Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LYDIA & I

Posted in Style
by Emma Elwin on 20 February, 2013

Äntligen hemma! Men jobb dagen är inte riktigt slut ännu… Puh! Här kommer i alla fall en bild från dagens plåtning med superfina Lydia. Ser ut som vi båda fått något mellan tänderna. Kommer en dagens lite senare!

Äntligen hemma! Men jobb dagen är inte riktigt slut ännu… Puh! Här kommer i alla fall en bild från dagens plåtning med superfina Lydia. Ser ut som vi båda fått något mellan tänderna. Kommer en dagens lite senare!


6 Comments

Cissi: Ok såhär då; Varför använder ni extremt smala modeller trots alla debatter kring trådsmala modeller med lågt BMI och spär på den utseendefixering och vikthets som redan finns? Elle är en stor tidning med många läsare, med det kommer ett stort ansvar. Det ni gör är att spä på den bild som redan finns av hur modeller ska se ut för att platsa i stora modesammanhang. Jag förstår inte hur detta kan vara försvarbart.
February 22, 2013

Emma Elwin: Onödig kommentar Cissi. Oavsett vad du tycker om Lydia så finns de bättre sätt att skriva din åsikt på. Eller ännu bättre mejla mig.
February 22, 2013

Emma Elwin: Lee!
February 22, 2013

Cissi: Äckligt smal modell! Varför använder ni modeller som ser ut som om dom skulle kunna dö av undernäring när som helst?
February 21, 2013

Emma: Lee
February 21, 2013

Emma: Vart kommer din fina patchwork skjorta från?
February 21, 2013

Related reading

Style — 8 July, 2020

Justice For People and Planet: Introducing Intersectional Environmentalism

In the past few weeks, activists have pushed hard for a more inclusive kind of environmentalism. We wish it wasn't needed, but with no doubt, it is.

Style — 5 July, 2020

Paid Collaboration: Transform Your Wardrobe Without Buying Anything New

One of the seven focus areas of GANT’s initiative ’The 7 Rules’ is Remake and the perks of giving old garments a second chance. Click to see how you can turn an unused sweater and a simple shirt into the most treasured garments in your wardrobe!

Style — 4 July, 2020

Brand to Watch: Tach Clothing

Hand-made in Uruguay with a vintage gone supermodern sensibility, this is Tach Clothing.

Style — 28 June, 2020

Paid Collaboration: How To Refresh and Repair Your Clothes in 10 Minutes Without Washing – with The 7 Rules by GANT

As the latest phase of The 7 Rules by GANT, we shed light on the simple yet efficient practices of Refreshing and Repairing your clothes without even having to washing them. You’ll be surprised of what difference it makes.