Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THE BELL SHAPE

Posted in Style
by Emma Elwin on 1 August, 2013

Skojortan, Gammal som gatan. Skärp, Saddler. Sandaler, Nilson shoes. Det här med kjolar har aldrig varit min melodi. Fram tills jag fick den här a-klockade kjolen från min Farfars fru. Den här modellen framhäver precis vad jag gillar att framhäva (min midja.) Och döljer det som jag föredrar att kläbort. I Palma matchade jag den […]

Skojortan, Gammal som gatan. Skärp, Saddler. Sandaler, Nilson shoes.

Det här med kjolar har aldrig varit min melodi. Fram tills jag fick den här a-klockade kjolen från min Farfars fru. Den här modellen framhäver precis vad jag gillar att framhäva (min midja.) Och döljer det som jag föredrar att kläbort. I Palma matchade jag den med en tunn bomull skjorta och ett bälte i midjan. Just nu dominerar safarifärger min garderob!

 


3 Comments

SHEER CHIFFON | Emma Elwin: [...] in i garderoben är denna dröm till blus. Kommer matcha den med en a-klockadkjol och mina nya [...]
October 21, 2013

Sofia: Så fint!
August 2, 2013

Catta: Superfint, Emma!!!!
August 2, 2013

Related reading

Style — 4 September, 2020

Paid Collaboration: Reducing Waste While Making Something Unique

GANT continues its journey towards sustainability with a capsule collection of patchwork shirts made of leftover fabrics. Here’s how we style it.

Style — 1 September, 2020

Paid Collaboration: A Library of Filippa K Garments to Learn From and Enter The Future of Fashion With

At Filippa K Studio, pre-loved garments and claims from other Filippa K stores get new life, in different ways. We enter their world to learn more.

Style — 19 August, 2020

Paid Collaboration: Old Shoes Turned Into New – Moving Towards Closing The Loop With Vagabond Shoemakers

Vagabond Shoemakers introduces the Indicator Re-born, a shoe made of post-consumer recycled Vagabond outsoles.

Style — 18 August, 2020

Scan Your Garment And Find Out All Of Its History

This month, Swedish womenswear brand Residus introduces products that are 100% traceable through blockchain technology. This is too interesting not to learn more about.