Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


BLACK & WHITE INSPIRATION

Posted in Style
by Emma Elwin on 4 September, 2012

Älskar den här bilden på Micheal Kors snyggaste look från SS 11. Hittade de här två bilderna i min telefon. Kommer inte ihåg ur vilken bok jag fotade den här bilden men de är en av mina favoriter. Den får mig att önska att de var Luke och jag som promenerade där på 50, 60-talet […]

Älskar den här bilden på Micheal Kors snyggaste look från SS 11.

Hittade de här två bilderna i min telefon. Kommer inte ihåg ur vilken bok jag fotade den här bilden men de är en av mina favoriter. Den får mig att önska att de var Luke och jag som promenerade där på 50, 60-talet i New York. Älskar hennes tröja.


5 Comments

Dee: Japp och de promenixar i Paris! ;) Kram på dig!
September 7, 2012

isabel: snygga bilder!!
September 5, 2012

Malin: http://etatmodern.files.wordpress.com/2010/06/a-bout-de-souffle-poster.jpg Och den måste ses, underbar film.
September 5, 2012

Johanna: Åh, att det var Breathless var det jag tänkte kommentera men Christina hann före! Men då lägger jag till att skådespelerskan heter Jean Seberg :)
September 4, 2012

Christina: Den nedersta bilden är från filmen "Breathless" från 1960 :-)
September 4, 2012

Related reading

Style — 9 December, 2019

Make It Mainstream: Recycled Jewelry

Big and small brands have started to take notice: Making jewelry from recycled precious metals is a win for all.

Style — 2 December, 2019

Buy Less, Wear More with It's ReLeased

Rent your one night only-outfit and challenge the supposed need of mass production.

Style — 26 November, 2019

Butterflies and Dogs in Mini Rodini's New Upcycling Collection

The Swedish clothing brand for kids launches another collection made from scraps from previous seasons.

Style — 20 November, 2019

The Edit: This Magic Moment

The future belongs to the next generation; playful, innovative and full of hope. This Edit – a collaboration between sisters Bea and Linn Hansson – pays homage to youth, with shining star Ifrah Qasim.