Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LAST TIME IN PARIS

Posted in Life
by Emma Elwin on 4 October, 2013

Kavaj, Whyred. Byxdress, Carin Wester. Skor, Acne. Nu är vi i studion här i Paris för att fota ett av två modejobb. Känns de helt fantastiskt att jobba här med vår otroliga talangfulle fotograf. Kan tyvärr inte visa något men jag kan visa er det här modejobbet som Emma Svensson och jag gjorde i våras […]

20131002-202219.jpg
Kavaj, Whyred. Byxdress, Carin Wester. Skor, Acne.
Nu är vi i studion här i Paris för att fota ett av två modejobb. Känns de helt fantastiskt att jobba här med vår otroliga talangfulle fotograf. Kan tyvärr inte visa något men jag kan visa er det här modejobbet som Emma Svensson och jag gjorde i våras som ni ser här på bilden. Tror det var med i 8:an, någon som sett det?


2 Comments

Evelina: Du som har grym känsla för stil, kan inte du göra en inspiration till vad man ska ha på sig när det regnar och blåser? Och en för vad man ska ha på sig för att inte se ut som "alla andra" under vintertid?! För det går ju tyvärr inte med högklackat och kappor hela året... Skulle vara fantastiskt!
October 5, 2013

Lena: Hej Emma! Jag blev väldigt förtjust i din weekendbag som du visade i inlägget " The art of weekending" Vad jag kan förstå så är den RE av Saddler men jag kan inte hitta den på hemsidan. Var har du köpt din? Tack för en mysig blogg!
October 5, 2013

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!