Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


CARIN WESTER BACKSTAGE

Posted in Style
by Emma Elwin on 29 January, 2013

Hann inte fixa klart med bilderna från Carin Westers visning men jag måste lägga upp de här bilderna jag tog backstage. Kollektionen var FANTASTISK. Helt klar en av favoritvisningarna igår! Söt modell backstage. Carin har en talang för att skapa klänningar som visar upp min favoritdel att ha bar -ryggen. Igna hade gjort gårdagens helt […]

Hann inte fixa klart med bilderna från Carin Westers visning men jag måste lägga upp de här bilderna jag tog backstage. Kollektionen var FANTASTISK. Helt klar en av favoritvisningarna igår!

Söt modell backstage.

Carin har en talang för att skapa klänningar som visar upp min favoritdel att ha bar -ryggen.

Igna hade gjort gårdagens helt klart snyggaste smink! Så fint med blå glitter eyeliner.


1 Comment

Malin: Hej Emma! Jag åker till thailand nu i februari och jag kommer ihåg sen förra gången jag var där att jag hade jätte problem med mitt hår under vistelsen. Håret blev som bomull och det gick inte att sköta alls. Jag undrar om du vet något man kan använda när man är där så det inte blir så?
January 30, 2013

Related reading

Style — 8 July, 2020

Justice For People and Planet: Introducing Intersectional Environmentalism

In the past few weeks, activists have pushed hard for a more inclusive kind of environmentalism. We wish it wasn't needed, but with no doubt, it is.

Style — 5 July, 2020

Paid Collaboration: Transform Your Wardrobe Without Buying Anything New

One of the seven focus areas of GANT’s initiative ’The 7 Rules’ is Remake and the perks of giving old garments a second chance. Click to see how you can turn an unused sweater and a simple shirt into the most treasured garments in your wardrobe!

Style — 4 July, 2020

Brand to Watch: Tach Clothing

Hand-made in Uruguay with a vintage gone supermodern sensibility, this is Tach Clothing.

Style — 28 June, 2020

Paid Collaboration: How To Refresh and Repair Your Clothes in 10 Minutes Without Washing – with The 7 Rules by GANT

As the latest phase of The 7 Rules by GANT, we shed light on the simple yet efficient practices of Refreshing and Repairing your clothes without even having to washing them. You’ll be surprised of what difference it makes.