Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


CARIN WESTER BACKSTAGE

Posted in Style
by Emma Elwin on 29 January, 2013

Hann inte fixa klart med bilderna från Carin Westers visning men jag måste lägga upp de här bilderna jag tog backstage. Kollektionen var FANTASTISK. Helt klar en av favoritvisningarna igår! Söt modell backstage. Carin har en talang för att skapa klänningar som visar upp min favoritdel att ha bar -ryggen. Igna hade gjort gårdagens helt […]

Hann inte fixa klart med bilderna från Carin Westers visning men jag måste lägga upp de här bilderna jag tog backstage. Kollektionen var FANTASTISK. Helt klar en av favoritvisningarna igår!

Söt modell backstage.

Carin har en talang för att skapa klänningar som visar upp min favoritdel att ha bar -ryggen.

Igna hade gjort gårdagens helt klart snyggaste smink! Så fint med blå glitter eyeliner.


1 Comment

Malin: Hej Emma! Jag åker till thailand nu i februari och jag kommer ihåg sen förra gången jag var där att jag hade jätte problem med mitt hår under vistelsen. Håret blev som bomull och det gick inte att sköta alls. Jag undrar om du vet något man kan använda när man är där så det inte blir så?
January 30, 2013

Related reading

Style — 14 October, 2019

Three Bags That Are Everything But Leather

As you probably know by now, we love bags in natural materials and beige hues. Here are our favorites right now.

Style — 10 October, 2019

Brand to Watch: Bethany Williams

Looking for a brand choosing people over product? Here it is.

Style — 30 September, 2019

Pop Up Boutique Flea Market at Viu Eyewear Flagship Store on Saturday

Come hang out with us on Saturday - and perhaps find your perfect pre-owned fashion essential!

Style — 20 September, 2019

Emma Reveals: This Is How to Create Your Smart Wardrobe

For the past years, our co-founder Emma Elwin put a lot of effort into trying to perfect her wardrobe. She wants it timeless, anxiety-free and made to last.