Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THREE IS A TREND

Posted in Life
by Emma Elwin on 28 November, 2012

Dags att plocka fram sommarens pasteller även den här vintern. Om du är sugen på trenden skulle jag försöka hitta de på en kappa eller en skinnjacka och sen matcha med en jeansskjorta eller färg som oxblodsrött.

Dags att plocka fram sommarens pasteller även den här vintern. Om du är sugen på trenden skulle jag försöka hitta de på en kappa eller en skinnjacka och sen matcha med en jeansskjorta eller färg som oxblodsrött.


1 Comment

Jrewinston: Hej Emma! Jag har en fråga till dig, du har säkert fått en tusentals gånger förut men det är någonting jag verkligen brinner för och vill. Jag undrar om du har några tips på hur man ska gå till väga för att lyckas bli modeassistent åt en moderedaktör. Jag vet ju redan att du jobbar som moderedaktör och tänkte att du säkert har koll på sådant. Jag brinner verkligen för mode, kläder och skönhet och det är min dröm här i livet att få arbeta med det jag verkligen tycker om. Jag vet att jag har det där lilla extra som krävs. Jag är en rolig, jäkligt stresstålig tjej med ett skarpt öga för just mode och trender. Vore toppen om du hade lite tips eller idéer på hur jag bäst ska lyckas, då du lyckats :) Kram Jennifer
November 28, 2012

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!