Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THE BELL SHAPE

Posted in Style
by Emma Elwin on 1 August, 2013

Skojortan, Gammal som gatan. Skärp, Saddler. Sandaler, Nilson shoes. Det här med kjolar har aldrig varit min melodi. Fram tills jag fick den här a-klockade kjolen från min Farfars fru. Den här modellen framhäver precis vad jag gillar att framhäva (min midja.) Och döljer det som jag föredrar att kläbort. I Palma matchade jag den […]

Skojortan, Gammal som gatan. Skärp, Saddler. Sandaler, Nilson shoes.

Det här med kjolar har aldrig varit min melodi. Fram tills jag fick den här a-klockade kjolen från min Farfars fru. Den här modellen framhäver precis vad jag gillar att framhäva (min midja.) Och döljer det som jag föredrar att kläbort. I Palma matchade jag den med en tunn bomull skjorta och ett bälte i midjan. Just nu dominerar safarifärger min garderob!

 


3 Comments

SHEER CHIFFON | Emma Elwin: [...] in i garderoben är denna dröm till blus. Kommer matcha den med en a-klockadkjol och mina nya [...]
October 21, 2013

Sofia: Så fint!
August 2, 2013

Catta: Superfint, Emma!!!!
August 2, 2013

Related reading

Style — 19 October, 2019

Welcome to Make it last Fashion Flea

Once again we've gathered our favorite people and brands to cook up an amazing fashion flea!

Style — 14 October, 2019

Three Bags That Are Everything But Leather

As you probably know by now, we love bags in natural materials and beige hues. Here are our favorites right now.

Style — 10 October, 2019

Brand to Watch: Bethany Williams

Looking for a brand choosing people over product? Here it is.

Style — 30 September, 2019

Pop Up Boutique Flea Market at Viu Eyewear Flagship Store on Saturday

Come hang out with us on Saturday - and perhaps find your perfect pre-owned fashion essential!