Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


BEYONCE MRS CARTER WORLD TOUR

Posted in Life
by Emma Elwin on 1 June, 2013

Här kommer mina bilder från den fantastiska kvällen med Beyonce. Tack så mycket Mastercard för denna priceless-upplevelse! Fantastiska filmer och animationer var synkade med showen. För att inte tala om den fantastiska ljusshowen! Gilitter, mitt fantastiska sällskap och ballerinor. Vad mer kan en flicka önska dig? Beyonce vann mitt hjärta igen när hon demonstrerade sitt […]

Här kommer mina bilder från den fantastiska kvällen med Beyonce. Tack så mycket Mastercard för denna priceless-upplevelse!

Fantastiska filmer och animationer var synkade med showen.

För att inte tala om den fantastiska ljusshowen!

Gilitter, mitt fantastiska sällskap och ballerinor. Vad mer kan en flicka önska dig?

Beyonce vann mitt hjärta igen när hon demonstrerade sitt gäddhäng under sången “Flaws and all”.

Under låten Irreplaceable fick Amanda och Parisa sjunga med i låten. Är inte alls avundsjuk, nej nej!

BAM!

För att summera kvällen så var det en av musikupplevelserna som jag kommer minnas livet ut. Girlpower till Beyoncé för att du är en av världens bästa förebilder. Och återigen tack så mycket Mastercard för denna priceless Stockholm-upplevelsen!

 

 


2 Comments

Anna: Lol, reagerade också på denna kommentar. Däremot kan den ju syfta till att Beyonce själv påpekade detta som ett skämt, eller?
June 15, 2013

Amanda: "Beyonce vann mitt hjärta igen när hon demonstrerade sitt gäddhäng under sången ”Flaws and all”." Jag hoppas verkligen att detta är ett skämt. Hon är ju jättesmal! Det är det mest bisarra med att B ses som en kvinnokämpe och förebild, visst är hon kanske inspirerande men det är ju i alla fall inte för att hon inte ser ut som ett skelett. Jag tycker verkligen att det är trist när folk säger såhär. B är ju helt otroligt snygg, har en (enligt normen) perfekt kropp och dessutom visar hon upp den på ett otroligt sexualiserat sätt, nu senast på H&Ms affischer - så jag tycker inte att man kan se henne som en förebild på det sättet. Gäddhäng!?
June 4, 2013

Related reading

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!

Life — 27 December, 2019

The Sustainable New Year’s Resolutions We Should All Be Making

Let 2020 be your greenest year yet: Read our 10 best tips for how to make it happen!

Life — 19 December, 2019

Editor’s Pick: 15 Make It Last-Approved Holiday Gifts

In search of the perfect present? Browse our selection of eco-friendly, plastic-free, recycled or otherwise great holiday gifts.