Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THE LBB

Posted in Style
by Emma Elwin on 5 April, 2013

Mitt nästa stora köp ska bli en lite klassik svart Chanel väska, sen är min väskgarderob komplett! Har varit sugen på en så länge så nu ska jag minsann börja spara! Har ni någon drömväska som ni går och trånar efter?

Mitt nästa stora köp ska bli en lite klassik svart Chanel väska, sen är min väskgarderob komplett! Har varit sugen på en så länge så nu ska jag minsann börja spara! Har ni någon drömväska som ni går och trånar efter?


15 Comments

Sanna Ek: Om du inte fått den såld vilken jag verkligen tror så är jag jätte intresserad :) ek_sanna@hotmail.com
April 13, 2013

Www.roxenmo.se: Jag köpte min drömväska igår i London, en svart jumbo flap bag från chanel:) flyger runt på små rosa moln nu! :) kram och trevlig helg!
April 7, 2013

Widners: Köpte min alla tiders drömväska för ett år sedan i Paris. En vintage Chanel 2:55 flapbag i svart med guldkedja. Väskan var i nästan perfekt skick, dock är det de smått nötta hörnen som gör den så underbar. Tänk bara vilka eleganta och dramatiska fester den har bevittnat i Paris. http://widnersmode.bloppfashion.se
April 7, 2013

maria: vet du hva denne modellen heter? elsker den!
April 7, 2013

maria: jeg er også interessert! send gjerne bilder til maria92l@hotmail.com!
April 7, 2013

Rebecka: Jag är intresserad! Hör gärna av dig till mig på rebeckajohnell@gmail.com
April 6, 2013

Sari: Den är så grymt snygg, fin och tidlös. Jag vill ha louis vuitton men även den här är ett önskemål. http://rodeogirl.blogg.se
April 6, 2013

Camilla: Jag har en liten Chanel som jag kan tänka mig att sälja då jag aldrig använder den. Så säg till när du sparat färdigt :)
April 6, 2013

Lala: Drömväskan! Chanelquiltade flapbag, marinblå med guldkedja, storlek jumbo. Drömt om en klassisk chanel sen jag var 6 år gammal och bläddare i Vogue. Sparar och sparar och sparar.
April 6, 2013

romladolcevita.wordpress.com: Gucci bambu och nitar, är classy och tuff på samma gång. Men den är slutsåld här i Rom.
April 5, 2013

Paula: jag drömmer om en mulberry alexa, och en louis vuitton noé :) och en ps1 i blå mocka precis som Jullan haha.
April 5, 2013

Moa: Trånar just nu efter cirka alla Mulberrys väskor. Tycker om Del Rey i blått och Alexa och Bayswater i brunt eller svart. Så himla fina och tidslösa.
April 5, 2013

Amanda Goulder: Jag älskar min Chanel 2.55, dock hade jag gärna haft den klassiska storleken istället för min jumbo så jag hade något till fest. Mitt nästa inköp blir nog en Sophie Hulme oversized toute att ha som jobbväska, så snygg! Sen har jag också drömt om en Palmgrens i rött till sommarväska i flera år nu
April 5, 2013

Josephinare: Förstår dig, Chanel är verkligen tidlös och så fin. Min drömväska är denna: http://pinterest.com/pin/240590805065768948/
April 5, 2013

Jullan: En ps1 i blå suede med guldiga detaljer. Yuuuummmmm
April 5, 2013

Related reading

Style — 12 September, 2019

By Malene Birger Made with Care – Here’s How We Wear It

Made With Care is By Malene Birger’s first fully sustainable capsule collection. Make it last's Emma Elwin shows you how to wear it.

Style — 10 September, 2019

BITE Studios Widens Reach via Net-a-Porter

As part of the Net-a-Porter mentorship program The Vanguard, Swedish-British BITE Studios is highlighted as "a small label with great potential in the luxury fashion sector".

Style — 9 September, 2019

KICKS Quest To Collect Cosmetic Waste Continues

KICKS quest to help minimise the environmental footprint of beauty products continues with plans to expand the popular cosmetic waste initiative. Make it last has the latest news.

Style — 2 September, 2019

3 Top Reads This Week

What's new in the field of sustainable fashion? We've got you covered.