Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


All white

Posted in Style
by Emma Elwin on 6 March, 2012

Så idag kommer det hända något helt galet spännande som jag förmodligen kommer kunna berätta för er i eftermiddag! Nu ska jag snart slänga på mig kläderna och åka till kontoret. Funderar på att köra vita jeans eftersom jag är Stella fri denna morgon men jag vet inte… Det kommer säkert sluta med svarta jeans […]

Så idag kommer det hända något helt galet spännande som jag förmodligen kommer kunna berätta för er i eftermiddag! Nu ska jag snart slänga på mig kläderna och åka till kontoret. Funderar på att köra vita jeans eftersom jag är Stella fri denna morgon men jag vet inte… Det kommer säkert sluta med svarta jeans istället.


1 Comment

Ulla-Marie: Jag noterar Karl-tröjan och tänker att den spännand enyheten kan ha med honom att göra?
March 6, 2012

Related reading

Style — 9 December, 2019

Make It Mainstream: Recycled Jewelry

Big and small brands have started to take notice: Making jewelry from recycled precious metals is a win for all.

Style — 2 December, 2019

Buy Less, Wear More with It's ReLeased

Rent your one night only-outfit and challenge the supposed need of mass production.

Style — 26 November, 2019

Butterflies and Dogs in Mini Rodini's New Upcycling Collection

The Swedish clothing brand for kids launches another collection made from scraps from previous seasons.

Style — 20 November, 2019

The Edit: This Magic Moment

The future belongs to the next generation; playful, innovative and full of hope. This Edit – a collaboration between sisters Bea and Linn Hansson – pays homage to youth, with shining star Ifrah Qasim.