Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


NEW BAG

Posted in Style
by Emma Elwin on 27 April, 2012

Väskan som jag just nu bär till allt! I Paris tog min vän Jeff mig till en utförsäljning av märket Damir Doma. Hittar tre saker totalt men den här är nog min favorit just nu! Älskar att man verkligen kan fynda på utförsäljningar, den här väskan kostade 800 euro från början men jag fick den […]

Väskan som jag just nu bär till allt!

I Paris tog min vän Jeff mig till en utförsäljning av märket Damir Doma. Hittar tre saker totalt men den här är nog min favorit just nu! Älskar att man verkligen kan fynda på utförsäljningar, den här väskan kostade 800 euro från början men jag fick den för 100. Ka-ching!

When I was in Paris I was on a finding-the-perfect-bag-mission. To be honest I at first had my eye on a bag from Givenchy. But then I thought about how much else I could do for that money and decided to wait to think about it. And I’m glad I did because the next day I found this bag from Damir Doma that matches everything in my wardrobe. And I got it on sale, I use to be 800 euros but I got it for a 100 euros! Ka-Ching!


5 Comments

Isabelle: Kan inte du visa en festoutfit som passar till converse!
April 28, 2012

EmelieElisabeth: Helt sjukt snygg!
April 28, 2012

Petra: Fynda är alltid roligt!
April 27, 2012

Ivana Stojanovska: så fin!!! =) kram, Ivana ivannascloset.blogg.se
April 27, 2012

Hej: Vill bara säga att dina texter verkligen kommer till sin rätt ännu mer nu, det verkar som att du lagt ner särskrivningarna redan. Vill även säga att även när du särskrev så skrev du jättefina texter och en grym blogg, men nu när man inte hakar upp sig på felen så skiner du liksom ännu mer. Grymt!
April 27, 2012

Related reading

Style — 21 May, 2019

Nhu Duong Made a Collection Out of Upcycled Workwear

Have you heard about Swedish designer Nhu Duong's latest project?

Style — 20 May, 2019

Yes, She Is Selling Those Louis Vuitton Jeans!

We're getting ready for the Make it last Flea Market on Saturday, drooling over things that will be on sale.

Style — 20 May, 2019

See You Saturday For the Make it last Fashion Flea x The Naia Initiative

It's time for the tenth edition of the Make it last Fashion Flea, and it'll be a big one.

Style — 16 May, 2019

Vacation Ready with Esprit

Emma tries on her favorite garments from Esprit for the summer - and yes, of course they are sustainable!