Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


Vet ni vad jag skulle vilja ha här på elle.se? En streetstyleblogg. Vore inte det fantastiskt? Försökte komma på någon bra person själv innan jag kom på att jag så klart ska be världens bästa bloggläsare om det bästa tipset. Är du intresserad av att bli bloggkompis med mig? Klart du är! Skicka ett mejl till […]

Vet ni vad jag skulle vilja ha här på elle.se? En streetstyleblogg. Vore inte det fantastiskt? Försökte komma på någon bra person själv innan jag kom på att jag så klart ska be världens bästa bloggläsare om det bästa tipset.

Är du intresserad av att bli bloggkompis med mig? Klart du är! Skicka ett mejl till vår webbredaktör Lisa nu så kanske du har en blogg hos oss redan innan sommaren.

Skicka 3-5 bilder, din bloggadress (om du har någon) och lite info om dig själv till lisa.arnell@elle.se. Eller skriv allt i kommentarsfältet här nere.


16 Comments

jacqueline sandberg: Hej! Jag bor i Los Angeles just nu och pluggar Fashion Merchandice pa Santa Monica Collge, och det ar av stort intresse for mig av att utveckla min egna blogg! Min adress ar jsandberg.blogspot.com. Tack sa mycket pa forhand! Jacqueline
July 22, 2012

Annakivi: Hej! Jag ar jatte interesserad! Jag bor just nu i London och jobbar inom mode. Jag bloggar pa sidan av men skulle absolut vilja utvackla mitt intresse. Har ar min blogg - http://fashionannak.tumblr.com/ Jag tar och skriver ett mejl till er ocksa. Hoppas att ni gillar min blogg / Anna
June 2, 2012

Fia: Brick Lane, I assume?
June 1, 2012

Fia: Brick Lane, I assume?
June 1, 2012

Sbef: http://streetpeeker.blogspot.com/
June 1, 2012

Marta Dybula: Jag har skickat ett mejl, hoppas du gillar det
May 31, 2012

Jenny: Vad bra! Jag mailar lite senare idag. Jattekul!
May 31, 2012

: Allt är av intresse! Och man behöver inte bo någon speciell stans - det finns stylish personer överallt (så klart). Mejla oss bara.
May 31, 2012

Sophie Winberg: Jag skulle älska detta, men bor i Sydney just nu, är det av intresse ändå?
May 30, 2012

Jenny: Är ni intresserade av streetstyle från London? Jag bor i London och jobbar med mode. Älskar att fota, det finns så himla mycket intressant! Jag mailar jättegärna om det funkar med London också :)
May 30, 2012

Itsonwithallegra: that's only for swedish bloggers, right?
May 30, 2012

Isabel: Skulle nog va bäst om man hade några från olika städer i en och samma blogg.
May 30, 2012

sofia: Om ni är intresserade av streetstylebilder från grannlandet söder om sverige är jag superpepp ;)
May 30, 2012

Cathis83: Måste man bo i Sthlm som sagt...eller funkar det med nån lite stad oxo...??
May 30, 2012

Rebecca: Måste man bo i Sthlm? eller går GBG bra med?
May 30, 2012

Sari: Önskar att det kunde ha varit jag och att jag bodde i Stockholm.. suck!
May 30, 2012

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!