Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


SOLFJÄDER

Posted in Style
by Emma Elwin on 22 March, 2012

Stilig kvinna som jag fotade på Chloé visning i Paris. Cool dam med leopardmönstrad solfjäder efter Jean Paul Gaultier visningen. Något som jag kom på här om dagen är att jag vill köpa en riktigt fin solfjäder att ha i sommar och på varma fester. Helst ska det ju vara en som håller längre en […]

Stilig kvinna som jag fotade på Chloé visning i Paris.

Cool dam med leopardmönstrad solfjäder efter Jean Paul Gaultier visningen.

Något som jag kom på här om dagen är att jag vill köpa en riktigt fin solfjäder att ha i sommar och på varma fester. Helst ska det ju vara en som håller längre en två timmar med lite kvalité. Det är en accessoar som jag skulle använda flitigt i sommar!


6 Comments

junesabstracts.blogg.se: Oh no, kommer alla ha solfjäder nu? Det är ju "min" grej. Haha.
March 27, 2012

Johanna: åh så inspirerande, helt underbart!
March 22, 2012

Liten: Med en armleds-rem så att man kan låta den hänga lite nonchigt ihopfälld när man behöver en hand till bubbel och en till en snitt.
March 22, 2012

Carolina Lönngren: Jag har en jättefin som jag köpt i Spanien för många år sedan, kanske dags att plocka fram den nu!?
March 22, 2012

Mary: Måste bara säga att jag gillar din blogg så himla mycket! Tentapluggar som en galning men gav mig en belöning och det var att lösa din blogg. Det är ett bra betyg tycker jag! :) du känns väldigt jordnära och genuin. Kram M
March 22, 2012

Sascha: Hur fint som helst, här i Milano är det massor av tjejer som har solfjädrar under sommaren!
March 22, 2012

Related reading

Style — 19 August, 2019

Brand to Watch: A Perfect Nomad

Discover A Perfect Nomad – a conscious resort wear brand that promotes ethical luxury and strives to make a positive impact.

Style — 16 August, 2019

Get the Latest News on Bukvy’s Organic "Vegan Leather" Bag Launch

Bukvy introduces an organic Cork Skin material and will crowdfund the new collection. We've got the details.

Style — 9 August, 2019

10 Sustainable Facts About Sneaker Brand Allbirds

We list the reasons why San Francisco-based sneaker brand Allbirds is an eco-friendly shoe choice.

Style — 7 August, 2019

Brand to Watch: RUS

Rarely (?!) has knitwear been this inspiring. Soon-to-launch brand RUS is taking the fall season must-have above and beyond.