Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


DAGMAR AW 13

Posted in Lifestyle
by Emma Elwin on 31 January, 2013

Fick inte så mycket bra snaps från Dagmar visningen men den här looken fick jag som tur på bild. Älskar hattarna som är designade av Malinda Damgaard.

20130131-081835.jpg

Fick inte så mycket bra snaps från Dagmar visningen men den här looken fick jag som tur på bild. Älskar hattarna som är designade av Malinda Damgaard.


I tisdags var vi Maria Nilsdotters sagolika butik för att se höstkollektionen. Extra plus för att de spelade Harry Potter filmernas musik som bidrog till den mysigt mystiska stämningen som butiken och kollektion ingav. Vackert hårsmycke. Hur fin var inte den här fjäder-kronan?

20130131-080231.jpg
I tisdags var vi Maria Nilsdotters sagolika butik för att se höstkollektionen. Extra plus för att de spelade Harry Potter filmernas musik som bidrog till den mysigt mystiska stämningen som butiken och kollektion ingav.

20130131-080514.jpg
Vackert hårsmycke.

20130131-080636.jpg
Hur fin var inte den här fjäder-kronan?


DAY 3

Posted in Outfits
by Emma Elwin on

Är lite små sur för att jag missade sista dagen av modeveckan. Blev istället sängliggande hela dagen med matförgiftning. Lagom kul. Här kommer en dagens från igår. Min urtvättade jeansskjorta och älsklings Stella som försökte gosa mig frisk. Mår mycket bättre idag (tack Gud) så nu sitter jag i alla fall i taxin på väg […]

20130131-065116.jpg

Är lite små sur för att jag missade sista dagen av modeveckan. Blev istället sängliggande hela dagen med matförgiftning. Lagom kul. Här kommer en dagens från igår. Min urtvättade jeansskjorta och älsklings Stella som försökte gosa mig frisk.

Mår mycket bättre idag (tack Gud) så nu sitter jag i alla fall i taxin på väg till Arlanda och Köpenhamn för ytterligare tre dagars modevecka.


Recommended reading

Beauty — 22 May, 2017

These are the Things to Know Before Getting a New Sunscreen

Chemical, physical, natural or organic—how do you know what sunscreen to get? We've tried to make sense of it all.

Filippa K Circle — 22 May, 2017

Dilys Williams: “A new fashion system is emerging”

Filippa K Circle invites experts in the interface between innovation and sustainability to share their visions for a better feature in a "Letter". Here's one by Dilys Williams!

Fashion — 19 May, 2017

10 Shopping Bags to Use Instead of Ordinary Plastic

Wondering how to cope in these new times of no plastic bags? Here are 10 suggestions!

Filippa K Circle — 18 May, 2017

Dorothea Barth-Jörgensen: "We need to change our value system at the core"

Filippa K Circle invites inspiring people to share their current mindsets. This week it's model Dorothea Barth-Jörgensen!


WHYRED AW 13

Posted in Lifestyle
by Emma Elwin on 30 January, 2013

Min favoritvisning igår var Whyred. Som levererade sin bästa kollektion någonsin. Älskar den blåa sammeten med svart skinn och mocka. Vit polo och kostym. Mums! Body, vida byxor och en fantastisk rock. För att inte tala om färgkombinationen. Fin mockaväst. Kappa med snygga detaljer.       Perfekta jeansen. Ännu en snygg body. En androgyn kostym. Den […]

Min favoritvisning igår var Whyred. Som levererade sin bästa kollektion någonsin.

Älskar den blåa sammeten med svart skinn och mocka.

Vit polo och kostym. Mums!

Body, vida byxor och en fantastisk rock. För att inte tala om färgkombinationen.

Fin mockaväst.

Kappa med snygga detaljer.

     

Perfekta jeansen.

Ännu en snygg body.

En androgyn kostym.

Den här kappan och mössan alltså.

Finaste Iris stängde visningen i kamo-print.


Hittade den här klänningen på H&M här om dagen och kunde inte låta bli att köpa den. Kommer matcha den som ni ser på bilden nedan, med ett bälte på höften och mina Givenchy boots. Klänning, 499 kr, H&M. Just nu ligger jag hemma med en matförgiftning. Håller tummarna för att de ska gå över […]

Hittade den här klänningen på H&M här om dagen och kunde inte låta bli att köpa den. Kommer matcha den som ni ser på bilden nedan, med ett bälte på höften och mina Givenchy boots.

Klänning, 499 kr, H&M.

Just nu ligger jag hemma med en matförgiftning. Håller tummarna för att de ska gå över så jag kan se alla dagens visningar. 🙁


STOCKHOLM STREET STYLE

Posted in Outfits
by Emma Elwin on 29 January, 2013

Sveriges och kanske till och med världens bästa streetstyle fotografer Stockholmstreetstyle tog en jättefin bild på mina kläder igår! Tack för den fina bilden 🙂

20130129-162657.jpg

Sveriges och kanske till och med världens bästa streetstyle fotografer Stockholmstreetstyle tog en jättefin bild på mina kläder igår! Tack för den fina bilden 🙂


Show archive