Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


WOVEN

Posted in Style
by Emma Elwin on 9 October, 2012

Bilderna är snaps från mitt egna arkiv. Idag är sista dagen inför min största plåtning någonsin. Ska bli spännande och kul men lite läskigt är de ändå. Idag ska vi leta snygga secondhand grejer och smycken. Håller tummarna för att Stockholms secondhand butiker är fulla av snygga fynd.

Bilderna är snaps från mitt egna arkiv.

Idag är sista dagen inför min största plåtning någonsin. Ska bli spännande och kul men lite läskigt är de ändå. Idag ska vi leta snygga secondhand grejer och smycken. Håller tummarna för att Stockholms secondhand butiker är fulla av snygga fynd.


3 Comments

Jennifer: Lycka till Emma, du är bäst! (: Föresten, tack för tipset om restaurang Geist i Köpenhamn.. tog med min mamma dit och vi hade en härlig sinnes upplevelse!
October 9, 2012

Nho0625: Hej! Jag undrar om den vackra Rodebjer skjortan som du hade på sig på CHIC galan, är det en Hathaway? :) Den är verkligen så himla fin!
October 9, 2012

Undrarbara: hej, om jag inte minns helt fel så skulle det öppnas en second hand butik (röda korset??) som skulle sälja saker som folk har tappat & glömt osv, alltså mycket märkets grejer. Har det öppnats & vart ligger den isåfall? :)
October 9, 2012

Related reading

Style — 22 August, 2019

What’s the Difference Between Viscose, Modal and Lyocell? We’re Finding Out!

Up for a long read? Wood-based textile fibers viscose, modal and lyocell are not all eco-friendly. Here's what sets them apart.

Style — 19 August, 2019

Brand to Watch: A Perfect Nomad

Discover A Perfect Nomad – a conscious resort wear brand that promotes ethical luxury and strives to make a positive impact.

Style — 16 August, 2019

Get the Latest News on Bukvy’s Organic "Vegan Leather" Bag Launch

Bukvy introduces an organic Cork Skin material and will crowdfund the new collection. We've got the details.

Style — 9 August, 2019

10 Sustainable Facts About Sneaker Brand Allbirds

We list the reasons why San Francisco-based sneaker brand Allbirds is an eco-friendly shoe choice.