Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


BACK

Posted in Style
by Emma Elwin on 8 February, 2012

De fantastiska färgerna får mig att tänka på hallon, jordgubbar & lemon curd. Woho! Hittade precis ett minneskort som jag trodde jag tappat bort och hittade massa fina bilder på det från när Ann-Sofie visade Back kollektionen i höstas. Älskar verkligen vart enda plagg, för att inte tala om färgskalan. Kommer upp lite fler bilder […]

De fantastiska färgerna får mig att tänka på hallon, jordgubbar & lemon curd.

Woho! Hittade precis ett minneskort som jag trodde jag tappat bort och hittade massa fina bilder på det från när Ann-Sofie visade Back kollektionen i höstas. Älskar verkligen vart enda plagg, för att inte tala om färgskalan. Kommer upp lite fler bilder på Back snart för nu ska jag iväg och kolla på en lokal. Väldigt spännande…


3 Comments

Gabriella: Fint o inspirerande!
February 11, 2012

Nannabjerenius: emma jag tycker du är helt underbar. din stil och dina inlägg är en inspiration för mig. du är det första jag läser när jag hamnar framför datorn. du har en härlig blandning mellan mysig och elegans så kör på som du alltid gjort. du är awesomeness!!! tack tack.
February 8, 2012

ediot: vad mycket snyggt. älskar ann sofie back's kläder.
February 8, 2012

Related reading

Style — 20 September, 2019

Emma Reveals: This Is How to Create Your Smart Wardrobe

For the past years, our co-founder Emma Elwin put a lot of effort into trying to perfect her wardrobe. She wants it timeless, anxiety-free and made to last.

Style — 19 September, 2019

Get Your Pair Of Sustainable Running Shoes Now

There are more sustainable options than ever - check out these three!

Style — 12 September, 2019

By Malene Birger Made with Care – Here’s How We Wear It

Made With Care is By Malene Birger’s first fully sustainable capsule collection. Make it last's Emma Elwin shows you how to wear it.

Style — 10 September, 2019

BITE Studios Widens Reach via Net-a-Porter

As part of the Net-a-Porter mentorship program The Vanguard, Swedish-British BITE Studios is highlighted as "a small label with great potential in the luxury fashion sector".