Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


BLUE JEANS

Posted in Outfits
by Emma Elwin on 30 March, 2012

Skjorta, Zara. Skärp, Saddler. Jeans, Levi´s ID curve. Igår så var jag återigen blå från topp till tå förutom mitt bruna skärp från Saddler. Vet inte riktigt vart ifrån den här kärleken till blått kommer ifrån men det känns skönt att har andra alternativ än svart att bära från topp till tå!

Skjorta, Zara. Skärp, Saddler. Jeans, Levi´s ID curve.

Igår så var jag återigen blå från topp till tå förutom mitt bruna skärp från Saddler. Vet inte riktigt vart ifrån den här kärleken till blått kommer ifrån men det känns skönt att har andra alternativ än svart att bära från topp till tå!


CAMERA LOVE

Posted in Lifestyle
by Emma Elwin on

Objektivet är 24-105 mm och funkar perfekt för att fota allt från detaljbilder till porträtt! Kamerahuset heter Canon Eos 5D Mark II. En av det första bilderna jag tog med mirakel-kamera. Känns som man aldrig kommer kunna ta en dåligt bild igen när man har den här i handen! Efter att ha total tröttnat på […]

Objektivet är 24-105 mm och funkar perfekt för att fota allt från detaljbilder till porträtt!

Kamerahuset heter Canon Eos 5D Mark II.

En av det första bilderna jag tog med mirakel-kamera. Känns som man aldrig kommer kunna ta en dåligt bild igen när man har den här i handen!

Efter att ha total tröttnat på att min förra kamera strulade så himla mycket har jag uppgraderat mig. Jag frågade runt bland mina fotograf-kompisar vilket märke som var bäst att satsa på och svaret blev Canon. Och jag säger bara SATAN I GATAN vad bra den är. Var så inne i att fotografer saker i lägenheten igår att jag brände vid middagen helt och hållet. Så nu kära läsare vill jag veta på riktigt – Vad vill ni se för bilder här på bloggen?


Elsas fina blommor! Finaste Emma! Mina favoriter bland söta saker är garanterat kanelbullar. Så här såg det ut igår på kontoret genom linsen på min nya kamera som jag ska visar er alldeles strax. Elsa hade köpt tulpaner och gjort fint. Senare på eftermiddagen kom Emma förbi för att planera lite hemlisar och äta kanelbullar. […]

Elsas fina blommor!

Finaste Emma!

Mina favoriter bland söta saker är garanterat kanelbullar.

Så här såg det ut igår på kontoret genom linsen på min nya kamera som jag ska visar er alldeles strax. Elsa hade köpt tulpaner och gjort fint. Senare på eftermiddagen kom Emma förbi för att planera lite hemlisar och äta kanelbullar. Nu ska vi på en långpromenad och sen jobba järnet på kontoret. Wohooo för fredag!


Recommended reading

Beauty — 22 May, 2017

These are the Things to Know Before Getting a New Sunscreen

Chemical, physical, natural or organic—how do you know what sunscreen to get? We've tried to make sense of it all.

Filippa K Circle — 22 May, 2017

Dilys Williams: “A new fashion system is emerging”

Filippa K Circle invites experts in the interface between innovation and sustainability to share their visions for a better feature in a "Letter". Here's one by Dilys Williams!

Fashion — 19 May, 2017

10 Shopping Bags to Use Instead of Ordinary Plastic

Wondering how to cope in these new times of no plastic bags? Here are 10 suggestions!

Filippa K Circle — 18 May, 2017

Dorothea Barth-Jörgensen: "We need to change our value system at the core"

Filippa K Circle invites inspiring people to share their current mindsets. This week it's model Dorothea Barth-Jörgensen!


TODAY’S SHOES

Posted in Lifestyle
by Emma Elwin on 29 March, 2012

Idag har jag bokstavligen hoppat runt i mina blankpolerade skor från Cos. Andledningen till att jag hoppat runt på glädje är två saker en kommer jag berätta imorgon den andra måste jag tyvärr hålla på lite längre… Nu ska Stella och jag ner till hundparken och blir leriga!

Idag har jag bokstavligen hoppat runt i mina blankpolerade skor från Cos. Andledningen till att jag hoppat runt på glädje är två saker en kommer jag berätta imorgon den andra måste jag tyvärr hålla på lite längre… Nu ska Stella och jag ner till hundparken och blir leriga!


Luke kom och möte mig på kontoret här om dagen för att ta mig ut på middag. Stella var lite trött så hon fick vara hemma och sova. Vi gick till ett av mina favoritställen som ligger på Nytorget. Sardin heter det och har serverar fantastiska tapas! Det blev en ett tisdags-glas vin för mig. […]

Luke kom och möte mig på kontoret här om dagen för att ta mig ut på middag. Stella var lite trött så hon fick vara hemma och sova.

Vi gick till ett av mina favoritställen som ligger på Nytorget.

Sardin heter det och har serverar fantastiska tapas!

Det blev en ett tisdags-glas vin för mig.

Tror vi har försökt få bord på det här stället i över ett halvår. Det går inte att boka så man måste ha väldigt tur.

Lukes favorit är musslorna med vitlök och persiljesmör.

Min var choritzo med linssallad och dijonsenap.

Så här mysigt hade vi det i tisdags då Luke bjöd mig ut på middag. Älskar verkligen tapas och letar nästa konstant efter en riktigt bra kokbok med mumsiga tapasrecept.


Jacka, Acne. Tröja, Lindex. Jeans, Weekday & skor, Vagabond. Är så nöjd med jackan som jag fyndade för några veckor sen. Känns verkligen som den kommer vara en trogen vapendragare i åren som komma skall!

Jacka, Acne. Tröja, Lindex. Jeans, Weekday & skor, Vagabond.

Är så nöjd med jackan som jag fyndade för några veckor sen. Känns verkligen som den kommer vara en trogen vapendragare i åren som komma skall!


Show archive