Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PEOPLE ❤

Posted in Style
by Emma Elwin on 30 August, 2012

    Tänkte visa lite bilder som jag tagit på mina favoriter i branschen. Här har ni del 1: Två av mina favoritstylister och Elle kollegor: Lisa Lindqwister & Jenny Fredriksson. Han är alltid lika väl klädd den där Jimmy Guo på King. Min hjältar och absoluta favoriter är de här tjejerna som jag jobbar med […]

   

Tänkte visa lite bilder som jag tagit på mina favoriter i branschen. Här har ni del 1: Två av mina favoritstylister och Elle kollegor: Lisa Lindqwister & Jenny Fredriksson.

Han är alltid lika väl klädd den där Jimmy Guo på King.

Min hjältar och absoluta favoriter är de här tjejerna som jag jobbar med på ELLE: Josephine, Linn & Christina.

Stiliga Robert Norberg från damernas värld som även han alltid är så fint klädd.

Två personer som jag alltid älskar att springa in i är Gustav och Lisa från Rodeo.

En av det bästa sakerna med modeveckan är att man får lite tid att träffa människor i branschen som man annars inte springer in i så mycket. Jag kan verkligen bli så peppad av att få träffa alla dessa underbara inspirerande människor. Dock är man ju inte så van vid att var super-social från klockan nio på morgonen till klockan tolv på natten. Så i helgen ska jag isolera mig totalt med Stella för att catcha upp med min ensamtid. Perfekt nu när Luke är i London över helgen. De kommer bli Sex & the city och Harry Potter för hela slanten med andra ord!


1 Comment

Paula: Låter som en perfekt helg! Själv måste jag jobba men ska försöka ta vara på lite ensamtid på kvällarna :)
August 31, 2012

Related reading

Style — 26 May, 2017

Tandi Reason Dahl: "Be Conscious About Your Daily Consumption"

Filippa K Circle invites inspiring people to share their current mindsets. This time it's model and architect Tandi Reason Dahl!

Style — 18 May, 2017

Timeless Fashion and Furniture at Tôteme

After a visit at the Tôteme HQ, Emma is definitely feeling inspired. You will too!

Style — 5 May, 2017

Get a Natural and Non-Toxic Manicure on Sunday!

The lovely ladies of Nailz.did will be joining us at the Make it last fashion flea market on Sunday!

Style — 14 April, 2017

Bag It!

Wondering what Emma will be carrying her stuff around in for the next... 50 years? Hint: she got it second hand.