Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


BACK

Posted in Style
by Emma Elwin on 8 February, 2012

De fantastiska färgerna får mig att tänka på hallon, jordgubbar & lemon curd. Woho! Hittade precis ett minneskort som jag trodde jag tappat bort och hittade massa fina bilder på det från när Ann-Sofie visade Back kollektionen i höstas. Älskar verkligen vart enda plagg, för att inte tala om färgskalan. Kommer upp lite fler bilder […]

De fantastiska färgerna får mig att tänka på hallon, jordgubbar & lemon curd.

Woho! Hittade precis ett minneskort som jag trodde jag tappat bort och hittade massa fina bilder på det från när Ann-Sofie visade Back kollektionen i höstas. Älskar verkligen vart enda plagg, för att inte tala om färgskalan. Kommer upp lite fler bilder på Back snart för nu ska jag iväg och kolla på en lokal. Väldigt spännande…


3 Comments

Gabriella: Fint o inspirerande!
February 11, 2012

Nannabjerenius: emma jag tycker du är helt underbar. din stil och dina inlägg är en inspiration för mig. du är det första jag läser när jag hamnar framför datorn. du har en härlig blandning mellan mysig och elegans så kör på som du alltid gjort. du är awesomeness!!! tack tack.
February 8, 2012

ediot: vad mycket snyggt. älskar ann sofie back's kläder.
February 8, 2012

Related reading

Style — 26 March, 2020

Editor’s Pick: The All-Vegan Wishlist

Why not spend this time of solitude and reflection to discover some great new products that are not only vegan, but 100% chic?

Style — 23 March, 2020

RUS Summer Knits On Our Minds

Fight the quarantine boredom by reading our interview with RUS sisters Pati and Inés, discussing their new SS20 collection, family affairs and sustainability.

Style — 17 March, 2020

Conscious Collab: Wood Wood x Katharine Hamnett London

Thanks Wood Wood for making this collab, giving us a chance to talk more about super-cool sustainability activist Katharine Hamnett.

Style — 5 March, 2020

Leather, vegan leather, no leather?

We're scratching the surface of this hot topic and interview Sandqvist’s sustainability manager, Henrik Lindholm, for some inside insight.