Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


A GOOD DEED

Posted in Life
by Emma Elwin on 24 September, 2013

  Armband från Childhood. Hipp hipp hurra till 24 år senare och lite klokare jag! När jag blåser ut ljusen på min tårta kommer jag önska att alla mina underbara läsare gjort en god gärning idag. Gen en komplimang till någon, kanske en peng till välgörenhet eller bara ger lite extra kärlek till sina medmänniskor. […]

IMG_3262

 

Armband från Childhood.

Hipp hipp hurra till 24 år senare och lite klokare jag! När jag blåser ut ljusen på min tårta kommer jag önska att alla mina underbara läsare gjort en god gärning idag. Gen en komplimang till någon, kanske en peng till välgörenhet eller bara ger lite extra kärlek till sina medmänniskor. Hur som helst, hoppas ni får en toppen dag!

PS. En sak som är lite mysig med bloggen är att man kan med bara några knapptryck se vad vi gjorde på min förra födelsedagen.

Glöm inte dagens goda gärning!


1 Comment

Fröken H: Grattis på födelsedagen! :) modemanifest.blogspot.com
September 24, 2013

Related reading

Life — 4 September, 2019

Reused Remade Turns Old Bed Linen Into High End Shopping Bags

Reused Remade co-founder Josephine Alhanko gives us the details on the company’s sustainable business idea.

Life — 26 August, 2019

Editor’s Pick: Digital Detox Solution

Too much screen time? We hear you! Why not change it up with some cool and conscious books and magazines.

Life — 22 August, 2019

Editor's Pick: Agape by Louise Enhörning

We're absolutely in love with Agape – the latest publication by Swedish artist and photographer Louise Enhörning.

Life — 14 August, 2019

Are You Ready to Take the Plastic Detox to the Next Level?

Storing food with ZERO plastic is not only possible, but easy. Here’s how.