Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


SOLFJÄDER

Posted in Style
by Emma Elwin on 22 March, 2012

Stilig kvinna som jag fotade på Chloé visning i Paris. Cool dam med leopardmönstrad solfjäder efter Jean Paul Gaultier visningen. Något som jag kom på här om dagen är att jag vill köpa en riktigt fin solfjäder att ha i sommar och på varma fester. Helst ska det ju vara en som håller längre en […]

Stilig kvinna som jag fotade på Chloé visning i Paris.

Cool dam med leopardmönstrad solfjäder efter Jean Paul Gaultier visningen.

Något som jag kom på här om dagen är att jag vill köpa en riktigt fin solfjäder att ha i sommar och på varma fester. Helst ska det ju vara en som håller längre en två timmar med lite kvalité. Det är en accessoar som jag skulle använda flitigt i sommar!


6 Comments

junesabstracts.blogg.se: Oh no, kommer alla ha solfjäder nu? Det är ju "min" grej. Haha.
March 27, 2012

Johanna: åh så inspirerande, helt underbart!
March 22, 2012

Liten: Med en armleds-rem så att man kan låta den hänga lite nonchigt ihopfälld när man behöver en hand till bubbel och en till en snitt.
March 22, 2012

Carolina Lönngren: Jag har en jättefin som jag köpt i Spanien för många år sedan, kanske dags att plocka fram den nu!?
March 22, 2012

Mary: Måste bara säga att jag gillar din blogg så himla mycket! Tentapluggar som en galning men gav mig en belöning och det var att lösa din blogg. Det är ett bra betyg tycker jag! :) du känns väldigt jordnära och genuin. Kram M
March 22, 2012

Sascha: Hur fint som helst, här i Milano är det massor av tjejer som har solfjädrar under sommaren!
March 22, 2012

Related reading

Style — 2 December, 2019

Buy Less, Wear More with It's ReLeased

Rent your one night only-outfit and challenge the supposed need of mass production.

Style — 26 November, 2019

Butterflies and Dogs in Mini Rodini's New Upcycling Collection

The Swedish clothing brand for kids launches another collection made from scraps from previous seasons.

Style — 20 November, 2019

The Edit: This Magic Moment

The future belongs to the next generation; playful, innovative and full of hope. This Edit – a collaboration between sisters Bea and Linn Hansson – pays homage to youth, with shining star Ifrah Qasim.

Style — 18 November, 2019

Filippa K Co-Creates Sweater Made From 100% Swedish Wool That Probably Would Have Been Discarded

Filippa K is launching an exclusive sweater made from 100% Swedish wool. Made in a limited run of 140 pieces, each is tagged with a unique number.