Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FIRST SHOOT WITH ELLE

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 December, 2012

  Hittade lite backstage bilder som jag tog på min första Elle plåtning någonsin. Det var Jenny Fredriksson som stylade och jag var assistent. Stylingen är så grym och tidlös! Tänk vad fint med en lång paljettkjol och läderjacka till nyår! Suktar än idag efter de här brokadbyxorna från Rochas. Sen ska vi inte ens […]

 

Hittade lite backstage bilder som jag tog på min första Elle plåtning någonsin. Det var Jenny Fredriksson som stylade och jag var assistent. Stylingen är så grym och tidlös! Tänk vad fint med en lång paljettkjol och läderjacka till nyår!

Suktar än idag efter de här brokadbyxorna från Rochas. Sen ska vi inte ens tala om kristallpumpsen från Christian Louboutin.

 

Tidlöst kuvertväska i lack från Louis Vuitton.

Finaste Jenny med massa fina armband!

 


5 Comments

Malin: Så fina bilder! Försökte kommentera inlägget nedan om morgonrockarna men det fungerade inte (?). Skriver därför här istället. :) Jag köpte en klassisk, vit morgonrock i skönaste frotté på Ralph Lauren när vi var i New York nyligen. Fantastiskt härlig! http://carolinesworld.net/tastebyme
December 22, 2012

Carolina PK: magiskt! ser fram emot att se den i tryck.
December 21, 2012

SylviaETC: Love the perspective with the long cocktail gown on a the 1st picture ... amazing!! www.sylviaetc.blogspot.com
December 21, 2012

Snapshots by J: Älskar den översta bilden och börjar nu fundera på vad jag ska ha på mig på nyår(?) som i år ska firas på en strand i mexiko. Tips?
December 21, 2012

Ulla-Marie Nilsson: Den där kjolen alltså ... Minns att jag försökte mig på att sy en likadan, men det lyckades förstås inte.
December 21, 2012

Related reading

Style — 22 August, 2019

What’s the Difference Between Viscose, Modal and Lyocell? We’re Finding Out!

Up for a long read? Wood-based textile fibers viscose, modal and lyocell are not all eco-friendly. Here's what sets them apart.

Style — 19 August, 2019

Brand to Watch: A Perfect Nomad

Discover A Perfect Nomad – a conscious resort wear brand that promotes ethical luxury and strives to make a positive impact.

Style — 16 August, 2019

Get the Latest News on Bukvy’s Organic "Vegan Leather" Bag Launch

Bukvy introduces an organic Cork Skin material and will crowdfund the new collection. We've got the details.

Style — 9 August, 2019

10 Sustainable Facts About Sneaker Brand Allbirds

We list the reasons why San Francisco-based sneaker brand Allbirds is an eco-friendly shoe choice.