Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


CARIN WESTER BACKSTAGE

Posted in Style
by Emma Elwin on 29 January, 2013

Hann inte fixa klart med bilderna från Carin Westers visning men jag måste lägga upp de här bilderna jag tog backstage. Kollektionen var FANTASTISK. Helt klar en av favoritvisningarna igår! Söt modell backstage. Carin har en talang för att skapa klänningar som visar upp min favoritdel att ha bar -ryggen. Igna hade gjort gårdagens helt […]

Hann inte fixa klart med bilderna från Carin Westers visning men jag måste lägga upp de här bilderna jag tog backstage. Kollektionen var FANTASTISK. Helt klar en av favoritvisningarna igår!

Söt modell backstage.

Carin har en talang för att skapa klänningar som visar upp min favoritdel att ha bar -ryggen.

Igna hade gjort gårdagens helt klart snyggaste smink! Så fint med blå glitter eyeliner.


1 Comment

Malin: Hej Emma! Jag åker till thailand nu i februari och jag kommer ihåg sen förra gången jag var där att jag hade jätte problem med mitt hår under vistelsen. Håret blev som bomull och det gick inte att sköta alls. Jag undrar om du vet något man kan använda när man är där så det inte blir så?
January 30, 2013

Related reading

Style — 22 August, 2019

What’s the Difference Between Viscose, Modal and Lyocell? We’re Finding Out!

Up for a long read? Wood-based textile fibers viscose, modal and lyocell are not all eco-friendly. Here's what sets them apart.

Style — 19 August, 2019

Brand to Watch: A Perfect Nomad

Discover A Perfect Nomad – a conscious resort wear brand that promotes ethical luxury and strives to make a positive impact.

Style — 16 August, 2019

Get the Latest News on Bukvy’s Organic "Vegan Leather" Bag Launch

Bukvy introduces an organic Cork Skin material and will crowdfund the new collection. We've got the details.

Style — 9 August, 2019

10 Sustainable Facts About Sneaker Brand Allbirds

We list the reasons why San Francisco-based sneaker brand Allbirds is an eco-friendly shoe choice.