Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


STARS AND STRIPES

Posted in Life
by Emma Elwin on 12 December, 2012

Har spenderat dagen i studion och är nu helt slut. Men jag gillar att rita för att varva ner. Så de blev en lite skiss som jag ville lägga ut innan jag säger tack för idag. Den är av ett par byxorna från Acne som jag hade på mig på fotograferingen tidigare idag. Älskar verkligen […]

20121212-220920.jpg

Har spenderat dagen i studion och är nu helt slut. Men jag gillar att rita för att varva ner. Så de blev en lite skiss som jag ville lägga ut innan jag säger tack för idag. Den är av ett par byxorna från Acne som jag hade på mig på fotograferingen tidigare idag. Älskar verkligen deras byxor med slits nertill som kommer i vår!


3 Comments

Elena: Åh vad fint du skissar! Vill också lära mig. Antar att det bara är att öva och öva. Du får väldigt gärna visa dina skisser så jag kan ha dem som inspiration. Gillar dina veck på de randiga byxorna. Väldigt fint! Sedan håller jag med om att Acnes byxor är underbara. Och slitsen nertill är ju så fin!! Kram till dig och hoppas du får en god jul.
December 14, 2012

Lisa: Mer av dina skisser på bloggen! Du är en sann estet!
December 13, 2012

Sofia: Hur lärde du sig att skissa så fint? Gått någon utbildning eller bara en självlärd naturbegåvning?
December 13, 2012

Related reading

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!

Life — 27 December, 2019

The Sustainable New Year’s Resolutions We Should All Be Making

Let 2020 be your greenest year yet: Read our 10 best tips for how to make it happen!

Life — 19 December, 2019

Editor’s Pick: 15 Make It Last-Approved Holiday Gifts

In search of the perfect present? Browse our selection of eco-friendly, plastic-free, recycled or otherwise great holiday gifts.