Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


WOVEN

Posted in Style
by Emma Elwin on 9 October, 2012

Bilderna är snaps från mitt egna arkiv. Idag är sista dagen inför min största plåtning någonsin. Ska bli spännande och kul men lite läskigt är de ändå. Idag ska vi leta snygga secondhand grejer och smycken. Håller tummarna för att Stockholms secondhand butiker är fulla av snygga fynd.

Bilderna är snaps från mitt egna arkiv.

Idag är sista dagen inför min största plåtning någonsin. Ska bli spännande och kul men lite läskigt är de ändå. Idag ska vi leta snygga secondhand grejer och smycken. Håller tummarna för att Stockholms secondhand butiker är fulla av snygga fynd.


3 Comments

Jennifer: Lycka till Emma, du är bäst! (: Föresten, tack för tipset om restaurang Geist i Köpenhamn.. tog med min mamma dit och vi hade en härlig sinnes upplevelse!
October 9, 2012

Nho0625: Hej! Jag undrar om den vackra Rodebjer skjortan som du hade på sig på CHIC galan, är det en Hathaway? :) Den är verkligen så himla fin!
October 9, 2012

Undrarbara: hej, om jag inte minns helt fel så skulle det öppnas en second hand butik (röda korset??) som skulle sälja saker som folk har tappat & glömt osv, alltså mycket märkets grejer. Har det öppnats & vart ligger den isåfall? :)
October 9, 2012

Related reading

Style — 5 July, 2020

Paid Collaboration: Transform Your Wardrobe Without Buying Anything New

One of the seven focus areas of GANT’s initiative ’The 7 Rules’ is Remake and the perks of giving old garments a second chance. Click to see how you can turn an unused sweater and a simple shirt into the most treasured garments in your wardrobe!

Style — 4 July, 2020

Brand to Watch: Tach Clothing

Hand-made in Uruguay with a vintage gone supermodern sensibility, this is Tach Clothing.

Style — 28 June, 2020

Paid Collaboration: How To Refresh and Repair Your Clothes in 10 Minutes Without Washing – with The 7 Rules by GANT

As the latest phase of The 7 Rules by GANT, we shed light on the simple yet efficient practices of Refreshing and Repairing your clothes without even having to washing them. You’ll be surprised of what difference it makes.

Style — 17 June, 2020

Paid Collaboration: My Go-To Uniqlo AIRism Pieces (And Why I Love Them So Much)

Emma Elwin wears Uniqlo AIRism for most of her everyday occasions, as they are soft on the body and keeps her cool and comfortable at the same time. Here is how she wears them.