Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THE BEST HAIR DRYER?

Posted in Beauty
by Emma Elwin on 16 February, 2013

Måste investera i en ny hårtork. Såååå tråkig sak att lägga pengar på men min gamla börjar lukta bränt varje gång jag använder den så det är minst sagt dags. Drömmen skulle ju vara att hitta en pistol-fön som den på bilden (HUR COOL?!). Men jag tänkte fråga er om ni har några bra tips […]

Måste investera i en ny hårtork. Såååå tråkig sak att lägga pengar på men min gamla börjar lukta bränt varje gång jag använder den så det är minst sagt dags. Drömmen skulle ju vara att hitta en pistol-fön som den på bilden (HUR COOL?!). Men jag tänkte fråga er om ni har några bra tips på en hårfönarnas-hårfön?


18 Comments

Emilia: Du kommer älska denna hårfön ghd air Professional Hairdryer https://vackerhud.nu/harfon/
March 25, 2019

Fröken H: Jag kör på en sådan här, http://eleven.se/obh-nordica-bjorn-axen-tools-hair-dryer-2200-diffuser-3738.html och älskar den! Däremot skulle det ju vara sjukt tufft att ha en pistol-fön :)
February 20, 2013

melbournetime: Varifran ar harfonen pa bilden??? Maste ha! :)
February 18, 2013

Petra: Hårfönerna från Chi är de absolut bästa, superlätta,effektiva och skonsamma mot håret. De pressar vattnet ur håret istället för att blåsa bort det,därmed får du oxå en otroligt fin glans. Jobbar som frisör och har testat de flesta och CHI är de absolut bästa.
February 17, 2013

Lina: Arbetar som frisör och har testat en hel del hårfönar, men den jag gillar bäst( o alla andra på salongen jag jobbar) är GHD, Snygg (enkel) lätt i handen o mkt bra tryck är det i den!
February 17, 2013

Ulgoduop: Remington Pearl Dryer AC5011. Bra pris och sjukt bra. Köpte den för två veckor sedan och alla undrar hur jag får mitt hår så fint hela tiden. Den är magisk.
February 17, 2013

Malin: Kolla med någon frisörsalong, de brukar sälja de som de själva använder vilka jag tycker är riktigt bra! :) http://carolinesworld.net/tastebyme
February 17, 2013

-C: Paul Mitchell har de beste føhnerene! Lette, bra motor og tar ikke alt for mye strøm...
February 16, 2013

Isabel: Min hårtork gick sönder för ett tag sen och blev också tvungen att köpa ny. Kollade in hemsidan Bäst i Test (http://www.bäst-i-test.se/Hartork) och där kom BaByliss Pro Diffusor Ionic Superlight 2000W ut på första plats. Tyvärr har de inte testat GHD, för det första känns det onödigt dyrt, för det andra skulle aldrig min pojkvän gå med på att köpa något sådant. Är rätt väldigt nöjd med min Babyliss, lätt och lång sladd, inte överdrivet flashig heller. Lite svår att hitta dock med tanke på att den är "bäst i test" och därav köps mest. Har även erfarenhet av OBH Nordicas/Björn Axéns och kan inte säga något ont om den, den är dock lite på den tunga sidan..
February 16, 2013

Louise: Jag håller med Lisa Cecilia. OBH Nordica AC 2000 av Björn Axén. Jättebra! Kostar runt 800-900 kr tror jag.
February 16, 2013

Sandra: jag använder denna hårfön från braun, tycker den är riktigt bra och prisvärd! http://nelly.com/se/sk%C3%B6nhet-kvinna/sk%C3%B6nhet/redskap-accessoarer/braun-1046/satin-hair-7-hairdryer-hd750-210726-46/#
February 16, 2013

Elin: Parlux!
February 16, 2013

Karin: Jag har en som tar bort statisk elektricitet i håret, det är jättebra! Går runt som en åskledare hela vintern annars och bara knastrar :)
February 16, 2013

Fashionink: Köp en med AC-motor! Får luften att cirkulera bättre vilket torkare håret fortare. Frisörföner har oftast AC-motorer. Toni&Guy, Gama, GHD är några exempel på bra märken!
February 16, 2013

Lisa Cecilia: Björn Axén har en superbra hårtork som jag använder. AC Hair Dryer 2000, OBH Nordica heter den.
February 16, 2013

fashion in limited edition: Den kan man ju även ha framme som en inredningsdetalj - gilla!
February 16, 2013

Malin: GHD är att rekommendera! Parlux ska också vara bra!
February 16, 2013

Julia: Håller med. Hängig sak att investera i. Men den här är väldigt bra. GHD gör bra saker. http://eleven.se/ghd-air-pink-cherry-blossom-hairdryer-21680.html Tack för världens bästa blogg. Kram
February 16, 2013

Related reading

Beauty — 24 February, 2020

Get To Know Tautanz – A Conscious Brand for the Eco Bathroom

In the market for a little bathroom eco-upgrade? Check out the linen robes and handcrafted soaps from Tautanz. 

Beauty — 23 January, 2020

Henné Organics Founder Laura Xiao Gives a Lip Care Crash Course

We bet we’re not the only ones suffering from dry and cracked lips this time of year, which is why we've brought in some expert help.

Beauty — 23 December, 2019

After a Year of Testing: These Are My Three Best SKIN TREAT Products

Emma is often asked to share her best Christmas gift ideas. Here's a safe one.

Beauty — 6 December, 2019

Rahua Co-Founder Anna Ayers On the Brand’s Do-Good Hero Ingredient (and More)

If you’re curious about the rahua oil, a champion of the Amazon rainforest, or just want some advice on hair care, this should be your weekend read!