Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THE LOBSTER

Posted in Life
by Emma Elwin on 1 January, 2012

Stella var inte så där jätteimponerad av vår förrätt som fick henne att gömma sig under köksbordet. Och jag förstår henne, dessa krabater är lite småläskiga. Efter en rejäl varmrätt av oxfilé, potatisgratäng och rödvinssås blev det champagne och jordgubbar till efterrätt. Det blev en lugn men väldigt mysig nyårsafton i år. Maten var blev […]

Stella var inte så där jätteimponerad av vår förrätt som fick henne att gömma sig under köksbordet.

Och jag förstår henne, dessa krabater är lite småläskiga.

Efter en rejäl varmrätt av oxfilé, potatisgratäng och rödvinssås blev det champagne och jordgubbar till efterrätt.

Det blev en lugn men väldigt mysig nyårsafton i år. Maten var blev fantastiskt och vi skålade in det nya året lyssnades till den här låten, vilket är tradition i England. Så med en tradition rikare så kan jag kan bärga mig att se vad 2012 har att ge!


4 Comments

Emma Elwin: Efva Attling!
January 2, 2012

Hannah Sebelius: Jättefina glas! Och du är superfint sminkad också!!
January 1, 2012

Michelle: Underbart vacker början på 2012!
January 1, 2012

Therese: Fina glas! Var är dem ifrån?
January 1, 2012

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!