Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FINALLY FRIDAY

Posted in Style
by Emma Elwin on 25 October, 2013

Nu har jag precis kommit till ro här på mitt hotellrum i Rio. WOW vilken stad! Känns så konstigt att gå runt i bara ben igen, men skönt. Om jag skulle ha en vanlig fredags kväll i Stockholm framför mig skulle jag satsa på något i den här stilen. Skjortan matchat med pälsjackan är genidrag, […]

Driesvannoten

Nu har jag precis kommit till ro här på mitt hotellrum i Rio. WOW vilken stad! Känns så konstigt att gå runt i bara ben igen, men skönt.

Om jag skulle ha en vanlig fredags kväll i Stockholm framför mig skulle jag satsa på något i den här stilen. Skjortan matchat med pälsjackan är genidrag, de balanserar varandra. Extra plus att den klänningen ni ser på bilden hänger hemma i min garderob. Kommer absolut köra en härmapa rakt av på denna looken nästa vecka.


No Comments

Related reading

Style — 22 August, 2019

What’s the Difference Between Viscose, Modal and Lyocell? We’re Finding Out!

Up for a long read? Wood-based textile fibers viscose, modal and lyocell are not all eco-friendly. Here's what sets them apart.

Style — 19 August, 2019

Brand to Watch: A Perfect Nomad

Discover A Perfect Nomad – a conscious resort wear brand that promotes ethical luxury and strives to make a positive impact.

Style — 16 August, 2019

Get the Latest News on Bukvy’s Organic "Vegan Leather" Bag Launch

Bukvy introduces an organic Cork Skin material and will crowdfund the new collection. We've got the details.

Style — 9 August, 2019

10 Sustainable Facts About Sneaker Brand Allbirds

We list the reasons why San Francisco-based sneaker brand Allbirds is an eco-friendly shoe choice.