Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


All white

Posted in Style
by Emma Elwin on 6 March, 2012

Så idag kommer det hända något helt galet spännande som jag förmodligen kommer kunna berätta för er i eftermiddag! Nu ska jag snart slänga på mig kläderna och åka till kontoret. Funderar på att köra vita jeans eftersom jag är Stella fri denna morgon men jag vet inte… Det kommer säkert sluta med svarta jeans […]

Så idag kommer det hända något helt galet spännande som jag förmodligen kommer kunna berätta för er i eftermiddag! Nu ska jag snart slänga på mig kläderna och åka till kontoret. Funderar på att köra vita jeans eftersom jag är Stella fri denna morgon men jag vet inte… Det kommer säkert sluta med svarta jeans istället.


1 Comment

Ulla-Marie: Jag noterar Karl-tröjan och tänker att den spännand enyheten kan ha med honom att göra?
March 6, 2012

Related reading

Style — 22 August, 2019

What’s the Difference Between Viscose, Modal and Lyocell? We’re Finding Out!

Up for a long read? Wood-based textile fibers viscose, modal and lyocell are not all eco-friendly. Here's what sets them apart.

Style — 19 August, 2019

Brand to Watch: A Perfect Nomad

Discover A Perfect Nomad – a conscious resort wear brand that promotes ethical luxury and strives to make a positive impact.

Style — 16 August, 2019

Get the Latest News on Bukvy’s Organic "Vegan Leather" Bag Launch

Bukvy introduces an organic Cork Skin material and will crowdfund the new collection. We've got the details.

Style — 9 August, 2019

10 Sustainable Facts About Sneaker Brand Allbirds

We list the reasons why San Francisco-based sneaker brand Allbirds is an eco-friendly shoe choice.