Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FAVOURITE N° 2

Posted in Style
by Emma Elwin on 3 February, 2012

Cheap monday hade med det här fantastiska gubb-byxorna på sin visning. Kan inte tänka mig något snyggare än att matcha de med en vit skjorta!

Cheap monday hade med det här fantastiska gubb-byxorna på sin visning. Kan inte tänka mig något snyggare än att matcha de med en vit skjorta!


3 Comments

EmelieElisabeth: Snygga!
February 5, 2012

Rille: Matcha med vit skjorta och slips.
February 5, 2012

JesLi: Jag går en kurs som heter digital modeskiss och ska nu skissa ner min första kollektion från tanke till konkreta skisser. Jag vet inte om jag ska göra en vår/sommar eller höst/vinter kollektion, men oavsett är det oerhört spännande! Du är en jättestor inspiration för mig och jag har oerhört mycket respekt för dig och din yrkesroll (trots vi aldrig har träffats). Därför undrar jag om det finns möjlighet att få lite feedback från dig på vad du tycker om mina skisser och tankar?
February 3, 2012

Related reading

Style — 2 December, 2019

Buy Less, Wear More with It's ReLeased

Rent your one night only-outfit and challenge the supposed need of mass production.

Style — 26 November, 2019

Butterflies and Dogs in Mini Rodini's New Upcycling Collection

The Swedish clothing brand for kids launches another collection made from scraps from previous seasons.

Style — 20 November, 2019

The Edit: This Magic Moment

The future belongs to the next generation; playful, innovative and full of hope. This Edit – a collaboration between sisters Bea and Linn Hansson – pays homage to youth, with shining star Ifrah Qasim.

Style — 18 November, 2019

Filippa K Co-Creates Sweater Made From 100% Swedish Wool That Probably Would Have Been Discarded

Filippa K is launching an exclusive sweater made from 100% Swedish wool. Made in a limited run of 140 pieces, each is tagged with a unique number.