Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THREE IS A TREND

Posted in Lifestyle
by Emma Elwin on 31 July, 2012

Tänkte att vi skulle börja kika lite på vad som kommer vara aktuellt på trendkartan i höst! Jumpsuiten är en av mina absoluta favoriter. Tänkt vad fantastiskt att bara hoppa i en av det här snyggingarna + väska och skor. Vilken är din favorit? Jag har lite svår att bestämma om det jag gillar Max […]

Tänkte att vi skulle börja kika lite på vad som kommer vara aktuellt på trendkartan i höst! Jumpsuiten är en av mina absoluta favoriter. Tänkt vad fantastiskt att bara hoppa i en av det här snyggingarna + väska och skor. Vilken är din favorit? Jag har lite svår att bestämma om det jag gillar Max Mara eller Chloé mest..


Tencel skjorta, 300 kr, Monki. Jag tror på riktigt inte man kan ha för många ljusblå skjortor. Finns nog inget plagg så får en att känna sig så snygg och fräsch.

Tencel skjorta, 300 kr, Monki.

Jag tror på riktigt inte man kan ha för många ljusblå skjortor. Finns nog inget plagg så får en att känna sig så snygg och fräsch.


1. Solglasögon, WHYRED. 2. Tuggummi, STARBUCKS. 3. Te, EARL GREY. 4. Parfym olja “white musk”, THE BODY SHOP. 5. Puder, CHANEL. 6. Handkräm, L’OCCITANE. 7. Läppbalsam, KIEHL’S.

1. Solglasögon, WHYRED. 2. Tuggummi, STARBUCKS. 3. Te, EARL GREY. 4. Parfym olja “white musk”, THE BODY SHOP. 5. Puder, CHANEL. 6. Handkräm, L’OCCITANE. 7. Läppbalsam, KIEHL’S.


Recommended reading

Beauty — 22 May, 2017

These are the Things to Know Before Getting a New Sunscreen

Chemical, physical, natural or organic—how do you know what sunscreen to get? We've tried to make sense of it all.

Filippa K Circle — 22 May, 2017

Dilys Williams: “A new fashion system is emerging”

Filippa K Circle invites experts in the interface between innovation and sustainability to share their visions for a better feature in a "Letter". Here's one by Dilys Williams!

Fashion — 19 May, 2017

10 Shopping Bags to Use Instead of Ordinary Plastic

Wondering how to cope in these new times of no plastic bags? Here are 10 suggestions!

Filippa K Circle — 18 May, 2017

Dorothea Barth-Jörgensen: "We need to change our value system at the core"

Filippa K Circle invites inspiring people to share their current mindsets. This week it's model Dorothea Barth-Jörgensen!


BLUE DRESS

Posted in Outfits
by Emma Elwin on 30 July, 2012

Klänning, Lindex. Sandaler, Acne.  Så här såg på sista dagen av semestern. Älskar den här lilla tunikan från Lindex som passar minst lika bra till ett par kick-flares!  

Klänning, Lindex. Sandaler, Acne. 

Så här såg på sista dagen av semestern. Älskar den här lilla tunikan från Lindex som passar minst lika bra till ett par kick-flares!

 


Nu ska jag snart slänga i mig min kaffe och bege mig in till min första jobbdag på en hel månad!

Nu ska jag snart slänga i mig min kaffe och bege mig in till min första jobbdag på en hel månad!


BLOPPIS

Posted in Buy less, choose well
by Emma Elwin on 29 July, 2012

  Jag har rensat ut både garderob och vind och hitta lite grejer som någon av er kanske kan var intresserade av? Här är i alla fall 53 prylar att kika närmare på! Vid intresse eller frågor kan du mejla mig på emma.elwin@elle.se Först till kvarn gäller! Frakt tillkommer. KLICKA HÄR FÖR ATT SE ALLA […]

 

Jag har rensat ut både garderob och vind och hitta lite grejer som någon av er kanske kan var intresserade av? Här är i alla fall 53 prylar att kika närmare på!

Vid intresse eller frågor kan du mejla mig på emma.elwin@elle.se Först till kvarn gäller!

Frakt tillkommer.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE ALLA PLAGG!

(more…)


Show archive