Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THE LAST THREE YEARS

Posted in Style
by Emma Elwin on 12 January, 2012

Kameran är laddad, minneskorten tömda, batterier köpta och klänningen bestämd! Nu är det inte långt kvar till Elle galan går av stapeln. Det är faktiskt det fjärde året för mig att få uppleva denna fantastiska fest, så jag tänkte jag skulle visa er vad jag har haft på mig de tidigare åren som ni under […]

Kameran är laddad, minneskorten tömda, batterier köpta och klänningen bestämd! Nu är det inte långt kvar till Elle galan går av stapeln. Det är faktiskt det fjärde året för mig att få uppleva denna fantastiska fest, så jag tänkte jag skulle visa er vad jag har haft på mig de tidigare åren som ni under “mer”!

Lisa Lindqwister & jag förra året på guldigamattan. Kavaj från Acne & Vintage jeans.

Jag, Klangen & Collan 2010. Klänningen kommer från Gestuz.

Det här är den enda bilden jag kan hitta från 2009, var faktiskt lite sugen på att ha den här klänningen i år igen… Klänningen har jag sytt själv och skona kommer från Topshop.


13 Comments

Emma: Detta betyder alltså att jag har följt din blogg i 4 års tid.. Tycker fortfarande den är lika bra som när jag hittade den! Längtar efter att se årets outfit!
January 14, 2012

ina: Precis min tanke!!! Fortsätt så Emma! Du är en stor inspirationskälla samtidigt som du verkar vara så jordnära. Puss!
January 13, 2012

Sari: Wow så snygg du var i klänningen som du hade sytt själv, magiskt!
January 13, 2012

www.junesabstracts.blogg.se: Det ser verkligen inte ut som du på sista bilden! Klänningen 2010 är helt makalös.
January 13, 2012

Louise: Kavajen och jeansen var du ASsnygg i! // http://instyleofloj.blogg.se/
January 13, 2012

Melbournetime: Den dar Gestuz klanningen ar helt fantastisk!! Kommer ihag nar jag sag bilderna fran den galan och bara dog nar jag sag klanningen :)
January 13, 2012

Carolina: klänningen från Gestuz klär dig verklige, ska bli spännande att se vad det blir den här gången...
January 12, 2012

Sofia: Vad lustigt det känns nu, jag inser att jag har följt dig och din blogg i 3 år! Och den är fortfarande en favorit :)
January 12, 2012

Jottemo: Satt och beundrade Din klänning från 2010 en bra stund innan jag insåg att killen som gömmer sig under kepsen är min gamla gymnasiekompis Robin! Han har verkligen kommit långt medans jag nöjt mig med att endast drömma mig bort i ELLE-tidningens värld..
January 12, 2012

Jenny: Du passar mycket bättre i lugg och din har stil har definitivt blivit bättre x
January 12, 2012

Camilla: Klänningen från 2010 är helt fantastisk och perfekt!
January 12, 2012

Alice Bergmann: Jeg husker faktisk akkurat det samme innlegget som Medesty under beskriver. Du ser alltid fantastisk ut uansett, men jeg liker den retningen stilen din har tatt siden du ble Elins assistent veldig godt!
January 12, 2012

Modesty: Tänk att jag har läst din blogg sen du blev Elins assistent. Kommer ihåg just en bild som du hade klippt in olika outfits just för ELLE galan! Jag var galet sotis redan då och är det fortfarande ;) Ska bli spännande att få se hur du ska klä dig i år ! :D
January 12, 2012

Related reading

Style — 12 September, 2019

By Malene Birger Made with Care – Here’s How We Wear It

Made With Care is By Malene Birger’s first fully sustainable capsule collection. Make it last's Emma Elwin shows you how to wear it.

Style — 10 September, 2019

BITE Studios Widens Reach via Net-a-Porter

As part of the Net-a-Porter mentorship program The Vanguard, Swedish-British BITE Studios is highlighted as "a small label with great potential in the luxury fashion sector".

Style — 9 September, 2019

KICKS Quest To Collect Cosmetic Waste Continues

KICKS quest to help minimise the environmental footprint of beauty products continues with plans to expand the popular cosmetic waste initiative. Make it last has the latest news.

Style — 2 September, 2019

3 Top Reads This Week

What's new in the field of sustainable fashion? We've got you covered.