Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


ON THE WALL

Posted in Style
by Emma Elwin on 26 August, 2012

Om vi hade haft en större lägenhet så hade jag satt upp ett sånt här galler som vi har i moderummet på en av väggarna. Perfekt för att kunna hänga upp dagens klädval eller bara hänga upp favoritplaggen.

Om vi hade haft en större lägenhet så hade jag satt upp ett sånt här galler som vi har i moderummet på en av väggarna. Perfekt för att kunna hänga upp dagens klädval eller bara hänga upp favoritplaggen.


4 Comments

Isabel: Undrar precis som Andrea vart man skulle kunna köpa liknande galler!
August 26, 2012

Emma Elwin: Båda två är saker som kan vara värt att investera i. Men med tanke på att vi går mot kalla tider så skulle jag nog säga en kappa. Det finns inget bättre än att ha en klassisk kappa eller rock so Man kan plocka fram år efter år och känna sig snygg och varm i!
August 26, 2012

Andrea: Precis min tanke! Vet du var man kan hitta något liknande som ni har på redaktionen?
August 26, 2012

Maja E Hagberg: Hej Emma! Tycker din blogg är så himla himla bra och inspirerande, så jag tänkte fråga dig om en sak. Jag funderar på att köpa antingen en skinnjacka eller en bra kappa, och jag har väldigt svårt att bestämma mig för vilken som är den bästa investeringen. Jag vill alltså köpa en jacka som jag kan använda i flera år framåt, en klassisk liksom. Vad skulle du rekommendera?
August 26, 2012

Related reading

Style — 2 December, 2019

Buy Less, Wear More with It's ReLeased

Rent your one night only-outfit and challenge the supposed need of mass production.

Style — 26 November, 2019

Butterflies and Dogs in Mini Rodini's New Upcycling Collection

The Swedish clothing brand for kids launches another collection made from scraps from previous seasons.

Style — 20 November, 2019

The Edit: This Magic Moment

The future belongs to the next generation; playful, innovative and full of hope. This Edit – a collaboration between sisters Bea and Linn Hansson – pays homage to youth, with shining star Ifrah Qasim.

Style — 18 November, 2019

Filippa K Co-Creates Sweater Made From 100% Swedish Wool That Probably Would Have Been Discarded

Filippa K is launching an exclusive sweater made from 100% Swedish wool. Made in a limited run of 140 pieces, each is tagged with a unique number.