Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FRINGE

Posted in Style
by Emma Elwin on 30 September, 2012

Hittade den här bilden som Jenny pa mig när luggen var nyklippt och jag blev lite sugen till att ta till saxen igen. Speciellt en dag som denna när håret ser ut lite ut som en misslyckad Nick Carter frisyr… Men jag vet inte, vad tycker ni?

Hittade den här bilden som Jenny pa mig när luggen var nyklippt och jag blev lite sugen till att ta till saxen igen. Speciellt en dag som denna när håret ser ut lite ut som en misslyckad Nick Carter frisyr… Men jag vet inte, vad tycker ni?


6 Comments

Christine: Gör det!!
October 2, 2012

Lena: Klipp! Det klär dig så bra!
October 1, 2012

Elli: Den stora frågan i mitt liv... lugg igen? svårt det dät. du är i alla fall snygg i lugg...
October 1, 2012

Alicia: Du har så otroligt snygg frisyr! Jag skulle mer än gärna ha samma frisyr som du (som på bilden), OM jag hade passat i lugg.. Du är i alla fall supersnygg och jag gillar dig och din blogg jättemycket. Och som svar på frågan, jag tycker absolut att du ska klippa dig, megasnyggt! :-)
October 1, 2012

Mimi: Du är verkligen supersnygg i lugg. Passar dig! Haha älskar referensen till Nick Carter, mitt gamla boyband crush ;)
October 1, 2012

Sofia: Jag klippte lugg för drygt en vecka sedan (blev så sugen när jag såg bilder på din lugg och till slut vågade jag klippa). Att du blev min inspirationskälla och gjorde så att jag vågade säger väl en del om hur snyggt jag tycker det är med lugg på dig - klart du ska ha det! :)
September 30, 2012

Related reading

Style — 23 January, 2019

Is Leak-Proof Underwear Going to Revolutionize Our Periods?

Make it last editor Johanna Andersson sheds some light on the new ‘period-proof panties’ and shares the reasons why she'd consider giving them a go.

Style — 22 January, 2019

Lisa's Green Dreams are Made by Maryam Nassir Zadeh

Apparently, Swedes are dreamers, longing for warmer weather and prettier outfits. Make it last co-founder Lisa Corneliusson is no different.

Style — 20 January, 2019

Editor’s Pick: 9 Luxe Bedroom Essentials Combining Style and Sustainability

We're picked out some of the most beautiful bedding and nightwear right now, all mindfully made from natural and organic materials.

Style — 18 January, 2019

Swedish Stockings Push Innovation Further With New, Fully Recycled Products

The new ‘Innovations by Swedish Stockings’ line includes the first nylon tights made from 100% recycled components. We've got all the details!