Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PARIS AGAIN

Posted in Life
by Emma Elwin on 13 April, 2012

Det är fantastisk att promenera runt i Paris speciellt på alla deras fantastiska broar. Le Jardin des Tuileries. Utsikterna i Paris är oslagbara. Här har alla rosa vespor och Miu Miu klackar. Galet god mat! Alla dessa utsikter, vet inte vad jag ska göra med alla bilder som jag tagit på dem. Så här såg […]

Det är fantastisk att promenera runt i Paris speciellt på alla deras fantastiska broar.

Le Jardin des Tuileries.

Utsikterna i Paris är oslagbara.

Här har alla rosa vespor och Miu Miu klackar.

Galet god mat!

Alla dessa utsikter, vet inte vad jag ska göra med alla bilder som jag tagit på dem.

Så här såg det ut sist jag var i Paris, vilket inte är jätte stor skillnad mot nu förut kanske ett par grader kallare. Just nu håller jag på att peppa mig själv inför ett köp av en väska som kanske kommer bli av idag…


6 Comments

alis: härligt! jag ska till paris om två veckor så om du har tips på något man inte får missa får du gärna skriva en liten paris-guide. jag älskar loppisar och second hand btw! gillar din blogg :) kram
April 15, 2012

Lisa: Hej! Fantastiska biler! Firade bröllopshelg där i höstas så minnena kommer tillbaka! För ett par år sedan ramlade jag över din blogg. Jag älskade bilderna som var exceptionellt bra för sin tid. Däremot ångrar jag som fan idag en negativ kommentar jag skrev om ditt språk. Jag har fortfarande enormt dåligt samvete för det. Det var onödigt och okonstruktivt. Jag har själv alltid haft problem med att stava så jag förstår inte vad min poäng var. Hur som helst vill jag såhär i efterhand, kanske lite för sent, be om ursäkt. Jag tycker att du är fantastisk. Du har arbetat hårt med att skapa en av sveriges bästa modebloggar. Du är kreativ, flitig, konstnärlig och stark. Hoppas du känner det i dig själv också trots att negativ kritik (som min) till och från dyker upp. Ha det gott och lycka till i framtiden! Kram! /Lisa
April 13, 2012

Hanna: Fina bilder! En sak bara, se till att objektivet är rent, det syns ganska många smutsprickar på bilderna... Vilket är så synd!
April 13, 2012

ulrika: ta snabbtàget och hälsa pà mej i marseille! ha en bra frankrike vistelse :) www.personligelegans.blogspot.com
April 13, 2012

Dapperhackers: Looks amazing! http://dapperhackers.blogspot.co.uk/
April 13, 2012

Hanna: härliga bilder! :)
April 13, 2012

Related reading

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!

Life — 27 December, 2019

The Sustainable New Year’s Resolutions We Should All Be Making

Let 2020 be your greenest year yet: Read our 10 best tips for how to make it happen!