Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


TOO BIG

Posted in Style
by Emma Elwin on 17 April, 2012

Pradas slip-in drömmar. Vill egentligen inte se några fler bilder på dessa heartbreakers, men bilderna blev så bra så jag kan inte låta bli. Köpte det här skorna samma dag som vi landade och i mitt shopping-rus glömde jag helt bort att mina fötter är lite större efter jag har flugit och valde en storlek […]

Pradas slip-in drömmar.

Vill egentligen inte se några fler bilder på dessa heartbreakers, men bilderna blev så bra så jag kan inte låta bli. Köpte det här skorna samma dag som vi landade och i mitt shopping-rus glömde jag helt bort att mina fötter är lite större efter jag har flugit och valde en storlek för stort. Så dagen efter gick jag tillbaka och bytte mot en lite vardagligare modell då det inte hade det här i en mindre storlek. Ska visa en bild på de inom kort!


2 Comments

PRADA VIRGIN | Emma Elwin: [...] de blev det här skorna istället. Det är inte lika spexiga som de första paret men efter som jag fortfarande jobbar på en komplett basgarderob så är dem här lite mer [...]
April 24, 2012

Alexandra: Gjorde samma misstag när jag var i Paris också! Så nu sitter jag här med ett par för stora oanvända Lanvin klackar..
April 18, 2012

Related reading

Style — 4 September, 2020

Paid Collaboration: Reducing Waste While Making Something Unique

GANT continues its journey towards sustainability with a capsule collection of patchwork shirts made of leftover fabrics. Here’s how we style it.

Style — 1 September, 2020

Paid Collaboration: A Library of Filippa K Garments to Learn From and Enter The Future of Fashion With

At Filippa K Studio, pre-loved garments and claims from other Filippa K stores get new life, in different ways. We enter their world to learn more.

Style — 19 August, 2020

Paid Collaboration: Old Shoes Turned Into New – Moving Towards Closing The Loop With Vagabond Shoemakers

Vagabond Shoemakers introduces the Indicator Re-born, a shoe made of post-consumer recycled Vagabond outsoles.

Style — 18 August, 2020

Scan Your Garment And Find Out All Of Its History

This month, Swedish womenswear brand Residus introduces products that are 100% traceable through blockchain technology. This is too interesting not to learn more about.