Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THREE IS A TREND

Posted in Life
by Emma Elwin on 31 July, 2012

Tänkte att vi skulle börja kika lite på vad som kommer vara aktuellt på trendkartan i höst! Jumpsuiten är en av mina absoluta favoriter. Tänkt vad fantastiskt att bara hoppa i en av det här snyggingarna + väska och skor. Vilken är din favorit? Jag har lite svår att bestämma om det jag gillar Max […]

Tänkte att vi skulle börja kika lite på vad som kommer vara aktuellt på trendkartan i höst! Jumpsuiten är en av mina absoluta favoriter. Tänkt vad fantastiskt att bara hoppa i en av det här snyggingarna + väska och skor. Vilken är din favorit? Jag har lite svår att bestämma om det jag gillar Max Mara eller Chloé mest..


5 Comments

Hannah Sebelius: Jag tycker att båda är snygga men Chloé's är helt fantastisk. Så feminin och tuff på samma gång!
August 15, 2012

Hanna Elle Rose: Chloé´!! :)
August 11, 2012

Natalie: Chloés just för att jag har haft en bild i huvudet på en jumpsuit jag vill ha och den här ser lite ut så som jag tänkt. Om jag bara hade pengar!! :)
August 4, 2012

malin: Röstar helt klart på Chloé! Så himla elegant
July 31, 2012

Amanda: Jag röstar på Max Mara, uniformslooken gör den lite mer edgy. Jag tycker att jumpsuits i tunnare material väldigt sällan är smickrande även på perfekta figurer
July 31, 2012

Related reading

Life — 23 July, 2019

Private Wegner Collection Soon Up For Grabs

Robbing a bank for this one - check out this upcoming Wegner auction!

Life — 18 June, 2019

No Plastic Straws All Summer. Are You Up for the Challenge?

Let's save the environment – one plastic straw at the time. Here's how to stay off the single-use stuff this summer (and beyond).

Life — 24 May, 2019

Learning Scandinavian Minimalism From Interior Designer Elisabeth Heier

Norwegian interior designer Elisabeth Heier is one of our biggest inspirations when it comes to timeless and long-lasting style.

Life — 10 May, 2019

New Podcast and In-Season Veggies with Plant-Based Chef Therese Elgquist

When the brilliant mind behind Plant Based by Thess releases a podcast on sustainability, we'll obviously have some questions.