Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


ELLE ♥ LINDEX

Posted in Style
by Emma Elwin on 30 August, 2013

Foto: ANDREAS ÖLUND Här kommer hela Lindex advertorial-en som jag stylade i senaste numret av ELLE. Här kan ni också köpa plaggen från jobbet! KLICKA HÄR FÖR ATT SE ALLA BILDER!

Foto: ANDREAS ÖLUND

Här kommer hela Lindex advertorial-en som jag stylade i senaste numret av ELLE. Här kan ni också köpa plaggen från jobbet!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE ALLA BILDER!
(more…)


Här kommer lite backstages bilder från när vi plåtade Lindex modejobb i Elle. Fotografen var den alltid lika briljanta Andreas Ölund. Modellen Floo Dron var influgen kvällen innan från New York med levererade verkligen fantastiska bilder. Superfin kofta och hatt från Lindex. Den alltid lika fantastiska Karin Westerlund sminkade och Philip Fohlin gjorde hår.

Här kommer lite backstages bilder från när vi plåtade Lindex modejobb i Elle. Fotografen var den alltid lika briljanta Andreas Ölund.

Modellen Floo Dron var influgen kvällen innan från New York med levererade verkligen fantastiska bilder.

Superfin kofta och hatt från Lindex.

Den alltid lika fantastiska Karin Westerlund sminkade och Philip Fohlin gjorde hår.


TREND ALERT

Posted in Style
by Emma Elwin on 29 August, 2013

pic: IMAXTREE

pic: IMAXTREE


Recommended reading

Style — 18 August, 2017

Learn How To Extend the Lifetime of Your Wardrobe

During The Stockholm Act festival, Electrolux, Houdini and Make it last invite you to a Care & Repair event and Fashion Flea Market.

Life — 17 August, 2017

Pixie Turner: "I think food should make you happy as well as healthy"

We’ve asked some of our favorite foodies to answer 10 questions about green, clean and healthy eating!

Style — 16 August, 2017

BRAND TO WATCH: sat-su-ma

Informed by plant biology, sat-su-ma brings a new dimension to “florals for spring”.

Beauty — 11 August, 2017

9 Natural and Toxin-Free Deodorants Rumored to be Ace

Have you made the deo-switch yet? Skip toxic aluminums and go natural!


TROJAN HORSE

Posted in Style
by Emma Elwin on

Kavaj, Acne. Skjorta, Rika. Jeans, Levis. Skor, Altuzarra. Väska, Givenchy. foto RAMI HANNA

Emma_Elwin

Kavaj, Acne. Skjorta, Rika. Jeans, Levis. Skor, Altuzarra. Väska, Givenchy.

Emma_Elwin3

foto RAMI HANNA


DJ LADYFINGERS

Posted in Life
by Emma Elwin on 28 August, 2013

pic: EMMA SVENSSON En liten Familjebild från när vi spelade lite skivor på Elle och Cafes fest på Wiener Cafet i biblioteksstan! Vad tycker ni föresten om Lukes eleganta hand?

20130828-140253.jpg
pic: EMMA SVENSSON
En liten Familjebild från när vi spelade lite skivor på Elle och Cafes fest på Wiener Cafet i biblioteksstan! Vad tycker ni föresten om Lukes eleganta hand?


MIMI PLANGE

Posted in Style
by Emma Elwin on

 Igår så var det äntligen dags för Mimi Plange visningen som vi jobbat stenhårt med sen i söndags. Här har ni snyggingarna Linnea, Sophia och Hanna. Älskade den färgstarka blandningen av färgerna i kollektionen!   Jag och Nora spexar lite i spegeln . Geniet Martina Senke fixade fantastiska hår! Sista fixet på hår och kläder […]

 Igår så var det äntligen dags för Mimi Plange visningen som vi jobbat stenhårt med sen i söndags.

Här har ni snyggingarna Linnea, Sophia och Hanna.

Älskade den färgstarka blandningen av färgerna i kollektionen!

 

Jag och Nora spexar lite i spegeln .

Geniet Martina Senke fixade fantastiska hår!

Sista fixet på hår och kläder innan visningen.

Sophia, Fia och Linne i de vackra blomstermönstrade plaggen.

En av mina favoritplagg från kollektionen.

Underbara Mimi med alla modellerna! Här hittar ni bilderna från catwalken och filmen från visningen!

 


GULDKNAPPEN

Posted in Style
by Emma Elwin on 27 August, 2013

Här kommer en bild på den fina klänningen som jag fick låna från Filippa K kvällen till ära. Skorna är från Proenza Schouler och Christinas fina klänning kommer från Whyred.

20130827-211130.jpg
Här kommer en bild på den fina klänningen som jag fick låna från Filippa K kvällen till ära. Skorna är från Proenza Schouler och Christinas fina klänning kommer från Whyred.


Pic: IMATREE Byxan som jag väljer i höst.


Pic: IMATREE
Byxan som jag väljer i höst.


BACKSTAGE PARIS

Posted in Style
by Emma Elwin on

På modeveckan i våras passade jag och Emma på att plåta ett modejobb i Paris. Här har ni modellen Maria och superduktiga Karin som gjorde makeupen. Jag hjälper Maria med skorna från Reschias.   Kallt var det så man fix spexa lite för att hålla sig varm.   foto EMMA SVENSSON Nu ska jag iväg […]

På modeveckan i våras passade jag och Emma på att plåta ett modejobb i Paris. Här har ni modellen Maria och superduktiga Karin som gjorde makeupen.

Jag hjälper Maria med skorna från Reschias.

 

Kallt var det så man fix spexa lite för att hålla sig varm.

 

foto EMMA SVENSSON

Nu ska jag iväg till tältet i kungträdgården för sista fixet med Mimis Planges visnings. Har hört att den kommer live-stremas så jag lägger upp en länk här lite senare idag!

 


COZY SATURDAY

Posted in Style
by Emma Elwin on

 Tröja, Stella McCartney. Klänning, Back. Väska, Givenchy. Solglasögon, Prada. Tofflor, Birkenstock. En favorit just nu är mina raggsockor. Perfekt om man är lite frusen en tidig lördag.  

IMG_2318

 Tröja, Stella McCartney. Klänning, Back. Väska, Givenchy. Solglasögon, Prada. Tofflor, Birkenstock.

En favorit just nu är mina raggsockor. Perfekt om man är lite frusen en tidig lördag.

 


FASHION WEEK

Posted in Style
by Emma Elwin on 26 August, 2013

Nu har modeveckan börjat! Vi håller just nu på med fittningen för Mimi Plange visningen. Så kul att få träffa alla modeller, stylister och producenter efter en lång sommar!  

Nu har modeveckan börjat! Vi håller just nu på med fittningen för Mimi Plange visningen. Så kul att få träffa alla modeller, stylister och producenter efter en lång sommar!

 


PICK OF THE DAY

Posted in Style
by Emma Elwin on 25 August, 2013

Skor, Zara. Nu sitter jag på bussen hem från Berns där jag haft möte med designern Mimi Plange. Berättar mer om det imorgon för nu går ögonen i kors. För er som gillade Marc Jacobs skor i våras kommer här en look-a-like.

20130825-220749.jpg
Skor, Zara.
Nu sitter jag på bussen hem från Berns där jag haft möte med designern Mimi Plange. Berättar mer om det imorgon för nu går ögonen i kors. För er som gillade Marc Jacobs skor i våras kommer här en look-a-like.


LACE & WOOL

Posted in Style
by Emma Elwin on 24 August, 2013

En detaljbild på dagens look. Kommer en helkroppsbild lite senare!

En detaljbild på dagens look. Kommer en helkroppsbild lite senare!


CHANEL SPARKLER

Posted in Beauty
by Emma Elwin on 23 August, 2013

Inför helgen är jag lite sugen på en riktigt party-makeup! Inspirationen kommer från Chanel-makeupen från deras höstvisning. Någon som har tips på vart man kan hitta liknande glitter/paljetter till ögonskugga? pic: CHANEL

Inför helgen är jag lite sugen på en riktigt party-makeup! Inspirationen kommer från Chanel-makeupen från deras höstvisning.

Någon som har tips på vart man kan hitta liknande glitter/paljetter till ögonskugga?

pic: CHANEL


Chloe och Celine har höstens vackraste djupblåa färger!


Chloe och Celine har höstens vackraste djupblåa färger!


BACK AW13

Posted in Style
by Emma Elwin on 22 August, 2013

Tidigare i år så var vi ett gäng som fick det stora nöjet att spexa runt i Ann-Sofie Backs fina höstkollektion. Här har ni snygga Shara och jag! Kakan, Christopher & Bea. Här hittar ni fler bilder!

20130822-121237.jpg

Tidigare i år så var vi ett gäng som fick det stora nöjet att spexa runt i Ann-Sofie Backs fina höstkollektion. Här har ni snygga Shara och jag!

20130822-130627.jpg
Kakan, Christopher & Bea.
Här hittar ni fler bilder!


Här kommer några glimtar från Elles septembernummer. Först ut har vi Icona pop. Vilka tjejer! Så kul att jobba med och världens bästa energi! Caroline var så snygg i denna klänning från Anne Sofie Madsen. Icona Pop som är fotat av underbara John Scarsbrick. Sen har vi höstens stora kappspecialen som jag och Emma plåtade […]

Här kommer några glimtar från Elles septembernummer. Först ut har vi Icona pop. Vilka tjejer! Så kul att jobba med och världens bästa energi! Caroline var så snygg i denna klänning från Anne Sofie Madsen.

Icona Pop som är fotat av underbara John Scarsbrick.

Sen har vi höstens stora kappspecialen som jag och Emma plåtade i Paris. Om du är på kapp-jakt hittar du massa inspiration här.

Och sist men inte minst så fick jag styla Lindex advertorial fotad av Andreas Ölund! Kommer fler bilder från den plåtningen snart. Under tiden hittar ni alla kläderna från jobbet + looken på bilden HÄR!

 


THE SEPTEMBER ISSUE

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 August, 2013

Nu snart finns senaste numret av ELLE + trend bibeln i butik! I just det här numret har jag haft det stora nöjet att styla hela tre jobb. Kommer sneak-peaks på jobben inom kort!

Nu snart finns senaste numret av ELLE + trend bibeln i butik! I just det här numret har jag haft det stora nöjet att styla hela tre jobb. Kommer sneak-peaks på jobben inom kort!


PICK OF THE DAY

Posted in Style
by Emma Elwin on

Trenchcoat, A.P.C. Ångrar fortfarande den dag då jag sålde min vintage trench från Burberry. Men för två år sen när det var ont om pengar blev jag tvungen att ofta den. Sen dess har jag då och då fastnat för en eller en annan trenchcoat. Men ingen som den jag hade. Men så hittade jag […]

Trenchcoat, A.P.C.

Ångrar fortfarande den dag då jag sålde min vintage trench från Burberry. Men för två år sen när det var ont om pengar blev jag tvungen att ofta den. Sen dess har jag då och då fastnat för en eller en annan trenchcoat. Men ingen som den jag hade. Men så hittade jag den här på A.P.Cs hemsida! Den är nästa på pricken lik den jag hade. Så nu får ni bestämma, ska jag slå till eller inte?

 

 


BEST IN SHOW

Posted in Style
by Emma Elwin on

I höst slår hjärtat lite extra för Dries van Noten. Feminint möter maskulint på precis det sättet som jag älskar!  

I höst slår hjärtat lite extra för Dries van Noten. Feminint möter maskulint på precis det sättet som jag älskar!

 


THE NAKED TRUTH

Posted in Style
by Emma Elwin on 20 August, 2013

 Mer ljusbeige inspiration från Blumarine AW 13.  pic IMAXTREE

 Mer ljusbeige inspiration från Blumarine AW 13.

 pic IMAXTREE


BACKSTAGE JC

Posted in Style
by Emma Elwin on

JCs höstkampanj som jag stylade hänger nu ute i butiker. Skjortan som Hanna har på sig finns i butik nu! Snyggingarna Viggo & Bo. Soff-häng i Crocker från topp till tå! Mina favoritjeans från Crocker var denna otvättade lagom tajta modellen 302 Deep Indigo. foto: DAVID HEAD Stort tack till alla underbara människor som jag […]

JCs höstkampanj som jag stylade hänger nu ute i butiker. Skjortan som Hanna har på sig finns i butik nu!

Snyggingarna Viggo & Bo.

Soff-häng i Crocker från topp till tå!

Mina favoritjeans från Crocker var denna otvättade lagom tajta modellen 302 Deep Indigo.

foto: DAVID HEAD

Stort tack till alla underbara människor som jag fick jobba med den dagen!


THINK PINK

Posted in Style
by Emma Elwin on 19 August, 2013

pic: IMAXTREE Rosa är inte något som man hittar i min garderob. Kan i ärlighetens namn inte ens minas sist jag bar något rosa. Men i höst känns färgen lockande. Om jag nu skulle gå utan för min comfort-zone så skulle det nog bli en rosa byxa matchat med en vitskjorta.

pic: IMAXTREE

Rosa är inte något som man hittar i min garderob. Kan i ärlighetens namn inte ens minas sist jag bar något rosa. Men i höst känns färgen lockande. Om jag nu skulle gå utan för min comfort-zone så skulle det nog bli en rosa byxa matchat med en vitskjorta.


DESIRE

Posted in Beauty
by Emma Elwin on

Hittade en hemsida här om veckan som säljer mitt gamla favoritrouge “Desire” från Nars. Kommer bli jättefint mot ens snart bleka hösthud!

Hittade en hemsida här om veckan som säljer mitt gamla favoritrouge “Desire” från Nars. Kommer bli jättefint mot ens snart bleka hösthud!


BEACH WEAR

Posted in Style
by Emma Elwin on 18 August, 2013

Just nu i denna stund saknar jag stranden och solen i Palma.

Just nu i denna stund saknar jag stranden och solen i Palma.


HONKY-TONK

Posted in Life
by Emma Elwin on 17 August, 2013

Sudakidstan var bättre än någonsin igår. Igår kväll spenderades på Debaser Slussen. Vi har fin besök av Lukes bästakompisar! Så de passade på att dj:a efter Sudakistans gryma spelning. Själv dansade jag non-stop efter Sudakistans spelning. Nu ska jag snart svida om för kvällen inflyttningsfest hos Jossan och Krille.

20130817-165002.jpg
Sudakidstan var bättre än någonsin igår.

20130817-164943.jpg
Igår kväll spenderades på Debaser Slussen. Vi har fin besök av Lukes bästakompisar! Så de passade på att dj:a efter Sudakistans gryma spelning. Själv dansade jag non-stop efter Sudakistans spelning.

Nu ska jag snart svida om för kvällen inflyttningsfest hos Jossan och Krille.


Väska från Rika.


Väska från Rika.


ARTICHOKES

Posted in Life
by Emma Elwin on 16 August, 2013

Kunde inte låta bli att köpa två kronärtskockor när det var två för 25 kr. Men efter att ha letat runt i mina receptböcker kom jag fram till att jag inte har en aning om hur jag ska tillaga dem. Så nu behöver jag tips inför kvällens middag!

Kunde inte låta bli att köpa två kronärtskockor när det var två för 25 kr. Men efter att ha letat runt i mina receptböcker kom jag fram till att jag inte har en aning om hur jag ska tillaga dem. Så nu behöver jag tips inför kvällens middag!


PICK OF THE DAY

Posted in Style
by Emma Elwin on 15 August, 2013

Jacka, Topshop Unique. Hur fin vad inte den här fårskinnsjackan i vitt? Blir lite småsugen måste jag säga. Dock är jag ju helt fel person att bära vitt, klumpig som jag är. Skyller lite på Stella också. Men bara lite.  

Jacka, Topshop Unique.

Hur fin vad inte den här fårskinnsjackan i vitt? Blir lite småsugen måste jag säga. Dock är jag ju helt fel person att bära vitt, klumpig som jag är. Skyller lite på Stella också. Men bara lite.

 


Då och då kommer frågan om hur mina foton blir till. Vilken kamera som används, vad jag har för inställningar och vilket objektiv. Så jag tänkte jag skulle uppdatera er på den fronten då jag nu har en ny kamera! Just nu fotar jag med Canon 6D som inte bara har wifi utan ett riktigt […]

Då och då kommer frågan om hur mina foton blir till. Vilken kamera som används, vad jag har för inställningar och vilket objektiv. Så jag tänkte jag skulle uppdatera er på den fronten då jag nu har en ny kamera!

Just nu fotar jag med Canon 6D som inte bara har wifi utan ett riktigt högt ISO tal som gör att man kan fota riktigt bra även när det är mörk. Passar mig perfekt nu när vi går mot mörkare tider. När det kommer till inställningar så varierar det otroligt mycket. Det beror helt på vilket ljus det är när man ska ta bilen. Fram tills för drygt ett år sen så chansade jag ganska mycket och vred och trycket på kameran tills det blev någorlunda bra. Ofta blev bilderna väldigt korniga då jag hade alldeles för hög ISO och bländar tal. Tills foto-ängelen och geniet Emma ringde och frågade om jag ville ta en helgkurs i fototeknik med henne. Jag kallar henne geni för att den som får mig att lära mig varför ett högt bländartal ger en liten bländare ÄR ett geni.

När det kommer till bildbehandling är jag självlärd. Jag har ritat i Photoshop sen pappa tog hem det när jag var fjorton och fortsatt sen dess. Jag älskar att hitta toner och kontraster som förstärker fotografiet!
Sist men inte minst så har vi objektiv. Något som jag också börjat uppskatta mycket mer det senaste åren. Just nu har jag ett 24 – 105 mm objektiv som funkar till allt. Men jag drömmer om ett 50 mm objektiv att byta till ibland.


THE LITTLE BLACK BAG

Posted in Style
by Emma Elwin on 14 August, 2013

Så efter stor eftertanke och mycket velande så sålde jag min Céline väska. Så började jag leta efter en väska som passar bättre in i min vardag och med mina garderob. Det ska kanske tilläggas att jag inte är någon väsk-tjej. Utan föredrar att vara utan väska helt! Men så hittade jag den här lilla […]

Så efter stor eftertanke och mycket velande så sålde jag min Céline väska. Så började jag leta efter en väska som passar bättre in i min vardag och med mina garderob. Det ska kanske tilläggas att jag inte är någon väsk-tjej. Utan föredrar att vara utan väska helt! Men så hittade jag den här lilla plutten. Redan för två år sen stod jag på Givenchy i Paris och klämde på samma modell i orange i säkert tio minuter. Förmodligen blev jag stressad av de franska butiksbiträdet otåligt stirrande ut mig. För jag köpte inte väska. Men tur var väl det! För jag tror verkligen jag kommer ha mycket större användnings område för den här lilla svarta väskan.

 

 


SPEAKING ABOUT ROSES

Posted in Life
by Emma Elwin on 13 August, 2013

Pic: via Etc Det är nästan så jag är sugen på att hitta en likande tapet till hallen.

Pic: via Etc

Det är nästan så jag är sugen på att hitta en likande tapet till hallen.


BOYISH

Posted in Style
by Emma Elwin on 12 August, 2013

Photo: Juergen Teller Älskar Marc by Marc Jacobs kampanjen för deras höstkollektion. Det som kittlar lite extra är killens snygga 70-tals frilla. Kanske man ska klippa bort sina sommar-toppar för en riktig Jagger-frisyr? Måste tillägga att jag nästan gillar herrkollektionen mer än damkollektionen.

Photo: Juergen Teller

Älskar Marc by Marc Jacobs kampanjen för deras höstkollektion. Det som kittlar lite extra är killens snygga 70-tals frilla. Kanske man ska klippa bort sina sommar-toppar för en riktig Jagger-frisyr? Måste tillägga att jag nästan gillar herrkollektionen mer än damkollektionen.


DENIM JACKET

Posted in Style
by Emma Elwin on 11 August, 2013

Har varit lite trött på jeans jackor den här sommaren. Men så hade jag med den här i ett modejobb ni kommer hitta i nästa jeansbibeln. Så vipps! Blev förtjust på nytt. Måste nog säga att Levi’s är mitt favoritmärke när det kommer till jeans.


Har varit lite trött på jeans jackor den här sommaren. Men så hade jag med den här i ett modejobb ni kommer hitta i nästa jeansbibeln. Så vipps! Blev förtjust på nytt. Måste nog säga att Levi’s är mitt favoritmärke när det kommer till jeans.


LUMINOUS ORANGE

Posted in Style
by Emma Elwin on 10 August, 2013

Har äntligen fått tillräckligt med solbränna att jag igår kunde bära min tröja i knallig orange och min kavaj i ljus beige. Kavaj, Carin Wester. Tröja, Dagmar. Skor, Balenciaga. Shorts, Levis.    

Har äntligen fått tillräckligt med solbränna att jag igår kunde bära min tröja i knallig orange och min kavaj i ljus beige.

Kavaj, Carin Wester. Tröja, Dagmar. Skor, Balenciaga. Shorts, Levis.

 


 


NOT YET BUT SOON

Posted in Style
by Emma Elwin on 9 August, 2013

Det är inte riktigt dags för att plocka fram höstjackan, än. Men jag tänkte vara lite förekommande för er som längtar till hösten. Jag personligen kommer absolut satsa på en brun/beige ullrock i höst. Förutom att det supersnyygt är att jag tröttnat på att i timmar stå och fiska ut Stellas hår som väver sig […]

Det är inte riktigt dags för att plocka fram höstjackan, än. Men jag tänkte vara lite förekommande för er som längtar till hösten. Jag personligen kommer absolut satsa på en brun/beige ullrock i höst. Förutom att det supersnyygt är att jag tröttnat på att i timmar stå och fiska ut Stellas hår som väver sig in i alla mörka ullrockar med en roller.


BOYFRIEND JEANS

Posted in Style
by Emma Elwin on

Det finns inget bättre än att fynda i Lukes garderob. Känner mig nästan alltid som snyggast i hans kläder. Varför är det så egentligen? Shorts, Lukes Levis. Blus, Hope. Väska från Illetas. Sandaler, Nilson shoes. Här står jag och ger Luke slutartids-instruktioner. Det är ett under att denna man står ut med mig.  

Det finns inget bättre än att fynda i Lukes garderob. Känner mig nästan alltid som snyggast i hans kläder. Varför är det så egentligen?

Shorts, Lukes Levis. Blus, Hope. Väska från Illetas. Sandaler, Nilson shoes.

Här står jag och ger Luke slutartids-instruktioner. Det är ett under att denna man står ut med mig.

 


#COLORINSPIRATION

Posted in Life
by Emma Elwin on 8 August, 2013

  Hur vackert skulle det inte vara att sätta det här färgerna på ett par högklackade sandaler? Bilden tog jag i måndags på Grand hotell.

 

Hur vackert skulle det inte vara att sätta det här färgerna på ett par högklackade sandaler? Bilden tog jag i måndags på Grand hotell.


RUE D’ARGENT

Posted in Style
by Emma Elwin on

Har länge gått och suktat efter de fem små sliverringarn som ni ser på bilden nedan från Sophie Bille Brahe. Nu är det äntligen mina! Mina Rue d’Argent ringarna från Sophie Bille Brahe. Älskar verkligen hennes smycken! Visst är det vackra i sin enkelhet?  

Har länge gått och suktat efter de fem små sliverringarn som ni ser på bilden nedan från Sophie Bille Brahe. Nu är det äntligen mina!

Mina Rue d’Argent ringarna från Sophie Bille Brahe. Älskar verkligen hennes smycken! Visst är det vackra i sin enkelhet?

 


FAITH IN NATURE

Posted in Life
by Emma Elwin on

Tvålen Faith in nature inhandlades från The good store vid Nytorget. Det senaste åren har jag börjat välja bort saker som skadar naturen. Jag vet att man inte räddar världen genom att byta ut sina gamla hygienprodukter mot ekologiska. Men jag vill ändå tro att det är ett liten steg på vägen. Många bäckar små. […]

Tvålen Faith in nature inhandlades från The good store vid Nytorget.

Det senaste åren har jag börjat välja bort saker som skadar naturen. Jag vet att man inte räddar världen genom att byta ut sina gamla hygienprodukter mot ekologiska. Men jag vill ändå tro att det är ett liten steg på vägen. Många bäckar små. Köpte även schampo, tandkräm och glass på Good store. Alla sakerna var riktiga tiopoängare!

 

 

 


THE ALTERNATIVE SUIT

Posted in Style
by Emma Elwin on 7 August, 2013

1. Weekday  2. Prada 3. Acne 4. Rodebjer 5. Dries van Noten. Parfym, Balenciaga. Ringar, H&M. Sockor, Weekday. Många efterfrågar ett bra alternativ till kostymen på jobbet. Här är en variant. Kanske man kan ha en kostymjacka på jobbet som man kan ha på sig istället för jeansjackan. Och när det blir lite svalare kan […]

1. Weekday  2. Prada 3. Acne 4. Rodebjer 5. Dries van Noten. Parfym, Balenciaga. Ringar, H&M. Sockor, Weekday.

Många efterfrågar ett bra alternativ till kostymen på jobbet. Här är en variant. Kanske man kan ha en kostymjacka på jobbet som man kan ha på sig istället för jeansjackan. Och när det blir lite svalare kan man bära en skjorta under det pulloverliknande linnet.


D IS FOR DOT

Posted in Style
by Emma Elwin on

Klänning, Secondhand. Sandaler, NilsonShoes. En sista semester outfit!

Klänning, Secondhand. Sandaler, NilsonShoes.


En sista semester outfit!


DUKE

Posted in Life
by Emma Elwin on 6 August, 2013

Jag måste bara passa på att ger er ett restaurang tips för er som ska eller är i Palma! Lukes chef tipsade oss om det här resturangen och vilken tur för den var verkligen värd ett besök! Menyn som ni ser har ett fåtal rätter. Men OJ vilka rätter det var- Vi började kvällen med […]

Jag måste bara passa på att ger er ett restaurang tips för er som ska eller är i Palma!

Lukes chef tipsade oss om det här resturangen och vilken tur för den var verkligen värd ett besök! Menyn som ni ser har ett fåtal rätter. Men OJ vilka rätter det var-

Vi började kvällen med att beställa varsin drink. Luke tog en Long island och jag drog en Frozen strawberry margarita. Mums!

Även minirätten det serverade medans vi läste menyn var fantatisk. En blandning mellan de Indiska- och Japanska köken.


Till förrätt valde vi att dela på en sea food fajitas.

Som var heeelt fantastisk!

Till huvudrätt valde Luke en rätt som hette Thai fish curry som han gav 4/5 poäng.


Jag valde säsongens fisk som jag för allt i världen inte kommer ihåg namnet på nu. Skyller på den farligt goda Margarita-drinken. Min fick också 4/5!


Det blev tyvärr ingen efterrätt då vi var proppmätta. Men nu har vi något att se fram emot tills nästa Palma resa!


STELLA

Posted in Life
by Emma Elwin on

Det blev en ganska lat morgon med en lugn frukost på balkongen och massa mys med Stellson. Nu ska Stella och jag promenera en sväng i parken och sen bege oss till kontoret.


Det blev en ganska lat morgon med en lugn frukost på balkongen och massa mys med Stellson. Nu ska Stella och jag promenera en sväng i parken och sen bege oss till kontoret.


BACK TO WORK

Posted in Style
by Emma Elwin on 5 August, 2013

Det är inte helt fel att starta jobbveckan med en plåtning på Grand hotel med fina blommor och gött kaffe.

20130805-101939.jpg
Det är inte helt fel att starta jobbveckan med en plåtning på Grand hotel med fina blommor och gött kaffe.


THE RUFFLE DRESS

Posted in Style
by Emma Elwin on 3 August, 2013

 Klänning, Club Monaco. Skärp, Saddler. Väskan är köpt i Illetas. Solglasögon, Prada. En till outfit bild från semestern. Nu är jag HELT slut! Vi har den varma dagen till ära åkt vattenskidor med familjen. Invigde mina våtdräktsbyxor från Stella McCartney för Addidas, riktigt nöjd med dessa byxor måste jag säga. Kommer bilder imorgon för nu […]

 Klänning, Club Monaco. Skärp, Saddler. Väskan är köpt i Illetas. Solglasögon, Prada.

En till outfit bild från semestern. Nu är jag HELT slut! Vi har den varma dagen till ära åkt vattenskidor med familjen. Invigde mina våtdräktsbyxor från Stella McCartney för Addidas, riktigt nöjd med dessa byxor måste jag säga. Kommer bilder imorgon för nu måste jag vila mina ömma händer.

 

 


A IS FOR…

Posted in Style
by Emma Elwin on

Kjol,Cos. A-formad kjol är något som jag kommer hålla fast vid även nu i höst! Just denna hittar ni redan nu på rean. Man ser inte det på bilden men tyget är klädd i en mesh. Gör den snäppet coolare tycker jag.

Kjol,Cos.

A-formad kjol är något som jag kommer hålla fast vid även nu i höst! Just denna hittar ni redan nu på rean. Man ser inte det på bilden men tyget är klädd i en mesh. Gör den snäppet coolare tycker jag.


Just nu står den här boken högst upp på min önskelista.

Just nu står den här boken högst upp på min önskelista.


HOLIDAY

Posted in Life
by Emma Elwin on 2 August, 2013

Här kommer våra bilder från vår semester i Palma. Hade en lugn och skön vecka med god mat och massa sol. Palma är verkligen en färgstarkstad med massor att se!  Det var kring 35 grader på kvällarna här har ni mig som försöker kyla mig med en chai-shake från Cappuccino.  Palmas byggnader är verkligen fantastiska. […]

Här kommer våra bilder från vår semester i Palma. Hade en lugn och skön vecka med god mat och massa sol.

Palma är verkligen en färgstarkstad med massor att se!

 Det var kring 35 grader på kvällarna här har ni mig som försöker kyla mig med en chai-shake från Cappuccino.

 Palmas byggnader är verkligen fantastiska.

 På Palmas gator kunde man höra all möjlig musik. Min favorit vad den här damen med en harpa.

 Hur gärna skulle man inte vilja ha den här butiken runt hörnet?

 Torkade chilis och fina tavlor.

 En av Palmas tvålbutiker.

 En till gatumusikant.

Vi promenerade runt ganska mycket det kvällarna vi besökte Palma den här lilla gatan ligger bakom den stora shoppinggatan Borne.

 En vacker gränd.

 Pälor är en av Palmas specialliter.

När vi promenerade förbi en av Palmas många kyrkor så kom ett nygift brudpar ut.

 Catedral de Palma i kvällssolen. 

 En av dess innergårdar där två svanar simmade runt.

Just nu drömmer jag om ett hus med fönsterluckor och en trädgård med vackra blå blommor.

Ett av mina nya drömhus.

Vi promenerade längs hamnen och njöt av solnedgången.

En livlig gränd i närheten av en av mina favoritrestauranger. Så sugen på att köpa fönsterluckor till balkongen.

 Den vackra solnedgången.

Fin gatuskylt.

Älskar verkligen detaljer på byggnader. Hur söta är inte de här vita blommorna.

 Lite mer vita blommor.

Ännu mer blommor och mina favoritsandaler från Nilson shoes.

Vacker utsikt från en av broarna.

Min snygging.

 Här är en bild från Illetas där vi bodde.

Goda räkor på hamnrestaurangen Cala nova där vi också åt…

Paella!

Promenaden runt Illetas är verkligen helt fantastiska.

Hotellets fantastiska jordgubbsmilkshakes och frukttalrik.

Hotellets pool och havet i bakrunden.

 På dagarna så spenderade vi den mesta tiden med slappa i varsin solstol.


THE BELL SHAPE

Posted in Style
by Emma Elwin on 1 August, 2013

Skojortan, Gammal som gatan. Skärp, Saddler. Sandaler, Nilson shoes. Det här med kjolar har aldrig varit min melodi. Fram tills jag fick den här a-klockade kjolen från min Farfars fru. Den här modellen framhäver precis vad jag gillar att framhäva (min midja.) Och döljer det som jag föredrar att kläbort. I Palma matchade jag den […]

Skojortan, Gammal som gatan. Skärp, Saddler. Sandaler, Nilson shoes.

Det här med kjolar har aldrig varit min melodi. Fram tills jag fick den här a-klockade kjolen från min Farfars fru. Den här modellen framhäver precis vad jag gillar att framhäva (min midja.) Och döljer det som jag föredrar att kläbort. I Palma matchade jag den med en tunn bomull skjorta och ett bälte i midjan. Just nu dominerar safarifärger min garderob!

 


Show archive


Load more articles