Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FOR A TOUGH WEEK

Posted in Beauty
by Emma Elwin on 23 September, 2013

Har två monsterveckor framför mig. En jätteproduktion, en Paris-resa med två modejobb och ett bröllop. För att hålla huden vid liv ska jag testa de här supersnygga hud-kittet från Chanel. Någon som provat?

IMG_3316

Har två monsterveckor framför mig. En jätteproduktion, en Paris-resa med två modejobb och ett bröllop. För att hålla huden vid liv ska jag testa de här supersnygga hud-kittet från Chanel. Någon som provat?


4 Comments

Sofia Stenseth: Jag har testat natten och älskar den. Jag känner mig mjuk och framförallt väldoftande när jag går och lägger mig. Känslan är allt!
September 24, 2013

Ida: Som Jenny så använder jag inte djurtestat (det finns ju så himla mycket bra snälla produkter!), men tänkte dock på att det ju tar ca två veckor för huden att vänja sig vid nya produkter. Så kombinera inte nytt med stress! Kolla in iherb.com om du vill ha tag i cruelty free, veganskt, ekologiskt osv :)
September 24, 2013

Jenny: Vem vill använda djurtestade produkter?
September 24, 2013

anna: Inte än men jag är väldigt sugen! Dela gärna med dig av vad du tycker :)
September 23, 2013

Related reading

Beauty — 24 February, 2020

Get To Know Tautanz – A Conscious Brand for the Eco Bathroom

In the market for a little bathroom eco-upgrade? Check out the linen robes and handcrafted soaps from Tautanz. 

Beauty — 23 January, 2020

Henné Organics Founder Laura Xiao Gives a Lip Care Crash Course

We bet we’re not the only ones suffering from dry and cracked lips this time of year, which is why we've brought in some expert help.

Beauty — 23 December, 2019

After a Year of Testing: These Are My Three Best SKIN TREAT Products

Emma is often asked to share her best Christmas gift ideas. Here's a safe one.

Beauty — 6 December, 2019

Rahua Co-Founder Anna Ayers On the Brand’s Do-Good Hero Ingredient (and More)

If you’re curious about the rahua oil, a champion of the Amazon rainforest, or just want some advice on hair care, this should be your weekend read!