Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THE TEDDY BEAR COAT

Posted in Style
by Emma Elwin on 3 April, 2013

Som jag önskar att jag hade Carins fuskpäls från Max Mara hängandes i garderoben. Så fint matchat med hudfärgade pumps. Ska försöka köra en härmapa med min Margiela for H&M fuskis! 

Som jag önskar att jag hade Carins fuskpäls från Max Mara hängandes i garderoben. Så fint matchat med hudfärgade pumps. Ska försöka köra en härmapa med min Margiela for H&M fuskis! 


2 Comments

Mormorrut: Hej Emma! De här teddykapporna var så otroligt snygga och inspirerade mig till att göra min egen variant. Du inspirerar för övrigt mig väldigt ofta och jag tittar in på din blogg nästan varje dag, din stil är fantastisk! Jag har just tagit mitt lilla hobbyprojekt mormorrut (vet att jag varit i kontakt med dig och puffat för mina stickade turbaner förut) ett yttepyttelitet steg framåt genom att starta en webshop där jag säljer mina egna garner och egenkonstruerade stickmönster. Kolla gärna in min teddykappa och annat här om du vill: www.mormorrut.nu. Ingen blev gladare än jag för lite bra reklam för min hemsida också =). Ha en fin och härlig höst! /Ida
August 18, 2013

Emily: Hej! Vad tycker du om loafers/"gubbskor"? Är det något du kommer att bära i vår? Tycker det är snyggt, men känner mig lite maskulin när jag bär det.. Har precis köpt ett par som jag funderar på om jag ska behålla eller inte. Undrar även om du har tips på fina vårjackor..
April 3, 2013

Related reading

Style — 9 December, 2019

Make It Mainstream: Recycled Jewelry

Big and small brands have started to take notice: Making jewelry from recycled precious metals is a win for all.

Style — 2 December, 2019

Buy Less, Wear More with It's ReLeased

Rent your one night only-outfit and challenge the supposed need of mass production.

Style — 26 November, 2019

Butterflies and Dogs in Mini Rodini's New Upcycling Collection

The Swedish clothing brand for kids launches another collection made from scraps from previous seasons.

Style — 20 November, 2019

The Edit: This Magic Moment

The future belongs to the next generation; playful, innovative and full of hope. This Edit – a collaboration between sisters Bea and Linn Hansson – pays homage to youth, with shining star Ifrah Qasim.