Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PEOPLE ❤

Posted in Style
by Emma Elwin on 30 August, 2012

    Tänkte visa lite bilder som jag tagit på mina favoriter i branschen. Här har ni del 1: Två av mina favoritstylister och Elle kollegor: Lisa Lindqwister & Jenny Fredriksson. Han är alltid lika väl klädd den där Jimmy Guo på King. Min hjältar och absoluta favoriter är de här tjejerna som jag jobbar med […]

   

Tänkte visa lite bilder som jag tagit på mina favoriter i branschen. Här har ni del 1: Två av mina favoritstylister och Elle kollegor: Lisa Lindqwister & Jenny Fredriksson.

Han är alltid lika väl klädd den där Jimmy Guo på King.

Min hjältar och absoluta favoriter är de här tjejerna som jag jobbar med på ELLE: Josephine, Linn & Christina.

Stiliga Robert Norberg från damernas värld som även han alltid är så fint klädd.

Två personer som jag alltid älskar att springa in i är Gustav och Lisa från Rodeo.

En av det bästa sakerna med modeveckan är att man får lite tid att träffa människor i branschen som man annars inte springer in i så mycket. Jag kan verkligen bli så peppad av att få träffa alla dessa underbara inspirerande människor. Dock är man ju inte så van vid att var super-social från klockan nio på morgonen till klockan tolv på natten. Så i helgen ska jag isolera mig totalt med Stella för att catcha upp med min ensamtid. Perfekt nu när Luke är i London över helgen. De kommer bli Sex & the city och Harry Potter för hela slanten med andra ord!


1 Comment

Paula: Låter som en perfekt helg! Själv måste jag jobba men ska försöka ta vara på lite ensamtid på kvällarna :)
August 31, 2012

Related reading

Style — 23 September, 2017

Brand to watch: Fisch Swimwear

FISCH is a newly launched brand for sustainable swimwear.

Style — 23 September, 2017

Bite Studios Is the New Brand to Know

Emma's a big fan of the new, sustainable brand "Bite Studios".

Style — 22 September, 2017

How Do We Grow?

Emma is thinking about what it takes to expand as a company.

Style — 21 September, 2017

Office Snapshots: Favorite Shoes

Are you a socks-claustrophobic like Johanna? Here's what the Make it last team wears right now.