Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LITTLE PINK RIDING HOOD

Posted in Style
by Emma Elwin on 6 March, 2013

Något jag älskar med Paris är att man hela tiden stöter på människor med en fantastisk och unik stil. Som den här donnan i en knallrosa kappa och kamouflage väska. Så fin.

Något jag älskar med Paris är att man hela tiden stöter på människor med en fantastisk och unik stil. Som den här donnan i en knallrosa kappa och kamouflage väska. Så fin.


5 Comments

Fröken H: Så härlig färgklick mitt i allt det gråa. Märker själv att jag har börjat dra mig mer mot färgglada kappor, tror det kan vara vårlängtan som kickat in!
March 8, 2013

Linnea: Jättesnyggt! Har själv en liknande rosa kappa som jag har sytt själv, den är verkligen underbar att ha mörka vinterdagar! madebylinnea.devote.se
March 7, 2013

Emma Elwin: Det är väldigt olika! Men mejla Jenny.fredriksson@elle.se om du är intresserad så vet hon mer! Lycka till :)
March 6, 2013

Ir: Emma! Jag är jättenyfiken på vilken typ av utbildningar de personer som är praktikanter hos er på Elle går? Är det bara "fristående" stylistutbildningar eller finns det annat? Tacksam för svar!
March 6, 2013

Amanda: Ja, Paris är underbart för streetstyle, älskar hur kragen också går i rosa!
March 6, 2013

Related reading

Style — 2 December, 2019

Buy Less, Wear More with It's ReLeased

Rent your one night only-outfit and challenge the supposed need of mass production.

Style — 26 November, 2019

Butterflies and Dogs in Mini Rodini's New Upcycling Collection

The Swedish clothing brand for kids launches another collection made from scraps from previous seasons.

Style — 20 November, 2019

The Edit: This Magic Moment

The future belongs to the next generation; playful, innovative and full of hope. This Edit – a collaboration between sisters Bea and Linn Hansson – pays homage to youth, with shining star Ifrah Qasim.

Style — 18 November, 2019

Filippa K Co-Creates Sweater Made From 100% Swedish Wool That Probably Would Have Been Discarded

Filippa K is launching an exclusive sweater made from 100% Swedish wool. Made in a limited run of 140 pieces, each is tagged with a unique number.