bra passform och kvalité. Jag strävar absolut efter att bygga en tidlös garderob med plagg som känns aktuella år efter år. När ett plagg känns uttjatat så få det bli undanlagt ett tag. Kanske kommer det fram igen två år senare. Det har hänt att någon kommit in på kontoret med en byxa och när jag frågat var den kommer från får jag svaret ”Club Moncaco, fem år sen”. Varpå vi gör en re-make på samma modell men kanske i en annan färg eller ett annat material. Det finns en anledning till att vissa plagg kommer tillbaka år efter år. Det handlar om att återuppliva plaggen. En bomberjacka gör vi nu i dubbelsatin, en sweat-pant kommer i läder. De är tidlösa plagg av en anledning, det är enkla att styla och bära.

Ni kan läsa hela intervjun HÄR!


No Comments

Related reading

Style — 14 October, 2019

Three Bags That Are Everything But Leather

As you probably know by now, we love bags in natural materials and beige hues. Here are our favorites right now.

Style — 10 October, 2019

Brand to Watch: Bethany Williams

Looking for a brand choosing people over product? Here it is.

Style — 30 September, 2019

Pop Up Boutique Flea Market at Viu Eyewear Flagship Store on Saturday

Come hang out with us on Saturday - and perhaps find your perfect pre-owned fashion essential!

Style — 20 September, 2019

Emma Reveals: This Is How to Create Your Smart Wardrobe

For the past years, our co-founder Emma Elwin put a lot of effort into trying to perfect her wardrobe. She wants it timeless, anxiety-free and made to last.