Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


WOHOO!

Posted in Life
by Emma Elwin on 31 May, 2012

pic: Stefan Segolson Nu kära underbara läsare ska ni få höra! För två veckor sen så slutade jag jobba som moderedaktör Elle.se för att hoppa över till tidningen. Att jobba heltid som moderedaktör för Elle är verkligen en dröm som går i uppfyllelse för mig. Just nu sitter jag och jobbar med höstens nummer och […]


pic: Stefan Segolson

Nu kära underbara läsare ska ni få höra! För två veckor sen så slutade jag jobba som moderedaktör Elle.se för att hoppa över till tidningen. Att jobba heltid som moderedaktör för Elle är verkligen en dröm som går i uppfyllelse för mig.

Just nu sitter jag och jobbar med höstens nummer och ni kommer få se de sidorna som jag gör nu i september numret. Fram till dess hoppas jag att ni spanar in min pysselsida som finns i tidningen och att ni forsätter följa mitt nya jobb och mig här på bloggen!

Under sommaren tänkte jag ge bloggen en make-over. Så nu hoppas jag verkligen att ni tar er en stund för att skriva vad ni vill se mer utav här på bloggen!

I got some great news! Two weeks ago I started working as contributing fashion editor for Elle magazine. To work full-time as a fashion editor for Elle is truly a dream come true for me.

Right now Im working with this fall issues and you will see the pages I’m doing now in the september issue. Until then I hope that you are continuing to follow me and new job here on the blog!

During the summer, I thought I would give the blog a make-over. So now I really hope that you’ll write what want to see more of here on the blog!


39 Comments

Cilla: ännu mer streetstyle skulle vara kul:)
June 16, 2012

Modesty: Wooooow! :D Stort grattis! Coolt att vara så ung och redan moderedaktör för ELLE! :D
June 2, 2012

Monica: Gratulerer! ;) Ønsker å se masse outfit-bilder av deg, streetstyle og masse masse mote!! ;)
June 1, 2012

Jessika: vad roligt för dig, Grattis!!!
June 1, 2012

EmelieElisabeth: Wow, stort stort grattis! Gillar bloggen precis som den är med många personliga bilder! Good work!
June 1, 2012

Thea: Jag tycker att din blogg gärna får handla om mer än bara mode, du fotar ju så otroligt bra och det skulle vara roligt att se mer av det! Även DIY saker också, inredning och annat pyssel! Gosuperwomanemma!!!
June 1, 2012

Jennifer: Grattis Emma! Din sida i ELLE är den första jag letar upp när jag får ett nytt nummer. Nu kommer jag få ännu mer härliga sidor att verkligen frossa i.. Jättekul! :)
June 1, 2012

Mikaeladahlborg: Grattis! :)
June 1, 2012

Alice Bergmann: Gratulerer så mye, Emma! Jeg elsker alle stillbildene du har på bloggen, og generelt alt annet av fotograferingen din som du viser leserne! Men jeg kunne godt tenke meg å se mer av: - Outfit bilder - Stil- poster; slik du hadde for en stund siden; essentials, garderoben din, hva du investerer i - Interiør - Musikk; jeg hører mye på listen din "Ems" på spotify! - Sminketips
May 31, 2012

Elinorejohnsson: Grattis!!! Jag skulle vilja se mer av din personliga stil. Att du kanske dra paradeller mellan dig och kändisar eller andra personer som inspirerar. Även inredning. För övrigt tycker jag att din blogg är väldigt bra och ser verkligen fram emot att få inspireras av dig även i magasinet i framtiden. Lycka till :)
May 31, 2012

Elin: Dina outfits (det är inspirerande), privata foton (hund, kille, hemifrån), kläder som finns i butik "just nu", tips på dina guldkorn som restauranger, uteställen, butiker och liknande. Många foton! Keep up the good work at Elle!
May 31, 2012

angelica: vad roligt för dig! det jag gillar mest i bloggen är - tips på vad alla bör ha i garderoben, och hur du tänker när du shoppar (som när du bara skulle köpa överdelar, om jag nu minns rätt) - plagg du tycker är fina i budgetprisklass - inredningstips, gärna bilder från hur du har det hemma (förstår ju såklart att det är privat, men du visar ofta detaljbilder och det gillar jag) - när du skriver sådär ärligt om prestationsångest, stress, vikt osv, det är otroligt upplyftande - och så självklart när du skriver och visar bilder på din hund och pojkvän, ni verkar ha det så mysigt ihop :) kram till dig!
May 31, 2012

Lenervik: Grattis, Emma!
May 31, 2012

anna: Vilka roliga nyheter! Stort grattis Emma!
May 31, 2012

Sofia Ekström: Grattis! typ som bilden ovan, lite diy i modeväg!
May 31, 2012

Nina: Gratulrer, Emma!
May 31, 2012

Emmi: Grattis! Har mailat dig angående ett förslag, skulle vara jättesnällt om du vill svara så snabbt som möjligt! Tack
May 31, 2012

Carolina PK: Gratulerar Emma! Jag ser gärna fler bilder från events och på dina outfits.
May 31, 2012

Anna: Din blogg är jättebra som den är. Mer inspiration är alltid välkommet dock!
May 31, 2012

Christine Oredsson: Grattis till det nya jobbet Emma! Du kommer göra Elle så mycket grymmare!!! Ska börja prenumerera bara för att få se mer av dina inspirerande idéer, reportage, bilder etc.! Ser verkligen fram emot det!!! Följande skulle jag gärna se mer av på bloggen: - Jag vill se allting du köper i klädesväg! (men även smycken, smink, hudvård, hårvård etc.) - Mer dagens outfit! (Ju oftare desto bättre! Gärna vardagsoutfits!) - Önskelistor! - Säsongsanpassat: Vad har du för outfits och vilka plagg skulle du vilja ha nu i sommar? Vilka sommarplagg tycker du är finast/mest användbara i butikerna just nu? - Hur du sköter och stylar ditt hår - Mer inredning och bilder från ditt hem Ha det bäst! Mvh Christine
May 31, 2012

Matilda: Grattis! Jag skulle vilja se mer "från dag till natt", ett plagg som man kan ha på dagen sen styla om till kvällen.
May 31, 2012

Linda: Vad kul för dig! Du förtjänar det! Du inspirerar mig varje dag. Om jag ska försöka komma med något tips så skulle det nog vara: det hade varit kul att få se hur du tänker angående klädköp. Vad har du för tankar? Tex: den ska kunna användas till minst tre olika outfits, eller den ska vara av ett material som håller länge? Eller köper du bara det du är i behov av eller det du tycker är fint? Vet att du brukar skriva en del om att vissa kläder har hållbarhet på så vis att man kan och vill använda de flera säsonger. Också: om du själv köper mycket kläder/skor/smycken på affärer med lite billigare pris (HM, Gina, Lindex och så vidare) så får du gärna visa upp det mer och ge fler tips. Det är kul när man känner att det är klädesplagg som man själv skulle ha råd att köpa, när man blir inspirerad!
May 31, 2012

Anja: Congrats beautiful Emma, you deserves it. Looking forward to see your work in the magazine. I would love to see more style-pics of you. And maybe some tips on how to style and treat your skin and body. I love it when you post "dairy-pics" and write about your day. So interesting and inspiring! Keep on the good work! xx Anja
May 31, 2012

Catindreamland: not did but THAT I would love to see more..
May 31, 2012

Catindreamland: Congrats! I really really like your outfit posts and you've also made a few wishlists did I would love to see more often, your picks are great!!
May 31, 2012

Nova08: Grattis!
May 31, 2012

dresss_up: I just love all your outfit posts, your style is so inspiring! But I also really like random posts about what you're doing right now or what you've been up to the last days...it's just fun to read about your everyday life! :) xoxo
May 31, 2012

www.junesabstracts.blogg.se: Jag har aldrig förstått det där. Varför ska någon annan tala om för dig vad du ska spara och slänga?
May 31, 2012

www.junesabstracts.blogg.se: Åh, vad härligt. Stort grattis, Emma! Kan inte låta bli att tänka på en kommentar jag såg i din blogg en gång, där någon undrade hur det kändes att bara vara modeassistent på Elle när hon-du-känner-som-jag-inte-minns-vad-hon-heter blivit moderedaktör på Elins tidning. Haha, undra om personen som lämnade den kommentaren sket på sig nu.
May 31, 2012

Sandra Wahlbeck: Gud vad roligt. Grattis!! :)
May 31, 2012

jonna: Fan vad du är grym, grattis till jobbet. Jag skulle vilja se mer streetstyle, du är duktig på att fånga sånt. Kanske mer detaljerad guide över var du handlar kläder och inredning. Mer stella-bilder :) och kanske mer samarbeten med andra? Fotografer/grafiker/etc. Sen är ju alla dina ihopsatta, lite konstiga, outfits alltid lika inspirerande. Du vet att du är rätt bra på det du gör va?
May 31, 2012

Johanna Persson: Stort grattis! Du verkar vara en jordnära och ödmjuk person som verkligen förtjänar all framgång och lycka! I bloggen skulle jag gärna vilja se pyssel, dagens och roliga/speciella detaljer på plagg. Lycka till med det nya jobbet!
May 31, 2012

Sari: Lite fler uppisar :) Mer av dina egna outfit. Och många grattis, sjukt bra jobbat! <3
May 31, 2012

Guest: Grattis fina du! Mer outfits! Och mer fekvent bloggande om man får önska det.
May 31, 2012

Le Fellner: Yeah so happy for you :) I would love to see a Hair Tutorial (maybe a Video), more Stella pictures, Hauls and DIY Projects! You're the best blogger!
May 31, 2012

Petra: Grattis! Kollage med inredning å outfits! Roliga butiker i Sthlm som man inte bör missa om man är i storstan. Att du siar lite och låter oss vara med på vad som du tror kommer att komma till nästa vår å sommar. Alltid bra att veta vad man ska köpa på rea, spara och slänga.
May 31, 2012

Elisa: GRATTIS!
May 31, 2012

Paula: Men vad kul, grattis! Jag skulle gärna se mer streetstyle, mer outfits, gärna inredning (för ni verkar ha det så fint hemma) och DIY-tips. Och mer Stella-bilder, det kan aldrig gå fel med en söt liten mops!
May 31, 2012

Ajla: Wow, Grattis!
May 31, 2012

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!