Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


BEHIND THE SCENES

Posted in Style
by Emma Elwin on 9 February, 2012

Vaknade i morse med med känslan av att jag svalt ett äpple under natten som nu sitter helt fast där. Så typiskt att bli sjuk igen, tycket precis jag blev frisk från min förra förkylning. Fick ett mejl från fina Sania på chic här om dagen med två bilder från när jag fotar backstage under […]

Vaknade i morse med med känslan av att jag svalt ett äpple under natten som nu sitter helt fast där. Så typiskt att bli sjuk igen, tycket precis jag blev frisk från min förra förkylning. Fick ett mejl från fina Saniachic här om dagen med två bilder från när jag fotar backstage under modeveckan, tror att de är backstage på Cheap Monday. På sista bilden kan ni se en bättre bild på mina nya favoritskor från Don Donna som jag fyndade på NK för 400 kr!


13 Comments

Corinne Groeneveldt: Love the last picture!
February 10, 2012

sara: jag dör, du är perfekt, sluta aldrig blogga.
February 9, 2012

Tuva: Vilka alla? Vill hon säga något så gör hon det. Hon kanske väljer att helt enkelt inte bemöta det.
February 9, 2012

Emma: Skitsnygga jeans! Vart kommer dom ifrån?!
February 9, 2012

Emma: Skitsnygga jeans! Vart kommer som ifrån?!
February 9, 2012

elsa: Självklart finns det ingen skyldighet att göra det, hon får väl gå ner i vikt om hon vill, tycker bara man kan säga det då att ja jag ville bli smalare och det är mitt val.. istället för att tiga när alla undrar.
February 9, 2012

elsa: Självklart finns det ingen skyldighet att göra det, hon får väl gå ner i vikt om hon vill, tycker bara man kan säga det då att ja jag ville bli smalare och det är mitt val.. istället för att tiga när alla undrar.
February 9, 2012

Tuva: Hon kanske helt enkelt inte har någon lust? Det föreligger inte direkt någon skyldighet att göra det.
February 9, 2012

Julie: fattar inte hur nån kan ha tyckt att du var tråkigt klätt! herregud, du är jo så snygg! Style med stor S!
February 9, 2012

elsa: väldigt tunn ut.. förstår pressen i modevärlden men.. kan inte någon bara stå ut och säga fuck it! måste alla bara vara så smala??? sen varför svarar du aldrig på dessa kommentarer ang din viktnedgång?
February 9, 2012

Hanna: Snygga bilder och fina skor! Får jag fråga vad du använder för objektiv när du vimmelfotograferar? Mitt 50mm funkar inte så bra då har jag upptäckt... Tack snälla! Och btw - du är en otroligt inspirerande tjej!
February 9, 2012

Joanna: Du börjar se lite tunn ut. Inte kritiskt, mer oroligt :)
February 9, 2012

Karin: Nämen åh såååå fint!!!! Jeans och skjortan på sista bilden, var är de ifrån? Är jeansen 501:orna? Så himla snyggt!!
February 9, 2012

Related reading

Style — 14 October, 2019

Three Bags That Are Everything But Leather

As you probably know by now, we love bags in natural materials and beige hues. Here are our favorites right now.

Style — 10 October, 2019

Brand to Watch: Bethany Williams

Looking for a brand choosing people over product? Here it is.

Style — 30 September, 2019

Pop Up Boutique Flea Market at Viu Eyewear Flagship Store on Saturday

Come hang out with us on Saturday - and perhaps find your perfect pre-owned fashion essential!

Style — 20 September, 2019

Emma Reveals: This Is How to Create Your Smart Wardrobe

For the past years, our co-founder Emma Elwin put a lot of effort into trying to perfect her wardrobe. She wants it timeless, anxiety-free and made to last.