Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FINALLY FRIDAY

Posted in Life
by Emma Elwin on 3 February, 2012

Idag har varit lätt kaosartat med massa deadlines och annat jobb. Men nu hurrni! Nu är de helg vilket vi ska fira med att gå ut och äta tapas! Helgen tänkte vi spendera med att kolla på inredning. Vill hitta ett litet runt sängbord, gärna gammalt som gatan, som vi kan fixa upp!

Idag har varit lätt kaosartat med massa deadlines och annat jobb. Men nu hurrni! Nu är de helg vilket vi ska fira med att gå ut och äta tapas! Helgen tänkte vi spendera med att kolla på inredning. Vill hitta ett litet runt sängbord, gärna gammalt som gatan, som vi kan fixa upp!


2 Comments

millie london: Oi Oi, emsie, har inte läst din blogg på evigheter (fy, skäms på mig!) läste precis ditt inlägg om att någon tyckte att du skulle inspireras lite mer av vouge. nu orkade jag inte läsa alla 73 kommentarerna som följde men jag kan tänka mig att 99,99 % tycker som jag! alltså, du har den snyggaste stilen i hela sverige! true that. önskar jag hade hälften utav din garderob. och din förmåga att bära upp plaggen. det enklaste är snyggaste. man vill ju i slutändan bli ihågkommen för sin personlighet, inte för kläderna man bar. det är så himla lätt att dölja sig under en outfit. och ska jag vara ärlig, det absolut svåraste är att just bära upp basplagg utan att det blir tråkigt. vilket du fixar galant. med dina härliga accessoarer. keep up the good work grrrl! ps london hälsar!
February 4, 2012

sofia: Gud, älskar verkligen den stilen. Tänk renässans (tunga draperande gardiner, slitna guldiga stolar osv.) mixat med atelje-stil och du har det ultimata enl min smak! ;) Snyggt!
February 3, 2012

Related reading

Life — 4 September, 2019

Reused Remade Turns Old Bed Linen Into High End Shopping Bags

Reused Remade co-founder Josephine Alhanko gives us the details on the company’s sustainable business idea.

Life — 26 August, 2019

Editor’s Pick: Digital Detox Solution

Too much screen time? We hear you! Why not change it up with some cool and conscious books and magazines.

Life — 22 August, 2019

Editor's Pick: Agape by Louise Enhörning

We're absolutely in love with Agape – the latest publication by Swedish artist and photographer Louise Enhörning.

Life — 14 August, 2019

Are You Ready to Take the Plastic Detox to the Next Level?

Storing food with ZERO plastic is not only possible, but easy. Here’s how.