Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THE TEDDY BEAR COAT

Posted in Style
by Emma Elwin on 3 April, 2013

Som jag önskar att jag hade Carins fuskpäls från Max Mara hängandes i garderoben. Så fint matchat med hudfärgade pumps. Ska försöka köra en härmapa med min Margiela for H&M fuskis! 

Som jag önskar att jag hade Carins fuskpäls från Max Mara hängandes i garderoben. Så fint matchat med hudfärgade pumps. Ska försöka köra en härmapa med min Margiela for H&M fuskis! 


2 Comments

Mormorrut: Hej Emma! De här teddykapporna var så otroligt snygga och inspirerade mig till att göra min egen variant. Du inspirerar för övrigt mig väldigt ofta och jag tittar in på din blogg nästan varje dag, din stil är fantastisk! Jag har just tagit mitt lilla hobbyprojekt mormorrut (vet att jag varit i kontakt med dig och puffat för mina stickade turbaner förut) ett yttepyttelitet steg framåt genom att starta en webshop där jag säljer mina egna garner och egenkonstruerade stickmönster. Kolla gärna in min teddykappa och annat här om du vill: www.mormorrut.nu. Ingen blev gladare än jag för lite bra reklam för min hemsida också =). Ha en fin och härlig höst! /Ida
August 18, 2013

Emily: Hej! Vad tycker du om loafers/"gubbskor"? Är det något du kommer att bära i vår? Tycker det är snyggt, men känner mig lite maskulin när jag bär det.. Har precis köpt ett par som jag funderar på om jag ska behålla eller inte. Undrar även om du har tips på fina vårjackor..
April 3, 2013

Related reading

Style — 16 August, 2019

Get the Latest News on Bukvy’s Organic "Vegan Leather" Bag Launch

Bukvy introduces an organic Cork Skin material and will crowdfund the new collection. We've got the details.

Style — 9 August, 2019

10 Sustainable Facts About Sneaker Brand Allbirds

We list the reasons why San Francisco-based sneaker brand Allbirds is an eco-friendly shoe choice.

Style — 7 August, 2019

Brand to Watch: RUS

Rarely (?!) has knitwear been this inspiring. Soon-to-launch brand RUS is taking the fall season must-have above and beyond.

Style — 26 July, 2019

Yes To Making Vintage Available Everywhere

Vintage entering the e-commerce power houses? We love it.