Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FIRST SHOOT WITH ELLE

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 December, 2012

  Hittade lite backstage bilder som jag tog på min första Elle plåtning någonsin. Det var Jenny Fredriksson som stylade och jag var assistent. Stylingen är så grym och tidlös! Tänk vad fint med en lång paljettkjol och läderjacka till nyår! Suktar än idag efter de här brokadbyxorna från Rochas. Sen ska vi inte ens […]

 

Hittade lite backstage bilder som jag tog på min första Elle plåtning någonsin. Det var Jenny Fredriksson som stylade och jag var assistent. Stylingen är så grym och tidlös! Tänk vad fint med en lång paljettkjol och läderjacka till nyår!

Suktar än idag efter de här brokadbyxorna från Rochas. Sen ska vi inte ens tala om kristallpumpsen från Christian Louboutin.

 

Tidlöst kuvertväska i lack från Louis Vuitton.

Finaste Jenny med massa fina armband!

 


5 Comments

Malin: Så fina bilder! Försökte kommentera inlägget nedan om morgonrockarna men det fungerade inte (?). Skriver därför här istället. :) Jag köpte en klassisk, vit morgonrock i skönaste frotté på Ralph Lauren när vi var i New York nyligen. Fantastiskt härlig! http://carolinesworld.net/tastebyme
December 22, 2012

Carolina PK: magiskt! ser fram emot att se den i tryck.
December 21, 2012

SylviaETC: Love the perspective with the long cocktail gown on a the 1st picture ... amazing!! www.sylviaetc.blogspot.com
December 21, 2012

Snapshots by J: Älskar den översta bilden och börjar nu fundera på vad jag ska ha på mig på nyår(?) som i år ska firas på en strand i mexiko. Tips?
December 21, 2012

Ulla-Marie Nilsson: Den där kjolen alltså ... Minns att jag försökte mig på att sy en likadan, men det lyckades förstås inte.
December 21, 2012

Related reading

Style — 2 December, 2019

Buy Less, Wear More with It's ReLeased

Rent your one night only-outfit and challenge the supposed need of mass production.

Style — 26 November, 2019

Butterflies and Dogs in Mini Rodini's New Upcycling Collection

The Swedish clothing brand for kids launches another collection made from scraps from previous seasons.

Style — 20 November, 2019

The Edit: This Magic Moment

The future belongs to the next generation; playful, innovative and full of hope. This Edit – a collaboration between sisters Bea and Linn Hansson – pays homage to youth, with shining star Ifrah Qasim.

Style — 18 November, 2019

Filippa K Co-Creates Sweater Made From 100% Swedish Wool That Probably Would Have Been Discarded

Filippa K is launching an exclusive sweater made from 100% Swedish wool. Made in a limited run of 140 pieces, each is tagged with a unique number.