Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


HEAD TO TOE IN BLACK

Posted in Style
by Emma Elwin on 30 January, 2012

Hittade den här bilden från Stockholms modevecka i somras, kan ni ser vilka det är?* Har lite små ångest med att inte orka klä upp mig, men så tänker jag att huvudsaken är att bilderna blir bra! *Marina Kereklidou & Cia Jansson

Hittade den här bilden från Stockholms modevecka i somras, kan ni ser vilka det är?* Har lite små ångest med att inte orka klä upp mig, men så tänker jag att huvudsaken är att bilderna blir bra!

*Marina Kereklidou & Cia Jansson


3 Comments

Viktoria: This is for Carolyn in Virginia. We found 5 of those bicci bling chairs in the slveir grey color (called mink) with the diamond rhinestones in the back. Two in tj Marx in fla and 3 in ct. We need at least ONE more to complete set. if you want to sell the one or if anyone has seen one anywhere please buy it or them and we will gladly pay you and pick up or pay for shipping. We checked most Marshall's on the drive to fl from ct but to no avail. PLEASE please help!!! Thank you!!! Patdkelly @cox.net
September 17, 2015

fresh fish: Är du Sveriges bästa designer? Nu har det blivit dags att ansöka till Fresh Fish 2012, Sveriges största modemässa och tävling för lovande designers! För sjätte året i rad arrangeras Fresh Fish, Sveriges största modemässa och tävling för lovande designers . Under tre dagar kommer ca 40 utställare få chansen att visa upp sina kollektioner inför ca 4000 besökare, inklusive press och näringsliv. 2012 års mässa kommer att äga rum 9-11 mars i Clarion Hotel Post, ett nyöppnat hotell beläget i centrala Göteborg med en mässhall om 1600 m2. Ansök Ansökan skall bestå av ett personligt brev, CV samt arbetsprover i form av i första hand plaggskisser, illustrationer samt foton. Allt skall samlas i 1 pdf-fil och skickas in senast 31/1. Uttagningen kommer att vara klar den 6/2. De uttagna meddelas via mejl och deras namn kommer att läggas ut på hemsidan. Därför är det viktigt att korrekt information är med i din ansökan. Varje uttagen designer får dessutom chansen att visa upp 1 valfri outfit under kontinuerliga modevisningar under mässans 3 dagar. Ingen rekvisita får ingå i modevisningen. Det ingår också fotografering av lookbook-bilder på den utvalda outfiten tagna av modefotografen Andreas Sundgren, en dvd med inspelat material från visningen skapad av filmkonstnären Sarah Schmidt samt 4 fria mässbiljetter/monter. Sedan 2011 års mässa tävlar utställarna i två olika kategorier: Årets modedesigner och Årets Accessoar/Smyckesdesigner. Vinnarna från respektive kategori erhåller vardera följande priser: Dessa två vinnare erhåller: - 20 000 SEK - Resestipendium till ett värde av 10 000 SEK - Årsabonnemang på WGSN.com (värde ca 160 000 SEK). Deltagande på 2012 års mässa är kostnadsfritt. För mer info om mässan och tävlingen se www.freshfish.se
January 30, 2012

Sari: Snyggt, svart funkar alltid! Kände igen Cia men dock inte Marina!
January 30, 2012

Related reading

Style — 9 December, 2019

Make It Mainstream: Recycled Jewelry

Big and small brands have started to take notice: Making jewelry from recycled precious metals is a win for all.

Style — 2 December, 2019

Buy Less, Wear More with It's ReLeased

Rent your one night only-outfit and challenge the supposed need of mass production.

Style — 26 November, 2019

Butterflies and Dogs in Mini Rodini's New Upcycling Collection

The Swedish clothing brand for kids launches another collection made from scraps from previous seasons.

Style — 20 November, 2019

The Edit: This Magic Moment

The future belongs to the next generation; playful, innovative and full of hope. This Edit – a collaboration between sisters Bea and Linn Hansson – pays homage to youth, with shining star Ifrah Qasim.