Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FRINGE

Posted in Beauty
by Emma Elwin on 20 March, 2012

I eftermiddag ska jag till min frisör Hanna och klippa luggen. Var lite sugen på att klippa snedlugg men efter att jag såg håret på modellen i det här modejobbet som Emelie Johansson stylat i Cover så tror jag att det blir den gamla vanliga luggen igen!

20120320-095329.jpg

I eftermiddag ska jag till min frisör Hanna och klippa luggen. Var lite sugen på att klippa snedlugg men efter att jag såg håret på modellen i det här modejobbet som Emelie Johansson stylat i Cover så tror jag att det blir den gamla vanliga luggen igen!


5 Comments

Jenny: Får jag fråga var du klipper dig? Jag skulle behöva klippa mig också och har inte varit nöjd med någon frisör hittills i Stockholm.... tack på förhand :)
March 20, 2012

Sari: Du är så snygg i lugg!
March 20, 2012

Camillabr.blogg.se vikt+mode: fan va snyggt!!
March 20, 2012

nea: Du är skit snygg i luggen!! Och jag inspireras enormt av din stil!! Tänkte fråga dig vad du fotar med för kamera? Du kanske har skrivit om det tidigare men jag hittar det inte, så du får gärna länka till det inlägget om du vill! Du tar alltid så fina bilder och jag ska köpa en system kamera, så vore väldigt tacksam för tips:) Kram Nea
March 20, 2012

Emmi Grundstrom: Har aldrig sett dig så vacker som här: http://columbine.freshnet.se/2011/05/21/lite-bilder-fran-veckan/#comments Att du klippte lugg var verkligen ett bra "klipp"!
March 20, 2012

Related reading

Beauty — 24 February, 2020

Get To Know Tautanz – A Conscious Brand for the Eco Bathroom

In the market for a little bathroom eco-upgrade? Check out the linen robes and handcrafted soaps from Tautanz. 

Beauty — 23 January, 2020

Henné Organics Founder Laura Xiao Gives a Lip Care Crash Course

We bet we’re not the only ones suffering from dry and cracked lips this time of year, which is why we've brought in some expert help.

Beauty — 23 December, 2019

After a Year of Testing: These Are My Three Best SKIN TREAT Products

Emma is often asked to share her best Christmas gift ideas. Here's a safe one.

Beauty — 6 December, 2019

Rahua Co-Founder Anna Ayers On the Brand’s Do-Good Hero Ingredient (and More)

If you’re curious about the rahua oil, a champion of the Amazon rainforest, or just want some advice on hair care, this should be your weekend read!