Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


STARS AND STRIPES

Posted in Life
by Emma Elwin on 12 December, 2012

Har spenderat dagen i studion och är nu helt slut. Men jag gillar att rita för att varva ner. Så de blev en lite skiss som jag ville lägga ut innan jag säger tack för idag. Den är av ett par byxorna från Acne som jag hade på mig på fotograferingen tidigare idag. Älskar verkligen […]

20121212-220920.jpg

Har spenderat dagen i studion och är nu helt slut. Men jag gillar att rita för att varva ner. Så de blev en lite skiss som jag ville lägga ut innan jag säger tack för idag. Den är av ett par byxorna från Acne som jag hade på mig på fotograferingen tidigare idag. Älskar verkligen deras byxor med slits nertill som kommer i vår!


3 Comments

Elena: Åh vad fint du skissar! Vill också lära mig. Antar att det bara är att öva och öva. Du får väldigt gärna visa dina skisser så jag kan ha dem som inspiration. Gillar dina veck på de randiga byxorna. Väldigt fint! Sedan håller jag med om att Acnes byxor är underbara. Och slitsen nertill är ju så fin!! Kram till dig och hoppas du får en god jul.
December 14, 2012

Lisa: Mer av dina skisser på bloggen! Du är en sann estet!
December 13, 2012

Sofia: Hur lärde du sig att skissa så fint? Gått någon utbildning eller bara en självlärd naturbegåvning?
December 13, 2012

Related reading

Life — 4 September, 2019

Reused Remade Turns Old Bed Linen Into High End Shopping Bags

Reused Remade co-founder Josephine Alhanko gives us the details on the company’s sustainable business idea.

Life — 26 August, 2019

Editor’s Pick: Digital Detox Solution

Too much screen time? We hear you! Why not change it up with some cool and conscious books and magazines.

Life — 22 August, 2019

Editor's Pick: Agape by Louise Enhörning

We're absolutely in love with Agape – the latest publication by Swedish artist and photographer Louise Enhörning.

Life — 14 August, 2019

Are You Ready to Take the Plastic Detox to the Next Level?

Storing food with ZERO plastic is not only possible, but easy. Here’s how.