Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


DREAM DRESS

Posted in Style
by Emma Elwin on 14 October, 2013

Så under hösten har jag varit lite besatt av Pradas fantastiska kollektion. Ett plagg som fallit för lite extra var den här klänningen. Så när jag i förra veckan äntligen hittade den i min storlek kunde jag inte låta bli. Min första reaktion när jag kom hem med påsen var att gömma den. Men sen […]

DSC00538 copy-

Så under hösten har jag varit lite besatt av Pradas fantastiska kollektion. Ett plagg som fallit för lite extra var den här klänningen. Så när jag i förra veckan äntligen hittade den i min storlek kunde jag inte låta bli. Min första reaktion när jag kom hem med påsen var att gömma den. Men sen började jag resonera med mig själv.

1. Den här klänningen är tidlös. Jag kommer förmodligen kunna ha den i tio år framöver om jag sköter den väl.

2. Jag köper hellre den här klänningen nu och låter bli att köpa tio budget-trendklänningar.

3. Det finns inget bättre än riktigt skräddarkonst när det kommer till kläder.

4. Varje gång jag provat klänningen (5 gången nu) så känner jag mig snyggare än någonsin.

5. Den passa precis lika bra under sommaren som på vintern.


9 Comments

Viktoria: Var du klar i klanningen, otroligt fint.
November 13, 2013

Sara J: Klänningen är fenomenal,!
October 16, 2013

Sara: supersnyggt!! den känns väldigt du! håller med i dina resonemang.
October 15, 2013

Jocelyn H.: I like your style. Very chic!!!!
October 15, 2013

Rebz: Otroligt vacker klänning! Jag tycker inte en ska skämmas över vad en väljer att spendera på sina kläder så länge en inte skuldsätter sig/inte har råd att leva och äta. Dina pengar, ditt beslut!
October 15, 2013

Fröken H: Tycker att du resonerade bra angående klänningen! Den är ursnygg på och klassisk i modellen så du kommer få mycket användning av den :) modemanifest.blogspot.com
October 14, 2013

Iida L.: Perfect!!
October 14, 2013

Jenny: Snygg! Hur mkt kostade den?
October 14, 2013

Kristina: HELT RÄTT, så underbar - fullkomligt älskar klänningen!!!! Har den själv...men inte i närheten så fin som du såklart...jag är en smula äldre....;) Men det är "klänningarnas klänning" denna säsong!!! Kram
October 14, 2013

Related reading

Style — 8 July, 2020

Justice For People and Planet: Introducing Intersectional Environmentalism

In the past few weeks, activists have pushed hard for a more inclusive kind of environmentalism. We wish it wasn't needed, but with no doubt, it is.

Style — 5 July, 2020

Paid Collaboration: Transform Your Wardrobe Without Buying Anything New

One of the seven focus areas of GANT’s initiative ’The 7 Rules’ is Remake and the perks of giving old garments a second chance. Click to see how you can turn an unused sweater and a simple shirt into the most treasured garments in your wardrobe!

Style — 4 July, 2020

Brand to Watch: Tach Clothing

Hand-made in Uruguay with a vintage gone supermodern sensibility, this is Tach Clothing.

Style — 28 June, 2020

Paid Collaboration: How To Refresh and Repair Your Clothes in 10 Minutes Without Washing – with The 7 Rules by GANT

As the latest phase of The 7 Rules by GANT, we shed light on the simple yet efficient practices of Refreshing and Repairing your clothes without even having to washing them. You’ll be surprised of what difference it makes.