Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


SUMMER ROMANCE

Posted in Style
by Emma Elwin on 31 May, 2013

 Här kommer två bilder från Saint Laurents höstkampanj. Ni har säkert redan sett de och det är kanske inte det mest nyskapande man någonsin sett. Men jag gillar verkligen bilderna och den enkla stylingen, jag tror många kan relatera till dem. Jag menar hur många har inte en blommig sommarklänning som liknar den nedan hängandes […]

 Här kommer två bilder från Saint Laurents höstkampanj. Ni har säkert redan sett de och det är kanske inte det mest nyskapande man någonsin sett. Men jag gillar verkligen bilderna och den enkla stylingen, jag tror många kan relatera till dem. Jag menar hur många har inte en blommig sommarklänning som liknar den nedan hängandes där hemma? Eller en flanellskjorta? Superfint med kängor och nätstrumpbyxor. Perfekt för lite sensommar romantik sådär!

foto: HEDI SLIMANE

 


BEYONCE STOCKHOLM 2013

Posted in Style
by Emma Elwin on 30 May, 2013

Vilken show det var igår! Kommer lägga upp bilder om ett litet tag! Först kommer två bilder på gårdagens kläder. Kappa, Dagmar AW13. Klänning, H&M. Skor, Valentino. Väska, Elin Kling for GUESS by Marciano.    

Vilken show det var igår! Kommer lägga upp bilder om ett litet tag! Först kommer två bilder på gårdagens kläder.

Kappa, Dagmar AW13. Klänning, H&M. Skor, Valentino. Väska, Elin Kling for GUESS by Marciano.

 

 


Otroligt cool/varm t-shirt, Christopher Kane. Så snygg. Så dyr. Men drömma kan man! Skulle jag ha en lädertopp skulle jag matcha den som på den här bilden på en av Luxuryshoppers-tjejerna.  

Otroligt cool/varm t-shirt, Christopher Kane. Så snygg. Så dyr. Men drömma kan man!

Skulle jag ha en lädertopp skulle jag matcha den som på den här bilden på en av Luxuryshoppers-tjejerna.

 


Recommended reading

Style — 18 August, 2017

Learn How To Extend the Lifetime of Your Wardrobe

During The Stockholm Act festival, Electrolux, Houdini and Make it last invite you to a Care & Repair event and Fashion Flea Market.

Life — 17 August, 2017

Pixie Turner: "I think food should make you happy as well as healthy"

We’ve asked some of our favorite foodies to answer 10 questions about green, clean and healthy eating!

Style — 16 August, 2017

BRAND TO WATCH: sat-su-ma

Informed by plant biology, sat-su-ma brings a new dimension to “florals for spring”.

Beauty — 11 August, 2017

9 Natural and Toxin-Free Deodorants Rumored to be Ace

Have you made the deo-switch yet? Skip toxic aluminums and go natural!


PALE BLUE FALABELLA

Posted in Style
by Emma Elwin on 29 May, 2013

Fin sommar kuvertväska, Stella McCartney.

Fin sommar kuvertväska, Stella McCartney.


BLUE JEANS

Posted in Style
by Emma Elwin on

Har hittat ett par perfekta boyfriend jeans i den härligaste jeansblå som finns! Modellen heter Pop och jeansen kommer från Acne. Tror det kommer vara fantastiska att matcha med min Stella McCartney jeanstunika.

Har hittat ett par perfekta boyfriend jeans i den härligaste jeansblå som finns!

Modellen heter Pop och jeansen kommer från Acne. Tror det kommer vara fantastiska att matcha med min Stella McCartney jeanstunika.


THE PALE PINK FLOWER DRESS

Posted in Style
by Emma Elwin on 28 May, 2013

pic IMAXTREE Vilken sommardröm! Så skulle jag vilja se upp på min lillebrors studentfest!  

pic IMAXTREE

Vilken sommardröm! Så skulle jag vilja se upp på min lillebrors studentfest!

 


PRIMA BALLERINA

Posted in Style
by Emma Elwin on

Ballerina, Chloé. Förlåt Collan (du var ju SÅ fin i dina.) Men jag kunde inte låta bli att också köpa dessa socker söta ballerinaskor. Tycker att det varit svår att ha mina svarta ballerinaskorna till kortare klänningar och shorts. Det har känts som det klippt av benen lite. Men med dessa! Benen ser en mil […]

Ballerina, Chloé.

Förlåt Collan (du var ju SÅ fin i dina.) Men jag kunde inte låta bli att också köpa dessa socker söta ballerinaskor.

Tycker att det varit svår att ha mina svarta ballerinaskorna till kortare klänningar och shorts. Det har känts som det klippt av benen lite. Men med dessa! Benen ser en mil långa ut, även fast det inte är någon klack på de.


RED LIPS

Posted in Beauty
by Emma Elwin on

Dagens inspiration: mörkblått och svart + nakna ögon och röda läppar.

Dagens inspiration: mörkblått och svart + nakna ögon och röda läppar.


STUDDED SWEATSHIRT

Posted in Style
by Emma Elwin on 27 May, 2013

Sport/punkigt sweats shirt tees från BACK.  

Sport/punkigt sweats shirt tees från BACK.

 


THE KITCHEN REDO

Posted in Life
by Emma Elwin on

Lampa, Sekelskifte. Golv, Kährs. Poster, David Ehrenstråhle. Lådor, Ikea. Doftljuset “London”, Tom Dixon Eclectic. Stol, Halens. Inne på dag 8 av att vara pollen/bihåle-sjuk. Så himlans trött på att behöva ta det lugnt. MEN det har visligen lett till en positivt sak – Planeringen av det nya köket! Jag har nu äntligen hittat ett nytt […]

Lampa, Sekelskifte. Golv, Kährs. Poster, David Ehrenstråhle. Lådor, Ikea. Doftljuset “London”, Tom Dixon Eclectic. Stol, Halens.

Inne på dag 8 av att vara pollen/bihåle-sjuk. Så himlans trött på att behöva ta det lugnt. MEN det har visligen lett till en positivt sak – Planeringen av det nya köket! Jag har nu äntligen hittat ett nytt golv, nya lister och ett jättefint köksbord på blocket. Kan knapp vänta tills allt är klart så jag kan visa er!


THE WHITE SHIRT

Posted in Style
by Emma Elwin on

 Lukes skjorta. Hatt, Hattbaren. Skärp, Hunky Dory. Den här bilden är för några helger sen då solen sken som aldrig förr. Tror att jag kommer springa runt i stora skjortor hela sommaren. Det är så sköna att ha på sig och snyggt till nästan allt.  

 Lukes skjorta. Hatt, Hattbaren. Skärp, Hunky Dory.

Den här bilden är för några helger sen då solen sken som aldrig förr. Tror att jag kommer springa runt i stora skjortor hela sommaren. Det är så sköna att ha på sig och snyggt till nästan allt.

 


VERUSCHKA

Posted in Style
by Emma Elwin on 26 May, 2013

Tack Rebecca för tipset om Veruschka von Lehndorff. Vilken snygging och vilken grym 60 & 70 tals inspiration man får utav att googla henne!!

20130526-110842.jpg Tack Rebecca för tipset om Veruschka von Lehndorff. Vilken snygging och vilken grym 60 & 70 tals inspiration man får utav att googla henne!!


CHUNKY THROW

Posted in Life
by Emma Elwin on

Filt CEANNIS CHUNKY THROW Den här söndagen börjar perfekt. en kopp te och lite inredningsshopping på min nya favorit-nätbutik! Äntligen har jag hittat en riktigt grovstickad filt till soffan! Åh jag tror det kommer bli så fint med linnekuddarna!

20130526-105806.jpg
Filt CEANNIS CHUNKY THROW
Den här söndagen börjar perfekt. en kopp te och lite inredningsshopping på min nya favorit-nätbutik! Äntligen har jag hittat en riktigt grovstickad filt till soffan! Åh jag tror det kommer bli så fint med linnekuddarna!


THE JUNE LIST

Posted in Style
by Emma Elwin on 24 May, 2013

1. Tees, Acne. 2. Jeansjacka, H&M. 3. Halsband, Givenchy. 4. Solglassögon, Zara. 5. Skor, Monki. 6. Parfym, Byredo. 7. Väska, Charlotte Olympia. 8. Kjol, H&M. 9. Klocka, Urban Outfitter. 10. Self service magazine. 11. Skor, Saint Laurent. 12. Vittnagellack, L’Oréal. 13. Kavaj, Back. Det är ju inte juni än. MEN eftersom det är fredag OCH […]

1. Tees, Acne. 2. Jeansjacka, H&M. 3. Halsband, Givenchy. 4. Solglassögon, Zara. 5. Skor, Monki. 6. Parfym, Byredo. 7. Väska, Charlotte Olympia. 8. Kjol, H&M. 9. Klocka, Urban Outfitter. 10. Self service magazine. 11. Skor, Saint Laurent. 12. Vittnagellack, L’Oréal. 13. Kavaj, Back.

Det är ju inte juni än. MEN eftersom det är fredag OCH lönedag tänkte jag ge er lite shoppingtips! Nu ska jag se om jag inte har något vitt nagellack i kylen. Blev väldigt sugen på vita naglar.


MEDICINE WOMAN

Posted in Style
by Emma Elwin on

Har tydligen åkt på en bihåleinflammation så nu ligger jag nerbäddad och hoppas vakna frisk imorgon. Så nu fördriver jag tiden med att kolla på Dr. Quinn. Jane Seymour är nog en av världens vackraste kvinnor. Åh vad jag vill ha ett sånt långt hår!

Har tydligen åkt på en bihåleinflammation så nu ligger jag nerbäddad och hoppas vakna frisk imorgon. Så nu fördriver jag tiden med att kolla på Dr. Quinn. Jane Seymour är nog en av världens vackraste kvinnor. Åh vad jag vill ha ett sånt långt hår!


NEW IN

Posted in Style
by Emma Elwin on 23 May, 2013

Jag vet inte vad det är med mig och naturfärgad linne och kanvas. Jag har alltid varit svag för det! Så ni förstår att det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg den här kavajen från Carin Wester.

Jag vet inte vad det är med mig och naturfärgad linne och kanvas. Jag har alltid varit svag för det! Så ni förstår att det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg den här kavajen från Carin Wester.

(more…)


EARRINGS

Posted in Style
by Emma Elwin on

Små-ringar, Punktshop. Ankarörhänge, H&M. Är just nu väldigt inne på små silverörhängen. Fint att ha ett litet och ett lite större.


Små-ringar, Punktshop. Ankarörhänge, H&M.
Är just nu väldigt inne på små silverörhängen. Fint att ha ett litet och ett lite större.


WHO RUN THE WORLD?!

Posted in Life
by Emma Elwin on 22 May, 2013

Lyckan är total. Förra veckan lyckades jag få tag i biljetter till Beyoncés konsert här i Stockholm den 29 maj!!!!! Har velat se henne live sen jag var typ 12 år. På den tiden dansade jag loss och skreksjöng till Dangerously in love albumet i mitt flickrum. I Still do… För er som inte har […]

Lyckan är total. Förra veckan lyckades jag få tag i biljetter till Beyoncés konsert här i Stockholm den 29 maj!!!!! Har velat se henne live sen jag var typ 12 år. På den tiden dansade jag loss och skreksjöng till Dangerously in love albumet i mitt flickrum. I Still do…

För er som inte har lyckats knipa tag i några biljetter finns det fortfarande en chans! Du har nämligen chansen att vinna ett av tre exklusiva VIP-paket med två biljetter till MasterCards BeyStage som praktiskt taget är mitt i showen på Ericsson Globe. I priset ingår även access till Priceless VIP Lounge, Beyoncés autograf samt andra Priceless fördelar!!!!!!!!

In och tävla med er så ses vi kanske nästa vecka! Ni hittar tävlingen HÄR!!!!!! 

Upplevelsen är en del av MasterCards upplevelseprogram Priceless Stockholm.


BIKINISPECIAL

Posted in Style
by Emma Elwin on

foto EMMA SVENSSON Kom på att jag hade med en liknande baddräkt i bikinispecialen som finns i ELLE numret som finns i butik nu! Kommer tyvärr inte igår märket på just denna med det finns som sagt den + massa andra enaxlade i tidningen.

foto EMMA SVENSSON

Kom på att jag hade med en liknande baddräkt i bikinispecialen som finns i ELLE numret som finns i butik nu! Kommer tyvärr inte igår märket på just denna med det finns som sagt den + massa andra enaxlade i tidningen.


ON THE BEACH

Posted in Style
by Emma Elwin on

Baddräkt, 2 355 kr, Shimmi/Net-a-porter.com I sommar så ska jag försöka hitta en enaxlad baddräkt! Just nu är den här favoriten. Men den ligger lite över prisklassen jag hade tänkt. Men för er som vill lägga lite mer!

Baddräkt, 2 355 kr, Shimmi/Net-a-porter.com

I sommar så ska jag försöka hitta en enaxlad baddräkt! Just nu är den här favoriten. Men den ligger lite över prisklassen jag hade tänkt. Men för er som vill lägga lite mer!


RINGS

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 May, 2013

Eftersom jag tyvärr inte har budgeten för ringarna från Sophie Bille Brahe. Så blev jag väldigt glad när jag sprang in i det här ringarna på pärlshopen för 10 kr styck.


Eftersom jag tyvärr inte har budgeten för ringarna från Sophie Bille Brahe. Så blev jag väldigt glad när jag sprang in i det här ringarna på pärlshopen för 10 kr styck.


BOOTS

Posted in Style
by Emma Elwin on

Jodhpurs, Scarosso. Äntligen har jag ett par Jodhpurs i min skosamling! Har velat ha dessa klassiker ett bra tag nu så när jag såg dessa var de kärlek vid första ögonkastet.


Jodhpurs, Scarosso.
Äntligen har jag ett par Jodhpurs i min skosamling! Har velat ha dessa klassiker ett bra tag nu så när jag såg dessa var de kärlek vid första ögonkastet.


FOR SALE

Posted in Style
by Emma Elwin on 20 May, 2013

Skriver så här: Någon som är sugen på en denna klassiker från Blkdnm? En polare till mig ska sälja sin i storlek XS, 4 500 kr är priset! Nypris 6 500 kr. Den har inga rispor eller dylikt utan ser ut som ny med ett drygt halvår på nacken. Först till kvarn gäller! Mejla till: […]

Skriver så här: Någon som är sugen på en denna klassiker från Blkdnm? En polare till mig ska sälja sin i storlek XS, 4 500 kr är priset! Nypris 6 500 kr. Den har inga rispor eller dylikt utan ser ut som ny med ett drygt halvår på nacken. Först till kvarn gäller!

Mejla till: jennifer.gelin@ddb.se

Här kan ni se bilder på den faktiska jacka och har ni frågor kan ni mejla Jennifer!


BUTTERFLY EYES

Posted in Style
by Emma Elwin on

Solglasögon, Erdem. Drömde om det här glasögonen i natt.

Solglasögon, Erdem.
Drömde om det här glasögonen i natt.


70’S CALLING

Posted in Style
by Emma Elwin on

I fredags så kunde jag inte låta bli att gå in i Acne butiken här på söder. Självklart sprang jag rakt i armarna på den här underbara blusen och kunde inte låta bli… Tror den kommer vara minst lika snygg till ett par vida urtvättade jeans och sandaler. Men även svinsnygg till ett par vita […]

I fredags så kunde jag inte låta bli att gå in i Acne butiken här på söder. Självklart sprang jag rakt i armarna på den här underbara blusen och kunde inte låta bli…

Tror den kommer vara minst lika snygg till ett par vida urtvättade jeans och sandaler. Men även svinsnygg till ett par vita kostymbyxor och pumps.


SAYONARA

Posted in Life
by Emma Elwin on 19 May, 2013

Kan inte sluta tänka på vår resa till värmen som Luke och jag ska göra i sommar. Så istället för att städa så har jag fantiserat om vad jag ska packa med mig. Det här accessoarerna är några av semesterfavoriterna. Tänker att jag spelar lite på den asiatiska trenden i sommar.


Kan inte sluta tänka på vår resa till värmen som Luke och jag ska göra i sommar. Så istället för att städa så har jag fantiserat om vad jag ska packa med mig. Det här accessoarerna är några av semesterfavoriterna. Tänker att jag spelar lite på den asiatiska trenden i sommar.


FENDI

Posted in Style
by Emma Elwin on

Har funderat på hur jag nästa gång ska matcha min klänning i beige. Så hittade jag den här bilder från Fendi visningen. Med knalligt rött, mattsvart och aprikos, såklart! picIMAXTREE  


Har funderat på hur jag nästa gång ska matcha min klänning i beige. Så hittade jag den här bilder från Fendi visningen. Med knalligt rött, mattsvart och aprikos, såklart!

picIMAXTREE
 


THURSDAY NIGHT

Posted in Style
by Emma Elwin on 18 May, 2013

I torsdags på Specsavers eventet så pratade jag lite om glasögon trender och hur man kan matcha sina glasögon på bästa sätt. På mig hade jag den här klänningen från Bruuns Bazaar och skor från Zara.

I torsdags på Specsavers eventet så pratade jag lite om glasögon trender och hur man kan matcha sina glasögon på bästa sätt. På mig hade jag den här klänningen från Bruuns Bazaar och skor från Zara.


EASTERN MEDICINE

Posted in Life
by Emma Elwin on

Igår var jag och provade akupunktur för första gången. Har läst så mycket om det och kände att det var dags att prova! Hade inte några förväntningar direkt med j*klar vad avslappnad man var efteråt. Jag fick också fått några örter som jag ska börja ta. Ska bli spännande och se om de funkar. Någon […]

20130518-094056.jpg Igår var jag och provade akupunktur för första gången. Har läst så mycket om det och kände att det var dags att prova!

20130518-094200.jpgHade inte några förväntningar direkt med j*klar vad avslappnad man var efteråt. Jag fick också fått några örter som jag ska börja ta. Ska bli spännande och se om de funkar.
Någon av er som har några erfarenheter av akupunktur?


GLASÖGONFEST

Posted in Style
by Emma Elwin on 17 May, 2013

Igår stylade jag en visning för Specsavers med deras nya kollektion Selected by Helena. Här har ni fina Iris med en svartblå modell.Snyggingen Magnus i ett par klassiska svarta bågar. Underbara Sara i en ljusbåge! Iris igen med en vit metallbåge och topp från Stensströms. Paljettjacka från Maison & Scotch höst kollektion.Snyggingen Axel! Snygga röda […]

Igår stylade jag en visning för Specsavers med deras nya kollektion Selected by Helena. Här har ni fina Iris med en svartblå modell.Snyggingen Magnus i ett par klassiska svarta bågar.

Underbara Sara i en ljusbåge! Iris igen med en vit metallbåge och topp från Stensströms. Paljettjacka från Maison & Scotch höst kollektion.Snyggingen Axel! Snygga röda bågar som man kan matcha nagellacket med. Axel igen! En av mina favoritbåga i mattsvart på Sara.

Tack så jättemycket Veronika, Sara, Iris, Magnus & Axel! Ni var så grymma!!!! Och tack Specsavers & Spotlight PR för en fantastiskt kväll!

Måste faktiskt fixa ett par glasögon nu. Tappade bort mina för två år sen men inte orkat fixa nya. Men nu är jag superinspirerad till att skaffa ett par nya!

Make up & hår: Veronika L/Mikas


CANDY COLORS

Posted in Style
by Emma Elwin on

Väskor i härliga godisfärger från Rochas.

Väskor i härliga godisfärger från Rochas.


OVER ‘N’ OUT

Posted in Life
by Emma Elwin on 16 May, 2013

Nu ligger vi helt utslagna både Stella och jag. Vilken vecka det har varit! Har betat av en kampanjplåtning och en visning det senaste två dagarna så nu är man lite mör. Vi avslutade kvällen på med världens godaste Chevichi på Matkultur. Men innan smet vi förbi Nathalie Schuterman för att säga hej till Elin! […]

20130517-132235.jpg
Nu ligger vi helt utslagna både Stella och jag. Vilken vecka det har varit! Har betat av en kampanjplåtning och en visning det senaste två dagarna så nu är man lite mör. Vi avslutade kvällen på med världens godaste Chevichi på Matkultur. Men innan smet vi förbi Nathalie Schuterman för att säga hej till Elin! Nu blir Modern family och soff-mys


Just nu är halva lägenheten intäkt plast och allt in tryckt i ett hörn. För att peppa mig själv lite för att inte tycka det är allt för jobbigt sitter jag nu och kolla på inspirations till köksgolv. Vad tycker ni om svartvita golv i köket -Klassiskt eller uttjatat?

20130516-091006.jpg
Just nu är halva lägenheten intäkt plast och allt in tryckt i ett hörn. För att peppa mig själv lite för att inte tycka det är allt för jobbigt sitter jag nu och kolla på inspirations till köksgolv. Vad tycker ni om svartvita golv i köket -Klassiskt eller uttjatat?


GUCCI’S SEVENTIES SUNNIES

Posted in Style
by Emma Elwin on 15 May, 2013

Slits emellan någon slags hat-kärlek för det här stora 70tals bågarna. Älskar hur det matchats till stramt hår och välskräddade kappor. Men samtidigt -Skulle de få en att se ut som en uggla?  pic IMAXTREE


Slits emellan någon slags hat-kärlek för det här stora 70tals bågarna. Älskar hur det matchats till stramt hår och välskräddade kappor. Men samtidigt -Skulle de få en att se ut som en uggla?

 pic IMAXTREE


LEO PURS DRIES

Posted in Style
by Emma Elwin on

Backstage Dries van Noten. Den perfekta lilla partyväskan i sommar? Matcha med tartan mönstrad chiffongskjortan och vida skira byxor.


Backstage Dries van Noten.
Den perfekta lilla partyväskan i sommar? Matcha med tartan mönstrad chiffongskjortan och vida skira byxor.


INDIAN BÄLTET

Posted in Style
by Emma Elwin on 14 May, 2013

Nytt i garderoben: Flätat bälte från Hunky Dory. Vad tycker ni?


Nytt i garderoben: Flätat bälte från Hunky Dory. Vad tycker ni?


GOLD LANVIN

Posted in Style
by Emma Elwin on

När vi ändå pratar om Lanvin. Hur vackra är inte dessa guldsmycken??

När vi ändå pratar om Lanvin. Hur vackra är inte dessa guldsmycken??


SWIMSUIT

Posted in Style
by Emma Elwin on

Copy – Paste! Lanvin SS 13. En annan sak jag vill hitta till sommaren är enaxlad baddräkt. Som jag vill matcha precis som Lanvin har gjort här! Pic: IMAXTREE  

Copy – Paste! Lanvin SS 13.

En annan sak jag vill hitta till sommaren är enaxlad baddräkt. Som jag vill matcha precis som Lanvin har gjort här!

Pic: IMAXTREE

 


SUMMER INVESTMENTS

Posted in Style
by Emma Elwin on 13 May, 2013

I helgen hittade jag två saker som jag planerat att investera i inför sommaren. En solhatt från Hattbaren för 150 kr och ett par Birkenstock. Sandalerna är läskigt bekväma och de finns en risk att jag från och med nu inte kommer bära något annat…


I helgen hittade jag två saker som jag planerat att investera i inför sommaren. En solhatt från Hattbaren för 150 kr och ett par Birkenstock. Sandalerna är läskigt bekväma och de finns en risk att jag från och med nu inte kommer bära något annat…


Äntligen!!! Har längtat så till uppföljaren till Flickan vid glastornet av Erika Vallin. Nu är den HÄR Resan till tidens slut!Är redan några kapitel in och sitter redan på nålar. Jag kan starkt rekommendera den här bokserien till alla sci-fi nördar som jag själv! “Resan till tidens slut är ett hisnande sommarlovsäventyr som rör sig […]

Äntligen!!! Har längtat så till uppföljaren till Flickan vid glastornet av Erika Vallin. Nu är den HÄR Resan till tidens slut!Är redan några kapitel in och sitter redan på nålar. Jag kan starkt rekommendera den här bokserien till alla sci-fi nördar som jag själv!

“Resan till tidens slut är ett hisnande sommarlovsäventyr som rör sig över Cornwalls mystiska hedar, genom Londons myllrande gator till ett ödesdigert slut i Paris underjord.”

-Örebroguiden


PALE LAVENDER

Posted in Style
by Emma Elwin on 12 May, 2013

Tröja, Davida Cashmere. Jeans, Mih. Väska, Alexander Wang. Skor, Aldo. Igår hade vi besök från en släkting från Schweiz. Det blev en heldag med släkten som började med brunch och slutade med glass på Nytorget. Tack Stockholm för en lagom varm och solig dag. Så skönt att slippa jacka och strumpor!

Tröja, Davida Cashmere. Jeans, Mih. Väska, Alexander Wang. Skor, Aldo.

Igår hade vi besök från en släkting från Schweiz. Det blev en heldag med släkten som började med brunch och slutade med glass på Nytorget. Tack Stockholm för en lagom varm och solig dag. Så skönt att slippa jacka och strumpor!


Sitter och bläddrar igenom höstkollektionerna för inspiration!

Sitter och bläddrar igenom höstkollektionerna för inspiration!


THE EVERYDAY PLATFORM

Posted in Style
by Emma Elwin on 11 May, 2013

Skor, Bzr. Dessa dojjor matchar jag med lösabyxor och t-shirt i sommar!


Skor, Bzr.

Dessa dojjor matchar jag med lösabyxor och t-shirt i sommar!


THE BLING THING

Posted in Style
by Emma Elwin on 10 May, 2013

Ironisk strass och bling bling är något som jag känner lite extra inför helgen. Ska se om jag kan få ihop en outfit med lite bling. Pssssst! Kommer stort i höst också 😉

Ironisk strass och bling bling är något som jag känner lite extra inför helgen. Ska se om jag kan få ihop en outfit med lite bling.

Pssssst! Kommer stort i höst också 😉


BETTY BLUE

Posted in Style
by Emma Elwin on

En klassisk kombo som jag aldrig tröttnar på -Oxfordskjorta och blåjeans. Är det rätt så är det lätt!

En klassisk kombo som jag aldrig tröttnar på -Oxfordskjorta och blåjeans. Är det rätt så är det lätt!


THE MAY LIST

Posted in Style
by Emma Elwin on

    Composition No. 6 Roll-on parfym, Joya. Jeans t-shirt, PRAIRIE by Matthew Ames. Byxor, Bruuns Bazaar. Kuvertväska, Marc by Marc Jacobs. Skor, Dries van Noten. Ringar, Sophie Bille Brahe for Weekday. Skärp, Sophie Hulme. Är lite sen med min maj-lista. Men bättre sent än aldrig, eller hur? Just nu fantiserar jag om kritstrecksrandiga byxor […]

 

 

Composition No. 6 Roll-on parfym, Joya. Jeans t-shirt, PRAIRIE by Matthew Ames. Byxor, Bruuns Bazaar. Kuvertväska, Marc by Marc Jacobs. Skor, Dries van Noten. Ringar, Sophie Bille Brahe for Weekday. Skärp, Sophie Hulme.

Är lite sen med min maj-lista. Men bättre sent än aldrig, eller hur? Just nu fantiserar jag om kritstrecksrandiga byxor från Bruuns Bazaar och sylvassa klackar från Dries van Noten.


DREAMS OF DENIM

Posted in Style
by Emma Elwin on 9 May, 2013

Vet inte vad det är med mig och denim. Men varje vår är de samma visa. Det enda jag vill springa runt i är slappa denimplagg. Här kommer ett lite inspirationskollage.

Vet inte vad det är med mig och denim. Men varje vår är de samma visa. Det enda jag vill springa runt i är slappa denimplagg. Här kommer ett lite inspirationskollage.


METALLIC LINER

Posted in Beauty
by Emma Elwin on

Chloé ss13. Miu Miu ss 13. Har alltid varit ett stort fan av brons-iga eyeliners så när de dök upp på catwalken fick den gamla kärleken nytt liv. Detta måste absolut provas på i helgen.  

Chloé ss13.

Miu Miu ss 13.

Har alltid varit ett stort fan av brons-iga eyeliners så när de dök upp på catwalken fick den gamla kärleken nytt liv. Detta måste absolut provas på i helgen.

 


SUMMER BREEZE

Posted in Style
by Emma Elwin on

 I tisdags så hade vi riktig sommarvärme här i Stockholm. Så både Luke och jag passade på att ha bara ben. Äntligen!  Jeans jacka, gammalt secondhandfynd. Tröja, Blk dnm. Kjol, & other stories. Skor, Vans. Solglasögon, Calvin Klein.  

 I tisdags så hade vi riktig sommarvärme här i Stockholm. Så både Luke och jag passade på att ha bara ben. Äntligen!

 Jeans jacka, gammalt secondhandfynd. Tröja, Blk dnm. Kjol, & other stories. Skor, Vans.

Solglasögon, Calvin Klein.

 


KITE EDEN BAGS

Posted in Style
by Emma Elwin on 8 May, 2013

Väska, Kite Eden. Perfekt vardagsväska i supersnygg färgkombo!


Väska, Kite Eden.
Perfekt vardagsväska i supersnygg färgkombo!


Dagens inspiration kommer från Saint Laurets lookbook med massa härliga 70-talsvibbar. Klicka här för större bild!


Dagens inspiration kommer från Saint Laurets lookbook med massa härliga 70-talsvibbar. Klicka här för större bild!


MY STAR PANTS

Posted in Style
by Emma Elwin on 7 May, 2013

Rock, Bruns Bazaar. Tröja, Zara. Jeans, Isabel Marant. Skor, Aldo.


Rock, Bruns Bazaar. Tröja, Zara. Jeans, Isabel Marant. Skor, Aldo.


Igår så köpte vi en jordgubb– fläder och bananjuice på Joe & the juice. Supergod, synd bara att 50 procent var juiceskum. Sen promenerade vi ner till Kungsträdgården för att ta en titt på körsbärsblommorna som just slagit ut. Finns det något finare vårtecken än de här?!

Igår så köpte vi en jordgubb– fläder och bananjuice på Joe & the juice. Supergod, synd bara att 50 procent var juiceskum.


Sen promenerade vi ner till Kungsträdgården för att ta en titt på körsbärsblommorna som just slagit ut. Finns det något finare vårtecken än de här?!


LOVE MIU MIU

Posted in Style
by Emma Elwin on 6 May, 2013

Sitter och drömmer mig bort med Miu Mius backstagesbilder. Åh vad jag önskar hade några av dessa romantiska skapelser.  En så vacker färgmatchning med en blek beige och kallrosa.  Puderrosa möter ostruken siden och otvättad denim.  Denna siluett alltså. Fint att det funkar lika bra med sandaler som med pumps.  

Sitter och drömmer mig bort med Miu Mius backstagesbilder. Åh vad jag önskar hade några av dessa romantiska skapelser. 

En så vacker färgmatchning med en blek beige och kallrosa. 

Puderrosa möter ostruken siden och otvättad denim. 

Denna siluett alltså. Fint att det funkar lika bra med sandaler som med pumps.

 


SHOE ART

Posted in Style
by Emma Elwin on

Skor, Emilio Pucci. Är det någon här som skulle tacka nej till att ha ett par av dessa klackar ståendes i bokhylla? Snacka om sko-konst!

Skor, Emilio Pucci.

Är det någon här som skulle tacka nej till att ha ett par av dessa klackar ståendes i bokhylla? Snacka om sko-konst!


PICK OF THE DAY

Posted in Style
by Emma Elwin on

Väska från Little Liffner. Perfekt vår– och sommarväska i canvas som går att bära på två olika sätt. Perfekt till jobbet-väska!

Väska från Little Liffner.

Perfekt vår– och sommarväska i canvas som går att bära på två olika sätt. Perfekt till jobbet-väska!


MAY, SHE WILL STAY

Posted in Life
by Emma Elwin on 5 May, 2013

Det här helgen fick kameran stanna hemma så här kommer mina hipstamatic bilder från helgen. Klicka HÄR för att se alla!

Det här helgen fick kameran stanna hemma så här kommer mina hipstamatic bilder från helgen. Klicka HÄR för att se alla!

(more…)


 

 


SCARVES

Posted in Style
by Emma Elwin on 4 May, 2013

 Här kommer en dagens från i torsdags. Har äntligen kommit över min sjal-rädsla och körde på två stycken. Kavaj, Acne, Skjorta och prickig sjal, secondhand. Sjal nr2, Blkdnm. Mumsiga solglasögon, Filippa K.  

 Här kommer en dagens från i torsdags. Har äntligen kommit över min sjal-rädsla och körde på två stycken.

Kavaj, Acne, Skjorta och prickig sjal, secondhand. Sjal nr2, Blkdnm. Mumsiga solglasögon, Filippa K.

 


SPOT ON

Posted in Style
by Emma Elwin on 2 May, 2013

Här kommer en bild hur Filippa K solisarna såg ut på önskad av Emelie! Skjortan är ett gammalt secondhand fynd. Nu ska Luke och jag på Hermès-fest på Nalen!

Här kommer en bild hur Filippa K solisarna såg ut på önskad av Emelie! Skjortan är ett gammalt secondhand fynd. Nu ska Luke och jag på Hermès-fest på Nalen!


Show archive


Load more articles