Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FOR A TOUGH WEEK

Posted in Beauty
by Emma Elwin on 23 September, 2013

Har två monsterveckor framför mig. En jätteproduktion, en Paris-resa med två modejobb och ett bröllop. För att hålla huden vid liv ska jag testa de här supersnygga hud-kittet från Chanel. Någon som provat?

IMG_3316

Har två monsterveckor framför mig. En jätteproduktion, en Paris-resa med två modejobb och ett bröllop. För att hålla huden vid liv ska jag testa de här supersnygga hud-kittet från Chanel. Någon som provat?


4 Comments

Sofia Stenseth: Jag har testat natten och älskar den. Jag känner mig mjuk och framförallt väldoftande när jag går och lägger mig. Känslan är allt!
September 24, 2013

Ida: Som Jenny så använder jag inte djurtestat (det finns ju så himla mycket bra snälla produkter!), men tänkte dock på att det ju tar ca två veckor för huden att vänja sig vid nya produkter. Så kombinera inte nytt med stress! Kolla in iherb.com om du vill ha tag i cruelty free, veganskt, ekologiskt osv :)
September 24, 2013

Jenny: Vem vill använda djurtestade produkter?
September 24, 2013

anna: Inte än men jag är väldigt sugen! Dela gärna med dig av vad du tycker :)
September 23, 2013

Related reading

Beauty — 18 September, 2019

Emma Elwin Tries Skin Treat's New Face Care Range

Our co-founder Emma Elwin tries on the new face range from Skin Treat, with plant-derived sources and potent organic ingredients.

Beauty — 16 September, 2019

The Ultimate Guide to Natural and Eco-Friendly Oral Care

When was the last time you updated your oral care routine? Well, there's no time like the present!

Beauty — 20 August, 2019

Get Your Glow On With an Eco-Friendly Body Scrub

Save your tan, and the planet, while exfoliating responsibly with an all-natural and organic body scrub.

Beauty — 12 August, 2019

Cleaning Out Your Bathroom Cabinet? Here's The Ultimate Guide!

Back to routines after the summer? Emphasize the feeling of a new beginning by cleaning out your bathroom cabinet!