Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


NEW BAG

Posted in Style
by Emma Elwin on 27 April, 2012

Väskan som jag just nu bär till allt! I Paris tog min vän Jeff mig till en utförsäljning av märket Damir Doma. Hittar tre saker totalt men den här är nog min favorit just nu! Älskar att man verkligen kan fynda på utförsäljningar, den här väskan kostade 800 euro från början men jag fick den […]

Väskan som jag just nu bär till allt!

I Paris tog min vän Jeff mig till en utförsäljning av märket Damir Doma. Hittar tre saker totalt men den här är nog min favorit just nu! Älskar att man verkligen kan fynda på utförsäljningar, den här väskan kostade 800 euro från början men jag fick den för 100. Ka-ching!

When I was in Paris I was on a finding-the-perfect-bag-mission. To be honest I at first had my eye on a bag from Givenchy. But then I thought about how much else I could do for that money and decided to wait to think about it. And I’m glad I did because the next day I found this bag from Damir Doma that matches everything in my wardrobe. And I got it on sale, I use to be 800 euros but I got it for a 100 euros! Ka-Ching!


5 Comments

Isabelle: Kan inte du visa en festoutfit som passar till converse!
April 28, 2012

EmelieElisabeth: Helt sjukt snygg!
April 28, 2012

Petra: Fynda är alltid roligt!
April 27, 2012

Ivana Stojanovska: så fin!!! =) kram, Ivana ivannascloset.blogg.se
April 27, 2012

Hej: Vill bara säga att dina texter verkligen kommer till sin rätt ännu mer nu, det verkar som att du lagt ner särskrivningarna redan. Vill även säga att även när du särskrev så skrev du jättefina texter och en grym blogg, men nu när man inte hakar upp sig på felen så skiner du liksom ännu mer. Grymt!
April 27, 2012

Related reading

Style — 19 August, 2019

Brand to Watch: A Perfect Nomad

Discover A Perfect Nomad – a conscious resort wear brand that promotes ethical luxury and strives to make a positive impact.

Style — 16 August, 2019

Get the Latest News on Bukvy’s Organic "Vegan Leather" Bag Launch

Bukvy introduces an organic Cork Skin material and will crowdfund the new collection. We've got the details.

Style — 9 August, 2019

10 Sustainable Facts About Sneaker Brand Allbirds

We list the reasons why San Francisco-based sneaker brand Allbirds is an eco-friendly shoe choice.

Style — 7 August, 2019

Brand to Watch: RUS

Rarely (?!) has knitwear been this inspiring. Soon-to-launch brand RUS is taking the fall season must-have above and beyond.