Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


ON A WINDY AUTUMN DAY

Posted in Life
by Emma Elwin on 30 September, 2012

Jag skulle vilja överraska kille på hans födelsedag med en resa någonstans, om än bara för ett par dagar. Har ni något toppen-tips på ställen man skulle kunna åka till som inte är allt för långt bort men inte heller allt för dyrt?

Jag skulle vilja överraska kille på hans födelsedag med en resa någonstans, om än bara för ett par dagar. Har ni något toppen-tips på ställen man skulle kunna åka till som inte är allt för långt bort men inte heller allt för dyrt?


21 Comments

junesabstracts.blogg.se: BUDAPEST FÖR FAN!
October 5, 2012

MALIN: Sardinien! Thailandstränder, fantastisk mat och riktigt mysiga små gator. Vi betalade 3000 för flyg och boende (en vecka) i somras! Men dom har betydligt kortare resor också! Kolla ryanair. :)
October 3, 2012

Natali: Istanbul är en helt fantastisk stad.
October 2, 2012

Sandra: Jag och killen kom nyss hem från Warszawa. Vi flög med Ryanair och hem med Wizzair. Priserna för mat och dryck är billigare än billigast, (och maten smakar underbart)gatorna är hur mysiga som helst likaså parkerna. Det finns ett flertal museum som är värt att besöka (med tanken på vad staden har fått uppleva under 2:a världskriget). Det finns även gott om mysiga barer med häftig inredning. Shopping finns det också :-) Vill även tipsa om Krakow. Besök då Auschwitz/Birkenau & Saltgruvan.
October 1, 2012

Anna Ajodan: Krakow! Jättevacker stad, billig mat och billigt boende. Tror att man man kan hitta billiga flygbiljetter as well! Massa fina byggnader och historia, nära och supermysigt. Inte så varmt dock...
October 1, 2012

Paulina_nilsson: Jag skulle vilja rekommendera Oman! Lite dyrare än en vanlig charter, men då bor man 5 stjärnigt och Super lyxigt! Fantastisk mat och kanon väder... Vi bodde på Hilton i Salalah.. Helt perfekt!
October 1, 2012

Johanna: Istanbul, Lissabon eller Italien ( sicilien, sardinien, Florens, Toscana eller Amalfi)
October 1, 2012

Tips: Helt klart Nice! Storstad med fantastiskt badstrand och fint såhär års. Billigt att besöka och prisvärt att flyga till (tar 3 timmar och kostar några hundralappar med Norwegian). Jag överraskade min pojkvän med en resa dit och det var helt klart uppskattat:)
October 1, 2012

Linda: Berlin! Om ni vill ha ngt nära. Toppen ställe.
October 1, 2012

me: marrakech! kom hem från ett par dagar sen, världens mest fantastiska stad. och riaderna som man bor i kändes som en bröllopsresa, otroligt fina. norwegian flyger direktflyg.
October 1, 2012

claran: Kroatien eller Budapest, super fina ställen! :D
October 1, 2012

Amanda Persson1: Alicante!!! Läste ett jätte trevligt reportage om Alicante i Göteborgs Posten förra året http://www.gp.se/resor/1.567487-alicante-smyger-sig-pa och alla tips var Superbra!!!!
October 1, 2012

Isabel: Palma de mallorca, barcelona, amsterdam
September 30, 2012

Lina Lokander: Jag säger också budapest! Tog med min kille dit när han fyllde 30 i påskas och det var fantastiskt! så himla vackert. och människorna där var så himla gulliga och trevliga. god mat också, särskilt om man gillar gulashsoppa som råkar vara min favoriträtt
September 30, 2012

garderobenmin.blogspot.com: Barcelona! Strand och stad, gammalt och modernt, kultur och shopping....och mat! RyanAir flyger dit också.
September 30, 2012

Julia: Amsterdam, Lissabon, Krakow, Warsawa
September 30, 2012

Nho0625: Spenderade en vecka i Tropea (södra italien) med min pojkvän i augusti och det var helt magiskt!
September 30, 2012

Jasmin: Jag var i Budapest i augusti och blev helt kär! Som en blandning av Paris/Madrid/Barcelona/Berlin :) Stora avenyer med alla de lyxigaste varumärkena och fantastiskt pampiga hus, blandas med modern stadskärna, en vacker flod som man kan vandra längs samt mer bohemiska kvarter och barer. Mycket folkliv och trevliga människor! Fantastiskt vackert, hur billigt som helst och med fina traditionella badhus där massage/andra behandlingar inte kostar skjortan. Bodde i en lägenhet med den mest fantastiska takhöjd jag sett, precis vid den stora vackra kyrkan i mitten-mitten av stan och det kostade 120kr/natt. HELT sjukt bra! Rekommenderar verkligen Budapest, längtar tills jag får åka dit igen!
September 30, 2012

Julia: Jaa jag har hört att Budapest ska vara himla mysigt och billigt! Prag med. Jag bor i Amsterdam och måste ju därför säga att här är det himla himla mysigt, finns flera guldkorn här. Maila om du vill ha tips!
September 30, 2012

Felicia: Prag och Krakow är två städer jag älskar att besöka den här tiden på året! Kram
September 30, 2012

Hannah: budapest! billig och otroligt vacker stad!
September 30, 2012

Related reading

Life — 4 September, 2019

Reused Remade Turns Old Bed Linen Into High End Shopping Bags

Reused Remade co-founder Josephine Alhanko gives us the details on the company’s sustainable business idea.

Life — 26 August, 2019

Editor’s Pick: Digital Detox Solution

Too much screen time? We hear you! Why not change it up with some cool and conscious books and magazines.

Life — 22 August, 2019

Editor's Pick: Agape by Louise Enhörning

We're absolutely in love with Agape – the latest publication by Swedish artist and photographer Louise Enhörning.

Life — 14 August, 2019

Are You Ready to Take the Plastic Detox to the Next Level?

Storing food with ZERO plastic is not only possible, but easy. Here’s how.