Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


SURFPLANK

Posted in Life
by Emma Elwin on 29 June, 2012

Lukes band är med i senaste numret av nederländska Vice. Och som den stolta flickvännen jag är måste jag ju lägga upp en bild på spektaklet. Eftersom varken Luke eller jag kan nederländska så fick googletranslate översätta. Min favorit del är: “Singer Luke Reilly is from the UK, but now lives in Stockholm with a […]

Lukes band är med i senaste numret av nederländska Vice. Och som den stolta flickvännen jag är måste jag ju lägga upp en bild på spektaklet. Eftersom varken Luke eller jag kan nederländska så fick googletranslate översätta. Min favorit del är: “Singer Luke Reilly is from the UK, but now lives in Stockholm with a blonde princess who makes Kirstin Dunst look shit- even when she was in lingerie in Marie Antoinette.” Ganska långt från sanningen men åh vad vi skrattade!


20 Comments

Sabina: åh, vilken hemskt fin kommentar att få från sin pojke!
July 4, 2012

Alice Bergmann: Hahaha, utrolig bra sagt! Og det er sant! Hva heter bandet hans forresten?
July 3, 2012

Amanda: klockrent!! Och helt sant!
July 2, 2012

Sandra Wahlbeck: Vad roligt för bandet och vilken komplimang du fick. :)
July 2, 2012

Marianne: Hehehe, kanon!
July 1, 2012

elin: Åh, sicken sötnos han är & framför allt: så rätt han har!
July 1, 2012

www.junesabstracts.blogg.se: Hahahahaha.
June 30, 2012

Sanne: Ha, what a cool compliment! Obviously pay no attention to people who could only wish for their boyfriends to be so lovely in an interview! It's been offered, but if a translation is needed: bring it on! (would like to do something back for always anonymously reading & enjoying your blog!)
June 30, 2012

Emma Elwin: :D
June 30, 2012

Emma Elwin: Varför de är mitt favorit citat är för att det är något Luke sagt till dem om mig som de sedan har spätt på med hela kirsten dunst grejen. Jag brukar verkligen inte skryta eller namn droppa men om min kille väljer att ge mig en komplimang i en tidning som gör mig glad. Ja då vill jag kanske skriva om de. För honom är jag hans svenska prinsessa.
June 30, 2012

Lisa: I rest my case. Christine bevisar att man fortfarande inte, som tjej, kan skriva en kommentar till en annan tjej som skiljer sig från övriga "varharduköptskorna vadduärsnygg" utan att man blir en tjej som trycker ner tjejer. Vari mina kommentarer klankningar finns förstår jag inte och jag vet att jag inte behöver läsa. Allt jag ville var att, som sagt, väcka en tanke och kanske starta en diskussion. Och jag tycker också att Emma är snygg.
June 30, 2012

Karin: Klart man ska publicera, vem hade inte varit stolt efter en sådan kommentar? Emma är ju skitsnygg och asgrym! YOU GO GIRL!!!!
June 30, 2012

Christine: Lisa: vad var det för en bitter jantelags-kommentar? Om du stör dig på någonting som Emma skriver så behöver du inte läsa! Det är så oerhört tråkigt, tragiskt och sunkigt när tjejer klankar ner på andra tjejer när de tycker att de tar för stor plats, framhäver sig för mycket eller på fel sätt eller whatever. Skärpning!
June 30, 2012

Annika: Vad kul - grattis till både Luke och Stockholmsprinsessan! Haha helt klockren kommentar ju, kan bara säga TRUE DAT. Har inte alls kommenterat mycket här innnan, men har följt din blogg länge och tycker det var på tiden att jag säger FY FAN VAD GRYM DU ÄR! Löjligt snygg till och din stil är ju bara to die for (för övrigt - Åhhhh om jag bara kunde rocka din snygga lugg förresten.. Sorgligt nog har man världens virvel i pannan så när jag hade lugg stod det rakt upp större delen av tiden, men vem vet? Det kanske kommer bli världens fluga.). Nu blev det ju väldigt babblig och jobbig text men hoppas du har överseende med det. :-) Ha det gott i sommarsolen!
June 30, 2012

Lisa: Det var inte meningen att den skulle tolkas negativ utan riktas som en funderare till Emma (kanske även andra tjejer/kvinnor som sysslar med liknande bloggande som Emma). Hon vidarpublicerar trots allt en artikel som handlar om hennes pojkväns band men väljer att inte citera något ur texten som handlar om bandet utan väljer bara ut den del som handlar om henne. Och även jag tycker att det är gulligt.
June 29, 2012

Ingen: Men gud vilken negativ kommentar nedan. Det var väl roligt av VICE o skriva så, och dessutom, dåligt att insinuera att Emma skulle vara nån sorts egoist för att hon hade med ett roligt citat från tidningen som hon själv kommenterar med "ganska långt från sanningen" men att dom skrattade åt det. tycker det var gulligt.
June 29, 2012

Lisa: hm, inte för att låta bitterfittig och jag vet att det är din blogg så du får göra som du vill och så, men att du inte ens kan ta avstånd från dig själv när du publicerar en bild på en artikel om din killes band, ja vad säger det om dig?
June 29, 2012

Cato: Vice is a dutch magazine and so is this text. I can read and write both english and dutch, so if you want me to do you a favor and translate (parts of) this text, just let me know!
June 29, 2012

Amanda: Wow, grattis vad kule! och han måste ju ha sagt något fint om dig eller hade de bara sett en bild?
June 29, 2012

Fleur Deboutte: :) du, texten du visar där är på nederländska, inte på tyska. Grattis till Luke och till dig!! Jag gillar musiken!
June 29, 2012

Related reading

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!

Life — 27 December, 2019

The Sustainable New Year’s Resolutions We Should All Be Making

Let 2020 be your greenest year yet: Read our 10 best tips for how to make it happen!

Life — 19 December, 2019

Editor’s Pick: 15 Make It Last-Approved Holiday Gifts

In search of the perfect present? Browse our selection of eco-friendly, plastic-free, recycled or otherwise great holiday gifts.