Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


YELLOW PANTS

Posted in Style
by Emma Elwin on 16 February, 2012

Hittade i helgen ett par knallrosa jeans som jag hade i typ… ja kan det ha varit nian? I alla fall så provade jag dem och det satt som gjutet! Så i vår så kommer jag matcha de som den här kvinnan som jag fotade i Paris. Med en vit skjorta och spetsiga ballerina.

Hittade i helgen ett par knallrosa jeans som jag hade i typ… ja kan det ha varit nian? I alla fall så provade jag dem och det satt som gjutet! Så i vår så kommer jag matcha de som den här kvinnan som jag fotade i Paris. Med en vit skjorta och spetsiga ballerina.


8 Comments

Emma Elwin: Självklart!
February 21, 2012

Ajla Mehinovic: Får jag låna bilden? Jag länkar självklart hit!
February 20, 2012

Sari: Jättefint!
February 20, 2012

Elin Lahtinen: Hej emma! vilka ser du som årets 10 trendköp? Svara snarast och vilken super förebild du är ska du veta! kram elin
February 17, 2012

Malin: Supersnyggt! Har tänkt på dig och det inlägget du skrev om hälsa. Väldigt bra skrivet, men jag blir lite ledsen över att du tvivlar på dig själv. Du är ingen "bluff" Emma. Du levererar dag efter dag med den ena klockrena grejen efter den andra. Inspireras ständigt av dig! Vill att du skall veta det!
February 16, 2012

It's Emmi: Snyggt! Håret är ju underbart, sätter den perfekta finnishen på outfiten.
February 16, 2012

hilma: Åh, köpte ett par knallrosa på HM häromdagen. Känns fint, jag äger typ bara det som är rosa men då är det extra kul att bryta av lite. Kram och tack för världens bästa blogg Emma, du är så himla duktig. Älskade inlägget där du svarade på viktsaken, väldigt modigt av dig. <3
February 16, 2012

Karin: Snyggt! Gul är inte fult, inte alls :)
February 16, 2012

Related reading

Style — 9 December, 2019

Make It Mainstream: Recycled Jewelry

Big and small brands have started to take notice: Making jewelry from recycled precious metals is a win for all.

Style — 2 December, 2019

Buy Less, Wear More with It's ReLeased

Rent your one night only-outfit and challenge the supposed need of mass production.

Style — 26 November, 2019

Butterflies and Dogs in Mini Rodini's New Upcycling Collection

The Swedish clothing brand for kids launches another collection made from scraps from previous seasons.

Style — 20 November, 2019

The Edit: This Magic Moment

The future belongs to the next generation; playful, innovative and full of hope. This Edit – a collaboration between sisters Bea and Linn Hansson – pays homage to youth, with shining star Ifrah Qasim.