Jacka, Gemini

Tid kvar — Auktionen är avslutad

Högsta bud — 1200 kr

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LISELOTTE WATKINS

Posted in Interior
by Emma Elwin on 31 August, 2012

I onsdags så ställde Liselotte Watkins ut på Riche. I mellan två visningar sprang Jenny, Lisa och jag förbi för att ta en snabb titt. Och jag säger bara de, om jag hade haft råd så skulle jag köpt den här tavlan.

I onsdags så ställde Liselotte Watkins ut på Riche. I mellan två visningar sprang Jenny, Lisa och jag förbi för att ta en snabb titt. Och jag säger bara de, om jag hade haft råd så skulle jag köpt den här tavlan.


MODEL OF THE WEEK

Posted in Lifestyle
by Emma Elwin on 31 August, 2012

Veckans modell: Hedvig Palm / Mikas Filippa K ss13

Hedvig Palm

Veckans modell: Hedvig Palm / Mikas Filippa K ss13


THE PERFECT BOOTS

Posted in Lifestyle
by Emma Elwin on 31 August, 2012

Jag har så länge jag kan minnas alltid varit på jakt efter ett par perfekta högklackade boots som man kan ha under de kallare halvåret. Jag hade precis givit upp hoppet när jag för några veckor sen klickade in på Yoox och hitta de här snyggingarna i sammet och lack. De är från Givenchys höst […]

Jag har så länge jag kan minnas alltid varit på jakt efter ett par perfekta högklackade boots som man kan ha under de kallare halvåret. Jag hade precis givit upp hoppet när jag för några veckor sen klickade in på Yoox och hitta de här snyggingarna i sammet och lack. De är från Givenchys höst kollektion från 2010. De är kanske lite fånigt hur glad ett par riktigt fina skor kan göra en.


Recommended reading

Beauty — 28 March, 2017

How do you #LiveRAW?

Did you know that your hair can be the start of a more sustainable lifestyle? Join the movement!

Beauty — 28 March, 2017

Sustainable checklist: 15 ways to #LiveRAW

There are many little things you can do to #LiveRAW. Check out our sustainable checklist!

Style — 28 March, 2017

"We need to change the way we interact with nature"

Tretorn and Naturkompaniet joins forces to enable a more sustainable brand-to-retailer experience. The result: A rain jacket from the sea.

Filippa K Circle — 27 March, 2017

"We have to change. I’m an idealist so I believe we can do it"

Filippa K Circle invites inspiring people to share their current mindsets. This week, artist Christiane Spangsberg shares her thoughts.


GREEN & RED

Posted in Outfits
by Emma Elwin on 30 August, 2012

foto: stockholm-streetstyle.com Jacka, JC. Skjorta, Lee. Jeans, Gina tricot. Väska, Balenciaga. Skor, Givenchy.  Tack Stockholm streetstyle för den här fina bilden från i Tisdags!

foto: stockholm-streetstyle.com

Jacka, JC. Skjorta, Lee. Jeans, Gina tricot. Väska, Balenciaga. Skor, Givenchy. 

Tack Stockholm streetstyle för den här fina bilden från i Tisdags!


PEOPLE ❤

Posted in Style
by Emma Elwin on 30 August, 2012

    Tänkte visa lite bilder som jag tagit på mina favoriter i branschen. Här har ni del 1: Två av mina favoritstylister och Elle kollegor: Lisa Lindqwister & Jenny Fredriksson. Han är alltid lika väl klädd den där Jimmy Guo på King. Min hjältar och absoluta favoriter är de här tjejerna som jag jobbar med […]

   

Tänkte visa lite bilder som jag tagit på mina favoriter i branschen. Här har ni del 1: Två av mina favoritstylister och Elle kollegor: Lisa Lindqwister & Jenny Fredriksson.

Han är alltid lika väl klädd den där Jimmy Guo på King.

Min hjältar och absoluta favoriter är de här tjejerna som jag jobbar med på ELLE: Josephine, Linn & Christina.

Stiliga Robert Norberg från damernas värld som även han alltid är så fint klädd.

Två personer som jag alltid älskar att springa in i är Gustav och Lisa från Rodeo.

En av det bästa sakerna med modeveckan är att man får lite tid att träffa människor i branschen som man annars inte springer in i så mycket. Jag kan verkligen bli så peppad av att få träffa alla dessa underbara inspirerande människor. Dock är man ju inte så van vid att var super-social från klockan nio på morgonen till klockan tolv på natten. Så i helgen ska jag isolera mig totalt med Stella för att catcha upp med min ensamtid. Perfekt nu när Luke är i London över helgen. De kommer bli Sex & the city och Harry Potter för hela slanten med andra ord!


BACK TO NORMAL

Posted in Lifestyle
by Emma Elwin on 30 August, 2012

pic: Self service magazine Den här fina bilderna hittade jag hos Self service magazines fina blogg. Känner att de visar ganska bra hur jag kommer klä mig den resterande delen av veckan. Idag har jag hoppat i min favorit t-shirt, sneakers och mjuka jeans. Känns skönt att få vila fötterna några veckor innan man ska […]

pic: Self service magazine

Den här fina bilderna hittade jag hos Self service magazines fina blogg. Känner att de visar ganska bra hur jag kommer klä mig den resterande delen av veckan.

Idag har jag hoppat i min favorit t-shirt, sneakers och mjuka jeans. Känns skönt att få vila fötterna några veckor innan man ska till London och springa runt. Just uu halv ligger man här på skrivbordet mer slut än någonsin efter 3 dagars modeveckan. Har massa bilder att visa er men först måste jag pricka av lite på min Elle att göra lista.


Show archive