Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


MARNI FOR H&M

Posted in Style
by Emma Elwin on 7 March, 2012

Kan knappt bärga mig till imorgon då Marnis kollektion för H&M äntligen släppas i butik och på nätet. Har massa favoriter och det ändras lite från dag till dag. Just i dag känns det som de är de här tre sakerna som kommer få följa med hem imorgon. Ska ni köpa nått??? Jacka, 1999 kr. […]

Kan knappt bärga mig till imorgon då Marnis kollektion för H&M äntligen släppas i butik och på nätet. Har massa favoriter och det ändras lite från dag till dag. Just i dag känns det som de är de här tre sakerna som kommer få följa med hem imorgon. Ska ni köpa nått???

Jacka, 1999 kr. Byxor, 799 kr. Sandaler, 599 kr.


6 Comments

Ida: Vad snygga byxorna var, och jackan är ju grym!
March 8, 2012

Frida: Jag har redan varit och inhandlat det jag ville ha, bor i Hong Kong så HM har redan öppnat. Shoppinghysterin uteblev dock så jag köpte enbart den svarta paljettkragen samt de svart/vita örhängerna. Är hur nöjd som helst!!! Nu bär det av till universitetet i t-shirt och paljettkrage.
March 8, 2012

Maria: Till Kristina: det finns ju faktiskt en parkas i kollektionen ;)
March 7, 2012

Sania Claus: beslutsångesten är total.....
March 7, 2012

Kristina: Hej jag bor i London och nu för tillfället regnar det konstant. Jag försökt leta efter en klassisk väldigt enkel parka (regnjacka), men kan tyvärr inte hitta någon. Kan inte du snälla lägga upp några som du rekommenderar. Hade varit väldigt tacksam om dett kunde göras! MVH
March 7, 2012

Amanda: Jag ska absolut köpa något, men har fortfarande inte bestämt mig för exakt vad, det ändras hela tiden för mig med! Armband ska jag ha, och så har jag plötsligt blivit väldigt sugen på den prickiga kjolen... Och sen har jag inte bestämt heller om jag ska gå till affären och köa eller om jag bara ska chansa på att få sakerna online... Hur ska du göra?
March 7, 2012

Related reading

Style — 14 October, 2019

Three Bags That Are Everything But Leather

As you probably know by now, we love bags in natural materials and beige hues. Here are our favorites right now.

Style — 10 October, 2019

Brand to Watch: Bethany Williams

Looking for a brand choosing people over product? Here it is.

Style — 30 September, 2019

Pop Up Boutique Flea Market at Viu Eyewear Flagship Store on Saturday

Come hang out with us on Saturday - and perhaps find your perfect pre-owned fashion essential!

Style — 20 September, 2019

Emma Reveals: This Is How to Create Your Smart Wardrobe

For the past years, our co-founder Emma Elwin put a lot of effort into trying to perfect her wardrobe. She wants it timeless, anxiety-free and made to last.