Jacka, Gemini

Tid kvar — Auktionen är avslutad

Högsta bud — 1200 kr

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


BLUE JEANS

Posted in Outfits
by Emma Elwin on 30 March, 2012

Skjorta, Zara. Skärp, Saddler. Jeans, Levi´s ID curve. Igår så var jag återigen blå från topp till tå förutom mitt bruna skärp från Saddler. Vet inte riktigt vart ifrån den här kärleken till blått kommer ifrån men det känns skönt att har andra alternativ än svart att bära från topp till tå!

Skjorta, Zara. Skärp, Saddler. Jeans, Levi´s ID curve.

Igår så var jag återigen blå från topp till tå förutom mitt bruna skärp från Saddler. Vet inte riktigt vart ifrån den här kärleken till blått kommer ifrån men det känns skönt att har andra alternativ än svart att bära från topp till tå!


CAMERA LOVE

Posted in Lifestyle
by Emma Elwin on 30 March, 2012

Objektivet är 24-105 mm och funkar perfekt för att fota allt från detaljbilder till porträtt! Kamerahuset heter Canon Eos 5D Mark II. En av det första bilderna jag tog med mirakel-kamera. Känns som man aldrig kommer kunna ta en dåligt bild igen när man har den här i handen! Efter att ha total tröttnat på […]

Objektivet är 24-105 mm och funkar perfekt för att fota allt från detaljbilder till porträtt!

Kamerahuset heter Canon Eos 5D Mark II.

En av det första bilderna jag tog med mirakel-kamera. Känns som man aldrig kommer kunna ta en dåligt bild igen när man har den här i handen!

Efter att ha total tröttnat på att min förra kamera strulade så himla mycket har jag uppgraderat mig. Jag frågade runt bland mina fotograf-kompisar vilket märke som var bäst att satsa på och svaret blev Canon. Och jag säger bara SATAN I GATAN vad bra den är. Var så inne i att fotografer saker i lägenheten igår att jag brände vid middagen helt och hållet. Så nu kära läsare vill jag veta på riktigt – Vad vill ni se för bilder här på bloggen?


TULIPS & CINNOMON ROLLS

Posted in Lifestyle
by Emma Elwin on 30 March, 2012

Elsas fina blommor! Finaste Emma! Mina favoriter bland söta saker är garanterat kanelbullar. Så här såg det ut igår på kontoret genom linsen på min nya kamera som jag ska visar er alldeles strax. Elsa hade köpt tulpaner och gjort fint. Senare på eftermiddagen kom Emma förbi för att planera lite hemlisar och äta kanelbullar. […]

Elsas fina blommor!

Finaste Emma!

Mina favoriter bland söta saker är garanterat kanelbullar.

Så här såg det ut igår på kontoret genom linsen på min nya kamera som jag ska visar er alldeles strax. Elsa hade köpt tulpaner och gjort fint. Senare på eftermiddagen kom Emma förbi för att planera lite hemlisar och äta kanelbullar. Nu ska vi på en långpromenad och sen jobba järnet på kontoret. Wohooo för fredag!


Recommended reading

Beauty — 28 March, 2017

How do you #LiveRAW?

Did you know that your hair can be the start of a more sustainable lifestyle? Join the movement!

Beauty — 28 March, 2017

Sustainable checklist: 15 ways to #LiveRAW

There are many little things you can do to #LiveRAW. Check out our sustainable checklist!

Style — 28 March, 2017

"We need to change the way we interact with nature"

Tretorn and Naturkompaniet joins forces to enable a more sustainable brand-to-retailer experience. The result: A rain jacket from the sea.

Filippa K Circle — 27 March, 2017

"We have to change. I’m an idealist so I believe we can do it"

Filippa K Circle invites inspiring people to share their current mindsets. This week, artist Christiane Spangsberg shares her thoughts.


TODAY’S SHOES

Posted in Lifestyle
by Emma Elwin on 29 March, 2012

Idag har jag bokstavligen hoppat runt i mina blankpolerade skor från Cos. Andledningen till att jag hoppat runt på glädje är två saker en kommer jag berätta imorgon den andra måste jag tyvärr hålla på lite längre… Nu ska Stella och jag ner till hundparken och blir leriga!

Idag har jag bokstavligen hoppat runt i mina blankpolerade skor från Cos. Andledningen till att jag hoppat runt på glädje är två saker en kommer jag berätta imorgon den andra måste jag tyvärr hålla på lite längre… Nu ska Stella och jag ner till hundparken och blir leriga!


DINNER AT SARDIN

Posted in Food and wellness
by Emma Elwin on 29 March, 2012

Luke kom och möte mig på kontoret här om dagen för att ta mig ut på middag. Stella var lite trött så hon fick vara hemma och sova. Vi gick till ett av mina favoritställen som ligger på Nytorget. Sardin heter det och har serverar fantastiska tapas! Det blev en ett tisdags-glas vin för mig. […]

Luke kom och möte mig på kontoret här om dagen för att ta mig ut på middag. Stella var lite trött så hon fick vara hemma och sova.

Vi gick till ett av mina favoritställen som ligger på Nytorget.

Sardin heter det och har serverar fantastiska tapas!

Det blev en ett tisdags-glas vin för mig.

Tror vi har försökt få bord på det här stället i över ett halvår. Det går inte att boka så man måste ha väldigt tur.

Lukes favorit är musslorna med vitlök och persiljesmör.

Min var choritzo med linssallad och dijonsenap.

Så här mysigt hade vi det i tisdags då Luke bjöd mig ut på middag. Älskar verkligen tapas och letar nästa konstant efter en riktigt bra kokbok med mumsiga tapasrecept.


NORTHEN SKYLINE

Posted in Outfits
by Emma Elwin on 29 March, 2012

Jacka, Acne. Tröja, Lindex. Jeans, Weekday & skor, Vagabond. Är så nöjd med jackan som jag fyndade för några veckor sen. Känns verkligen som den kommer vara en trogen vapendragare i åren som komma skall!

Jacka, Acne. Tröja, Lindex. Jeans, Weekday & skor, Vagabond.

Är så nöjd med jackan som jag fyndade för några veckor sen. Känns verkligen som den kommer vara en trogen vapendragare i åren som komma skall!


Show archive